To ne znači da ga neće biti u budućnosti:)
Printable View
To ne znači da ga neće biti u budućnosti:)
6.0 krece od drugog tjedna
http://www.gsmarena.com/lg_g4_will_b...news-14484.php
Evo, dopao me G4. Čisto da ga testiram.
Zadovoljan sam jako jer prvenstveno sam mislio da ću bateriju morati puniti svako popodne. Ispada mi, s mojim korištenjem, do dva dana što je svakako jako dobro! Od potrošača tu je Sinkronizacija 3 mejla, FB, Disk. Jedino još nisam stavio Viber.
Prije dvije večeri sam stavio BUZZ launcher. Ipak mi je ekran dosta velik i volim kada potegnem palcem prema dolje da se otvore notifikacije. LG ima onu strelicu u soft tipkama, ali nije mi to-to.
I, naravno s novim Buzzom je nestala mogućnost zaključavanja zaslona dvostrukim tapkanjem pa sam instalirao Screen off and lock.
Primjećujem da mi mob jako slabo reagira na Knock code. Nekada iz prve, ali nekada neće niti iz petoga pokušaja.
Također, maloprije sam imao poziv od nekih 40 minuta i nakon što je osoba prekinula meni je zaslon ostao crn, kao da je zaključan. Nema šanse ga uključiti. Stisnem Power tipku, pokaže se lock screen, ali na 2 sekunde tako da ne mogu unijeti KNOCK. Tek nakon cca 2 minute ekran se sam uključio na Dialeru, odakle sam i započeo razgovor.
Sada sam isključio Knock, otključavam ga samo Klizanjem.
Jel ima što veze s ova dva programa koja sam instalirao? Mislim, do sada niti jedna Xperia s istim programima nije radila ovakva sr***a.
Stigao Marshmallow za uređaje kupljene u Vipu,tele2 ce ocito zadnji dobiti...ko ce sad to docekat jaooo
Ajmo jel itko radio update??
Ja, rucno. 5min posla. Napravio factory reset i sve radi kako i treba. Dok nisam napravio factory reset trokirao mi je. Djeluje mi brze. Dodana opcija necujno bez vibracije.
Kako to rucno?
jel se gubi garancija time?
Ne gubi se
Skines na komp kdz-Lg G4 v20B kdz- http://downloads.codefi.re/autoprime...H81520B_00.kdz
Pa onda po ovom receptu s tim da ja preporucam ovaj drugi nacin zbog factory reseta ili na prvi al onda kad se mob upali napravit factory reset LgUp- http://forum.xda-developers.com/g4/h...mm-lp-t3249803
Sve skupa posla 5min
Stigao 6.0 i na uredaje iz tele2, nadograđen veceras.
Meni još nema apdejta OTA, a Bridge nisam stavljao na laptop. Ionako mi je prekun Kiessa, Nokia OVI, Sony PC companion...
E sada na jednom forumu mi kazaše da si instaliram na mob LG info. Takav program ne postoji nego LG Phone info, ali na nekom meni nerazumnom jeziku, švedski ili... ne znam.
Uglavnom, pod zadnjom opcijom nudi kao Update i pojavi se skočni prozor Download link. Ne znam za što download link. Za sada odustao bar dok ne doznam za ovaj program. Jesam skinuo možda pogrešan?
Ko zna kad ce bit preko ota-e
Ja odustao od OTA, stavio Bridge for G4 i upravo mi skida novi soft.
Zna li itko kod za ulaz u Secret menu? Treba mi kalibracija senzora.
Čitao na netu, svi koji imaju kaljeno staklo na G4 bez rupice za senzor pate od takozvane refleksije senzora, odn. senzor se zblesira i ne želi nakon razgovora uključiti ekran.
Sada, to se može ispeglati ulaskom u Service i re-kalibriranjem senzora udaljenosti. Kod mene već dva koda nisu radila, ne znam gdje potražiti.
Imaš alat secret INFO ili tako nešto pa ti nalazi kodove. Probaj 3845#*815# (pogledam na playdtoru, slučajno pronašao app)
Edit
https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.kfinn3
Ne radi ovaj kod.
Ova app ne radi na G4, stalno izbacuje istu notifikaciju.
Ljudi moji, ovo je anbilivbl! Za svaki model LG-ja postoji poseban Service menu! Svašta!
Ma nije to ništa, pogledaj koliko varijanti ima samo g2, g3. Ne znam za g4
Sada se sjećam zašto sam izbjegavao i LG i Samsung još prije ere smartfona. Jer je svaki imao nešto tako debilno, ili za otključati s mreže ili za ući u skrivene menije... neki su ovdje na forumu baš bili majstori za to, a mene je to isto odbijalo.
Kod Xperije brate znaš da je jedini kod onaj koji jest i nema filozofije. Ja potroših bateriju samo na pokušavanje kodova. :)
A zbilja iritantno kada usred razgovora dobiš dolazni poziv, a ne možeš vidjeti niti se javiti jer senzor blokira ekran. Odn. kaljeno staklo bez rupe za senzor.
Slažem se. Jel nema ta Kalibracija negdje u postavkama ? Na g2/g3 je bilo
*# 546368 # * 815 #
Neznam jel to to sta tebi treba al ovaj kod (code) radi
Jedino sam našao za žiroskop. Znači kalibracija ravnine.
Ostalo nema. Čak nisam nigdje našao kako da automatski "povuče" internet i MMS postavke. Opet, na Sonyju znam na slijepo gdje je ta opcija.
LG jest pustio nekoliko zbilja odličnih smartfona, ali mu je PR očajan! Čak i onaj LG Bridge izgleda kao neki program iz 2005. godine.
Nakon nadogradnje na MM baterija mi je uzasna.
Sinoc ga skinio sa punjaca i ujutro se probudim a mob ugasen i baterija prazna?
Mislim nisam mogao vjerovat..katastrofa i sta sada da radim?vec sam ga jednom resetirao na tvornicke
Nisi jedin. Na lolipopu SOT oko 4.5-5h. Sada oko 3. Katastrofa
Ja sam primijetio da nešto s punjenjem nije kako treba. Recimo stavim na 29% puniti. Za 10 minuta već je 46% što mislim da je malo preekspres.
Ali isto tako zna se dogoditi da na idleu u sat vremena izgubi 4%. Je da ima sve moguće sinkronizacije, ali mislim da punjenje/pražnjenje nije baš optimizirano na G4. Ne može dobiti 17% baterije u deset minuta!
Expresso, probaj izvaditi bateriju na 15 minuta pa ju vratiti.
Točno, i meni se čini da brže puni. Ali ga i troši.
E, ima stvari za poluditi. Vjerojatno ne posve optimiziran soft su pustili, pa sada čekati do prvoga patcha.
Ali, mob mi se jako svidio. Smiješi mi se za Božić Z5 premium, ali uz G4 ne znam. Ne bih.
Nego, recite mi, što napraviti s ovim iritantnim buđenjem ekrana kada stigne SMS?
Pokušao sam staviti na Hangouts sve, ali neće mi skidati dobivene slike kad stigne MMS. Ima neka naredba da ne pali ekran? Mislim, s obzirom na bateriju ovo je totalni idiotizam!