Jailbrekao sam uređaj samo da bih iskljucio 3g.
Telefon na 3g-u prekida pozive i baterija traje 30% krace.
Da sam znao da ce izbaciti tu funkciju, ostao bi na 6.01
Printable View
Izasao je evasi0n 1.1!
"Evasi0n 1.1 has been released. Includes fix for Weather app crashing and long reboot times. If you have already jailbroken your device, you don’t need to jailbreak again. Just install the fixes from Cydia. Download links above have been updated with v1.1 links."
Link
ovo radi:
http://www.omizio.com/upute/kako-dow...d-na-05-13-04/
ako je bio jailbrejkan..
ako nije,pričekaj novu verziju redsnow_a koja bude podržavala ios6
Bio je jbkan! Pokusam onda to!
Hvala puno!
Samo...s tim cu ga mozda pokrenuti, ali frendu treba za tele2, zato ga je i stavljo na 6.15! Moze li se onda opet vratit na 6.15 kad budem na novom bb?
da,ja sam uspio bez problema
Vi sa iphone5...kad ste preko itunesa updatali na 6.1 da li vam je onda nakon updatea ponudio i carrier update ili je to sve strpao u jedan update?
Carrier update uvijek posebno.
Znaci ako ne napravim carrier update bilo 6.0.1 ili 6.1 moći ću ugasit 3G i biti samo na edge...bilo u postavkama ili preko sbsettingsa?
kazu da su popravili weather app sa ovim novim updateom evasiona, a meni nakon update ne radi, dok je prije radilo
Evo i kako napraviti da radi weather
Nakon toga ce nestati sve aplikacije, ali ce se poceti pojavljivati nako par minuta, to je normalno= Citat =:
1- Remove version of AppSync
2- Delete this files:
/private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.mobile.installation.plist
/private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.LaunchServices-045.csstore
3- Reboot
---> App Weather work
4- Re-install AppSync ( 5.0+ for me )
---> Weather + AppSync works
preko ifile-a, mislim da se moze i brisat...ali skidanje preko cydije malo steka za sad
Sa ovim
http://www.i-funbox.com/
najjednostavnije
Novi fix za Weather bug
= Citat =:
Dodati repo: repo.cracklords.info
install "iOS 6 Weather App Fix" package and you should be good to go
jer to u cydiji dodam ili gdje
evo uzeo sam sad radit taj mob., on ga je podigo na 6.1 i neće se od tada aktivirati, bb je 6.15, probo sam sad ponovo ubacit 6.1, da nije tu nešto zapelo, to sve prođe OK, ali i dalje ga neće aktivirati.
Probao downgrade napravit sa sn0wbreeze, također neće, probao sa redsn0w također ništa zbog 6.1 u mobu kao...korake 3 i 5 mi niti ne ponudi ??
a itunesi izbace 1601 error, njemu sam napravio "zakrpu" sa iREBom, napravio ponovno update sa ipsw što sam dobio sa sn0wbreeze, opet ništa...
Izasao je evasi0n 1.2
"Changelog:
Version 1.2
- Disable OTA updates.
- Correct timezone issue in evasi0n binary if client fails to correct it.
Version 1.1
- prevent Weather app from appearing on iPads.
- mitigated the long reboot issue.
- fix issue with not working after connecting multiple iOS devices
- fix blinking of the jailbreak instructions on OS X.
- codesigned Mac app."
Moze komentari, kritike i pohvale vas koji ste napravili JB na iPhonu 5? Brzina, trajanje baterije, blesiranje, sto ne radi kako treba i slicno.
Planiram sutra napraviti JB pa da vidim dali sto bitno steka..
Hvala
Na mom 4S je nakon updatea na 6.1.1 krepao wifi. Tipka se samo zasivila i ne moze se paliti ni gasiti. Na Apple forumu ima dvije-tri teme sa 50 stranica o ovome problemu. Greska u 6.1.x softwareu. Poslao sam ga na garanciju. Jucer se igrao s peticom, isto na 6.1. Gubi wifi signal ako se malo udalji od routera i treba mu duze da se spoji ili se uopce ne spoji. Na apple forumu jedna tema sa 250 stranica (druge nisam ni gledao) o tom problemu. Ocito su gadno zasrali sa 6.1. Drugi problem sa peticom je curenje baterije (isto na forumu puno problema). Od 10 dopodne do 10 navecer sa 80% na 35%, s tim da je bio oko sat vremena spojen na laptop dok sam radio restore. Sad cu vidjeti nakon resotrea kakvo je stanje. Mogu uzeti peticu zapakiranu za male novce, ali cu se malo jos igrati s ovom da vidim sto i kako.
Ja na petici imam 6.0.1. Mislio sam cu dici na 6.1. jer kao bolji je JB na 6.1. mislim bolji na stabilniji. Al ako je tako necu jos nista raditi dok to malo ne poprave..
I jos. Jedna petica (6.1) stalno gsm signal blokira ili sto vec. Ne moze se nazvati (pise trazi mrezu), ne moze se dobiti taj broj... Stavio u drugu (6.0.1) i radi bez problema. Samo da napomenem da je iskljucen i 3G i LTE na obadva. Kartica je u redu jer na 6.0.1 radi OK
Dok na iPadu 2 WIFI baterija radi normalno. Ostavio ga preko noci upaljenog, u 7 sati baterija je pala za 0 %. Znaci, greska je samo za iPhone 4S i iPhone 5
Bratu je iPhone 5 otisao nakon tjedan dana. Gasio se stalno, dok se nije skroz ugasio. Otisao na servis i vidim po radnom nalogu da je zamijenjen za drugi. Znaci od 3 iPhone 5, samo je jedan (za sada) ispravan i to onaj na 6.0.1