-
Postovanje...
Molio bih pomoc od ljudi koji su instalirali novi OS 9 na iphone 6.....supruga mi igra Hay Day pa je zanima da li se instalacijom novog softwera igra bude morala ponovo instalirati ili ce nastaviti na istom nivou gdje je ona sad?
Hvala na odgovoru..
-
Ako se ide samo update preko iphone ili preko itunesa, onda sve ostaje kako je i bilo. Ako se radi restore, onda se postavlja na tvornicke postavke
-
https://www.dropbox.com/s/3wrwoynaoh..._0161.PNG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/bi25f8onnl..._0162.PNG?dl=0
Ovo su moja podešavanja za Photos app na iPhone 6. Imam problem kada mi neko pošalje sliku preko Vibera, FB mass, sve jedno...., ili kad ja pošaljem neku sliku na isti način slika mi se u telefonu pojavljuje dva puta. U Photos app imam samo albume All Photos i Selfies. Da li još neki ima ovakav problem ili još bolje rešenje?!?
Hvala u napred!
-
Nije problem do photos, nego postavke svake aplikacije posebno
Viber - Settings - Media i isljuciti Save to gallery
Whats App - Settings - Chats - iskljuciti Save incoming media
-
Upravo sam to uradio i u pravu si, ne spušta dve slike nego jednu! Hvala! Da li možeš da mi objasniš zašto, ako ja u Viberu stavim da mi ne spušta slike one ipak završe u mom telefonu?? Još jednom hvala na rešenju!
-
lp, kupio sam iphone 6s prek njuškala da bi se ispostavilo da je zaključan, ne trazi me icloud account nego šifru od 6 znamenki , moze tko pomoci??
-
Nema tu pomoći. Kupio si ukraden telefon. Samo možeš imati problema. Obrati se policiji i pokušaj dobiti svoje novce nazad od onog ko ti je prodao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
pa kako nisi probao prije kupnje?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
lik je slao pouzećem bila povoljna cjena jbg nasjeo sam očito
-
Povoljna cijena je s razlogom. Takvi oglasi su nasumnjiviji ali se dosta ljudi navuče jer misli da će baš oni ubost jeftino telefon.
-
Uf,ovdje se dugo nije pisalo... :)
Dopao me jedan Iphone 6 u ruke. Vrti se na iOS-u 10.3.3 i nudi update na 11.1. Imam nekoliko pitanja pošto nisam iphone imao u rukama 7,8 godina... Ako radim OTA update jel moram vraćat telefon na tvorničke ili ne moram? I jel ima kakvih bugova?
-
Ne moraš ali je preporučljivo, tj. bolje odratiti update preko iTunesa i ne vraćati backup.
-
Ne moraš i nema nikakve preporuke da to radiš, ali bolje napravi update kroz itunes (backup, update, restore)
-
Vracam iphone...ne radi fingerprint...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk