Stavi si dualboot
Printable View
Stavi si dualboot
Zato postoje virtualke.
Sve je moguće. Pogledao sam malo na netu o tim problemima i ljudi su prijavljivali da im ne radi na 64 bit OSu, a kod nekih eto radi. Inače u toj zadnjoj verziji LG flashtoola 2014 koja je izdana 3.7.2014. je napravljen fix za 64 bitne sustave ali očito još uvijek to nije do kraja popravljeno. Najbolje staviti dualboot sa 32bit ili kao što kolega ravilov reče virtualni sustav pa odraditi šta treba.
......meni isto na win 8.1....64 bit ne radi, ali na sinovom lapu win 7 32 bit radi bez greške,dakle do windowsa je!
Kao što rekoh...Inače većini taj x64 OS u stvari ne treba, nego ajde da probam šta je to i onda nastanu problemi da ne rade igrice neke, pa programi itd,itd. Jedan moj prijatelj je instalirao 64bit sustav jer ga je smetalo što mu u propertiesima windowsa ne piše da ima 4gb RAMa nego 3. :confused:
Ja sam stavio da mi umjesto 3.xx GB ipak piše 8GB...jer mi i treba :) Inače je 32 win win...
Daleko, daleko je 64-bitni sistem ispred 32-bitnog, to što 0.0001% programa ne radi nikako ne ide u koristi 32-bitnog sistema, vec treba krivicu svaliti na tvorce programa što nisu omogućili podršku za 64-bitni sistem. Ali to je diskusija za neku drugu temu.
Tako je, držite se teme, odlazimo u off
Evo 5 dana nakon stavljanja 10L verzije mogu rec da malo bolje radi..tj kao da nema laga..nije 100% savrsen..ali vrlo blizu toga da je gladak..i cini mi se kao batterija da je malo bolja 5-10%. Uglavnom, poboljsanje se osjeti, ja sam svjeze sve izbrisao, ubacio ROM, sve formatirao i ponovo instalirao aplikacije. Mislim da sljedeci bolji korak moze biti samo sa androidom 5.0 Lolipop...ali to nekalo ne ocekujem prije nove godine. Ali..palac gore :)
Pozdrav
Nisam jos stavio L veriju.Nekako me mrzi ponovno root pa LG tweakbox i ostale stvari stavljati.Taman sam sve lijepo naredio na mobitelu i sad da moram sve ponovo..
Ali eto,sto se mora,mora...pogotovo ako je baterija bolja a to je jedna od 3 najbitnije stvari..
Ne moraš ništa ponovno podešavati ako ideš na NORMAL FLASH. Izgubi se samo Root i onda ti G3 tweakbox ne radi, ali odmah se sve vrati u prvobitno stanje čim rootaš mobitel, a to je nekih 2 minute posla nakon flešanja softwarea.
Evo bas sam to i napravio,ali prije nego si ti napisao.. :)
Znaci cim sam ga rootao sa PurpleDrake samo sam rebootao xposed i to je to,sve radi...
e sad cemo da vidimo kako radi na L
Od jučer je dostupna verzija softwarea v10M, imate link u prvom postu.
LP
Skinio sam M verziju i probao je Flashati ali ne ide. Neće da se spoji sa mobitelom. Probao tri puta i ne ide.
Mobitel je samo rootan sa PurpleDrake-Lite i instaliran SuperSU.
Prije toga sam bez problema flashao L verziju na rootani mobitel ali sam išao na CSE Flash koji mi je uredno radio i čak je skinio Root provjeru u "Root Counteru" (3845#*855# -> LG RCT).
Ne bih opet probao flashati i M verziju na taj način jer nemam volje opet podešavati dio postavki koji se ne vrati sa LG Backupom.
Problem je u tvom kompjuteru, ne u softveru. Flešaj na NORMAL FLASH pa nećeš morati sve ponovno postavljati, ali prije toga riješi problem sa spajanjem. Inače kod mene uspješno flešana M verzija
OBAVIJEST: Stigla verzija v10N, ima neke nove funkcije u izborniku. Link je u prvom postu!
NAPOMENA: Ako hoćete flešati N verziju morate obavezno ići na CSE FLASH jer ako idete na NORMAL onda izbacuje greške i morate flešati nazad verziju M ili neku raniju da bi bilo sve u redu.
PREPORUKA: Flešajte verziju M, napravite root i flešajte TWRP custom recovery i napravite backup na SD karticu i tek onda radite CSE flash verzije v10N.
Pogledaj tamo pod vibraciju, tamo je nešto novo
Iz moga posta se dalo iščitati da mi je jasna razlika NORMAL i CSE, te se također dalo iščitati da sam već Flashao sa tim kompom taj mobitel ali sa L verzijom (3 puta) ali svaki puta CSE.
M sam probao sa Normal načinom i ne ide.
Evo probao sada opet sa Normalnim načinom i nije išlo ali je onda odrađeno sa CSE i od prve.
meni je prošlo od prve na normal flash tako da neznam šta je kod tebe problem
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
povuci notifikacijski centar i vidjet ćeš novi izbornik T-ACTION.
---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Ima još nekih sitnica, nisam sve uspio još otkriti, ali vidio sam još neke male promjene u samom izborniku postavki tamo kod baterije. Istražujem...[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
Edit: Purpledrake na N verziji RADI, laptop me zezao. Isto i custom recovery TWRP 2.8.0.0. uspješno instaliran.
Dok čekam da se situacija sa N verzijom popravi ( zgodno zvuči ovaj ekstra meni ), stavio danas CloudyG3 1.1 kastom rom.
Radi iznad očekivanja.( Do sad mi je iskustvo bilo isključivo sa Samsung Galaxy kastom romovima za S1,2, ; Note1,2,3)
Da, vidio sam da su izbacili Cloudy g3 ali nije li to ista stvar kao i stock rom? Po cemu se razlikuje?
Pa jako slično, da. Ali nekako su ga optimizirali I stvarno radi fantastično.
Ima par finti koje su ubacili, imaš na njihovom linku sve,
http://forum.xda-developers.com/lg-g...3-1-0-t2917467
Jel zna netko zašto mi preko LG PC suitea ne nudi nadogradnju na M verziju ,a kao što vidim već je i N izašla...trenutno sam na L (G3 D855 - Tele2)
Sve ovisi o operateru