@nered-ne radim u vipu
-nažalost ja to ne mogu provjeriti s drugih telefona(ja imam SE T610)
-kak da ja znam koji link se naplati kad ne znaju ni oni(vip)
-sve ostalo kaj sam napisal je točno
Printable View
@nered-ne radim u vipu
-nažalost ja to ne mogu provjeriti s drugih telefona(ja imam SE T610)
-kak da ja znam koji link se naplati kad ne znaju ni oni(vip)
-sve ostalo kaj sam napisal je točno
pa ja jos uvijek ne kotam zasto su mi to naplatil. aj mi ko laiku objasni sve ljepo..
gle ne da mi se ponavljati. pročitaj još jednom temu i onu temu besplaton surfanje VFLom čini mi se da je i tamo objašnjeno.
Nemaš kaj kontati imaju rupu u sustavu i gotovo.= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa naravno izato uzimaju lovu od ovakvih koji tako misle :)
još me samo zanima objašnjenje termina "rupa" i "sustav" vezano uz ovu temu :)
= Citat =:
Izvorno postao davor
pa naplačuje se sve što je izvan VFL portala,ali neki telefoni vuku slike na način da ih sejvaju u sam telefon. Sustav naplate je napravljen tako da to sejvanje prikaza slike ako nije kupljena naplačuje kao prijenos podataka iako je to slika sa vipovi logom itd. dakle ti prije nego što ćeš kupiti sliku imaš prikaz te iste slike na mobu i sad ćeš ti njih zaje i onda uptrebiš funkciju telefona da snimi tu sliku u memoriju ali se slika ponovno povlaći kao prijnos podataka i tu nastaje ona naplata od 10 kb odnosno 56lp. nažalost na nekim telefonima ovisno o SWu se to koji puta procesuira pri samom prikazu odnosno telefon napravi DL i to se izvrši kao save slike iliti naplata.
milim da sam sada bio i više negho precizan.
o rupama nije pametno pričati. jer ako se stavite u ulogu operatera i plačate licencu za neku aplikaciju tipa kupovina slika, melodija i surfanje po WAPu i vidite da ima nezadovoljnih korisnika zbog kako kažete"rupe u sustavu" brzo biste napustili dobavljaća te iste aplikacije. mislim da se u tome slažemo
Nije bilo nikakvog sejvajna slike niti izlaska izvan VFL portala.
LOL! evo uspio sam objasnit svom klincu koji ima 2 godine kako se to dešava i naravno djete je skužilo sve od prve. Bude ti on ovo ponovio jer ja nemam vremena više
Nemam ni ja za tebe jer si počel kenjat.
Sa koje te me ste vi dosli na raspravu o VF.
Istina je da se ponekad dogodi da uzmu lovu za surfanje al su i vracali tu lovu a sad ovo sa ovih famoznih 49l lipa nebih znao jer tko ces sad vodit racuna o svakoj poruku i poslanoj i svaki tren provijeraat koliko imas love na racunu bilo bi pre zamorno a i malo debilno...ak cu strept na svakoj lipi ne treba mi mobitel...
istina... meni su tak skinuli 2.5 kn za 15 dana... znace 5 kuna mjesecno. Ovak ti se ne čini ništa, ali kuna do kune... malo zbroji kolko korisnika ima, a nikom se neda za 5 kn zvat službu i pregovarat...
e bogami meni se da... i zvao sam ih makar su mi oduzeli 0.59 kn
Meni su isto skinuli jednom 0.49 lipa i nije mi bilo jasno kako jer taj iznos nije za 100 kB, ali dobro...
to je iznos za 100kB ako pridodaš pedeve