Ja nemam problema s time.
Printable View
Ja nemam problema s time.
Također nemam problema.
Iako je Skype žešće smeće od aplikacije, Viber isto ne valja. Line je OK ali ga nitko ne koristi :D
Najčešće koristim Whatsapp iako bih osobno preferiral Telegram.
Dali se vama Skype i Viber pale jako dugo? Otprilike 7-8 sekundi meni traje, što mi je puno za otvaranje poruke.
Pretpostavljam (i nadam se) da je to zbog modela, Lumia 620. Ako je tako i na drugima, definitivno idem nazad na Android prvom prilikom.
Ja koristim Viber i meni se pali nekih 7 sekundi isto a ovo kašnjenje poruka da ne spominjem. 8.1 nimalo ništa nije poboljšao notifikacije za viber. Aplikacija im je banana. Iskreno i mene to malo smeta da razmišljam o android xperiji Z3!
I skype i viber se pale na wp jako dugo,Line upola brže.
Aha.. Bio sam uvjeren da je to do slabijeg modela. Ako ne poprave uskoro, to je to od WP za mene, nema mi smisla ovako.
Meni se skype pokrene za 1-2 sekunde.,
Ni nakon današnjeg updatea Xbox videa ne učitava mi titlove.Ne znam je li do toga što su mi postavke na hrvatskom ili do kodiranja teksta samih titlova?
Jel je naziv titlova identičan naslovu videa?
Jeste.Objasnio mi je kolega na drugome forumu,video mora biti u mapi Video,kod mene je bio u mapi Serije.Nije mi toliko ni bitno,imam instaliran Moliplayer koji vrti i .mkv i sve drugo.
Pdf koji se prebaci bluetoothom na wp 8.1, gdje se on nalazi. Ne mogu ga naci sa FILE aplikacijom, jedino ga vidi Adobe reader u svojoj listi fileova (cak ih ni PDF Reader od Microsofta ne nalazi).
Primjetio sam da mi u zadnje vrijeme baterija traje dosta kraće pa sam odlučio napraviti hard reset.Mislio sam prije toga napraviti backup ali kad odaberem ručno pokretanje backup-a ništa se ne događa.Provjeravao sam na Onedrive-u i piše mi da imam slobodno 15 gb. Radi li taj Onedrive uopće ili ne?
15 gigi imaš za svoje podatke, backup je posebno.
Jel si napravio backup prije hard reseta?
Nisam ni odradio hard reset. Htio sam prvo napraviti backup ali kad odaberem što da kopira ništa se ne događa.
Ne možeš vidjeti backup tako da odeš na OneDrive, on je na nekom skrivenom mjestu.
Ako ti je uključen backup na mobu, onda on postoji u oblaku.
Prilikom reinstaliranja će ti ponuditi da vratiš backup.
Nemam uključen backup,zato sam htio pokrenuti "ručno" pa da mi kasnije vrati sve kako je i bilo.Nisu mi važne slike i glazba,to sam prebacio na laptop nego aplikacije i postavke.
Critical update za 8.1.1 PfD je vani.
Novi update je tu - 8.10.14203.306
OK update, update scheduling, Battery Saver poboljšanja... I ne, nema performance boosta kako ljudi pričaju nakon svakog updejta - čak i na WP-u nakon restarta mob radi malo bolje, nema to veze sa update-om.
Windows phone usb driver
Ima li tko problema sa spajanjem WP 8.1 (Lumia 630) na PC sa win7? Meni na dva PCa ne radi, na drugom PCu je prvo radio a onda vise ne. Radi se o tome da u Device Manageru vidi da je spojen ali nikako drivere da update-a ili pravilno instalira.
Danas sam nasao neki windowsphone sync program sa linka [http://goo.gl/CiUCxD] i ocigledno je sada s njim instalirao nove usb drivere i trenutno radi ali do kada. :-(
Došao je novi update - Cortana sad radi i u Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Francuskoj.
Edit: Uvedena je podrška za data toggle.