Pa nećeš valjda plesat ko ova curica :D
..kako ćeš, pitam te za tu stvar jer mi je pulp fiction favorite movie.. I'm out
Printable View
Pa nećeš valjda plesat ko ova curica :D
..kako ćeš, pitam te za tu stvar jer mi je pulp fiction favorite movie.. I'm out
Odo spavat! Konacan odgovor...
...koristim džoker: zove krevet...laku noć...
Dobar jutar svima...
šta je ovo? nije niko budan još?
jutro!
madež mi se upalio :cry: svrbi me ko svrag!
sad se bojim! :cry:
Imam ludu informatiku OMG
Zijev... Odoh ispijati kavice i kartat belu na praksi
..jutro....:jump:
jutro :comp:
slušam muziku... :)
skidam neke albume sa neta... :)
baš sam dobro raspoložen... :)
Zdravo ljudi :) Evo malo sam kući... Ustao u pola 7, ponovo legao oko pola 9 i sad sam opet budan. Moram do banke.
O pozdrav Points...
Pa nema te ko snijega... :) ;)
Huh, brz odgovor :)
Bolje mi je u Banjaluci pa rijetko svraćam kući :) A od tamo mi se ne da posjećivati forume, nemam net u stanu :(
A što se tiče snijega - i bolje da ga nema :D
Hm, nema :(
Ne razlikuje se vrijeme tamo i ovamo baš puno :) Ipak je to 49 kilometara. Mada u banjaluci uvijek bude više snijega. Javim čim padne :)
Trenutno su dani skoro pa proljetni ponekad.
kome treba snjega nek vrne u toronto... ima ovdje za sve... a ja samo svratio da vas pozdravim... :wave:
Pozz i tebi :) Ne šalji snijeg ovamo.
upravo se ošišo.......i gubim živce s mobitelom....
posto nemrem tam ,moram pohvalit _maniaca_decko je fakat od rijeci i svaka mu dala;) :klap: dobila sam posiljku...http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-428.gif.eh da su svi ko on..compov.. jel citas ti????':evil:
@ico: imam samo manje probleme s njom(bar se nadam) ali opet MOTOROLA JE MOTOROLA SVE OSTALO SU MOBITELI.....(moto je zver :klap: :klap: :klap: :klap: )
Pozz svima.....
samo da vas pozdravim i idem dalje
upravo se ošišao, idem staroj nekaj pomoći u dućan . . .
pozz ;) :wave:
I ja sam se upravo ošišao :) Znači da sam već treći danas. Petak je baš dan za šišanje.