Jesam napravio sam full wipe,svaki novi rom ide full wipe,samo ne brišem karticu da li triba i nju brisat neki kažu da triba?
Printable View
Ma ne treba brisat, nisam nikad. Samo posla vise i cekanja da se sve prekopira.
A onda cudno da se pojavilo. No ajde, ako se dalje ne pojavljuje dobro onda.
Ja cekam da OTA izadje pa cu onda flashat.
http://forum.xda-developers.com/show...128009&page=46
post 452 i na dalje govori da se i dalje problem sa satom pojavljuje. To me je iskreno najvise i smetalo i dok to nerijese nevracam se na viper.
Nego jel netko probao lypota mod na rom staviti. Ja jucer fleshao i prebrutalno to radi. Dobijete sve na njemu od postotka za bateriju , apm mod, narocito me odusevljava zvuk s kojim se dobijaju neki modovi naspram kojih se beats mod cini smjesnim ali doslovno.
Jbg, ne koristim to pa ni ne smatram bugom.
Lypota mod dolazi uz Viper, u nesto sredjenom obliku.
Evo jedan mod za dolazne pozive http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2138654
Jel radi na adhdu?
Je li tko ovo isproba http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2129269
E da, na arhd sam mislio ;-) znači samo stavim na karticu i install from zip?
p.s. ima li možda koji mod a da sa stock messengerom pokazuje popup sliku kontakta kad dobiješ poruku? :D
p.p.s. ili da pritoskom na tipku za gašenje dobijem više opcija primjerice reeboot in recovery ili bootloader?
Ma da preko recoverya,samo trebaš kasnije slike koje su ti na kontaktima povećat tj kad ih dodaješ uzmi maximalnu veličinu zbog same rezolucije prilikom poziva,mod se ne vidi na lockscreenu .
Jeli netko probao "bindroid" rom zanima me u koju klasu spada,kakav je općenito?
do sada sam bio samo na iphonu pa sam tu novi pa me interesira što su to custom romovi što se s njima dobiva,kako se radi rootanje na ovom htc-u i što se s tim rootanjem dobiva,inače imam htc one x od 16 gb bijele boje otključan na sve mreže pa me interesira da li onda trebam raditi i otključavanje bootloadera,da li je dakle moguće uraditi recimo samo root itd.ako može malo pojašnjenje jer kažem do sada sam bio samo iOs-u tako da mi je ovo sve novo
Bilo bi dobro da za početak barem pročitaš malo generalne literature, recimo yagerov Android FAQ. Sve ima lijepo objašnjeno.
Se igra netko s kernelima?
Trenutno sam na ncx-u i zadovoljan sam. Baterija drži odlično, proc sam undervoltao, underclockao i fino se drži za sada, uz ViperX of course.
Ako sam dobro razumio večeras izlazi novi full rom Viperx,kažu bit će iznenađenja u njemu osim custom kernela navodno još nešto ali neće kazat šta.
Izašao je. Download link
Nema OTE
A ovo je changelog:
Added Phone, Contacts, Call rotation tweak
Fixed some tweaks typos
Customize Rosie menu tweak
Custom lockscreen clock size
Some systemUI fixes
New Venom SD Manager, USB Mass Storage - MUST USE SUPPLIED VIPER KERNEL
Fixed Clock Widget FC
Added Multi-DPI market
Extra Bounce transition
Enable hide keyboard icon from notif bar
Napokon mass storage na JBu :naklon:
Mass storage radi za sada na njihovom kernelu samo
ROM se skida i ide flashanje
edit
Flashan 3.3.7. Sve radi odlično, napokon mass storage. Prezadovoljan romom.
Također flashao temu/mod Esnes, inverted Sense. Znači svaku bijelu površinu na Sensu sučelju zamijeni crnom. Odlično izgleda, a i dobro dođe za bateriju.
Kako maknit onaj bijeli okvir u glavnom izborniku na viperu? Bas lupo izgleda
odabrao sam sense theme prilikom instalacije i kad otvorim glavni meni gdje su mi sve aplikacije imam tanki bijeli okvir u kojemu se iste nalaze. nisam nasao u tweakovima za to iskljucit
Sense theme tokom instalacije se odnosi samo na temu u recoveryu, nema veze s suceljem.
Probaj flashat rom joj jednom bez wipanja.
Vjerojatno je neka greska tokom instalacije
http://imageshack.us/photo/my-images...190569895.jpg/
Nevidi se kad uploadam. Malo mozda gore vidis bijeli rubni okvir i sve ikonice su mi okruzene njime. Ma nije taj rom za mene. Neznam sto sam se i vracao. Prvo su mi igre stekale dok nisam resetirao mob, ono drag racing se jedva pokretao, onda mi se upalila ona svjetlost na kameri kad je telefon izgasen. Morao sam ga resetirat a nije mi to ni bilo ukljuceno u tweakovima. Uzas. I sad taj bijeli okvir. Otkljucavanje s onim krugom ide iz svakog treceg puta. Nije to meni ni priblizno arhd-u