-
jel netko probao r-sim 9 pro za otkljucavanje?
-
-
Dali itko još ima lošu kvalitetu zvuka kod razgovora preko operaterske mreže, mislim na robotske zvukove i loš zvuk druge strane, dok se mene normalno čuje...
-
Meni se to nije događalo.
-
Stalno mi se vrti kruzic pored baterije sta je to
-
i meni se to dešavalo, držiš home i power tipku 10 sek i pusti, kad se resetira mob, prestat će ti.
-
-
Momak kojeg sam danas srela i kojem sam mislila dati da mi radi jb rekao je da ga licno on nije stavio jer je ilegalan i nemoze se update softvera vise raditi nego neko drugi da ti radi preko racunara.Drugo da definitivno uspori telefon i da su moguci problemi i da se brze trosi baterija .Sada tacno ne znam sta da radim
-
Prvi dio je točan, drugi ovisi što se sve instalira. Da, nakon JBa nije poželjno raditi update jer ti pregazi JB i najčešće ga nemožeš ponovo napraviti radi novije verzije softvera.
Zašto bi ti radila JB?
-
Cisto radi mogucnosti skidanja aplikacija koje nema na apstore
-
Napravi, ali pazi što instaliravaš, neki tweakovi i appovi su loši pa dolazi do resetiranja i smrzavanja telefona.
-
A vshare za ne jb telefone jel siguran
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
I da li app BUMP radi samo sa iphone ili i sa Android telefonima
-
Ja ne znam, ne koristim te apllikacije.
-
Da li se vama desava i d li cesto da vam se gore vrti mali krizic? Ok znam da nesto trazi i da se makne tako sto ga resetujrm tj drzim ona 2 dugmeta dok se ne pojavi jabuka. Ali da li jr bas notmalno to jako cesto pojavljivanje i smeta li tel to cesto resetovsnje
-
To ti je internet upaljen i nesto skida ili pretrazujes preko safarija
-
Znam da nesto pretrazuje ali kako kada gasim app u pozadini a i jeli to normalno bas tako cesto da se desi?Moze li naskodiri telefonu cesto resetovanje?
-
Cek, jel to kad si u nekoj aplikaciji ili kad nema nista otvoreno?
-
-
Jel imas mozda jailbreak zadnji?
-
-
Zna li iko sta je ovo?.Kad se god zakacim na wi fi on se okrece i nesto trazi a gasim sve app u pozadini.Sta moze da bude?Izludice me ovo
-
Tako je i meni od zadnjeg jailbreaka ili 7.1.2 softwarea. Probaj pogasiti ono automatsko osvjezavanja aplikacija i slicne servise
-
Može biti da radi update apliakcija, neki background servis se vrti, pristup GPSu, skida mailove ako ih imaš puno, dropbox upload... meni su zezale neke aplikacije u background app refreshu.
-
-
Mozda jer si stavila skidat neku aplikaciju putem mobilnog interneta, a ta se aplikacije ne moze skinuti jer je prevelika pa si odustala od tog downloada aplikacije. Meni se radi toga znalo dogoditi pa sam restartao mob i sve ok.