ja imam istu graf. ko i ti i radi mi ok. na 800*600 !!! probaj opet istalirati igricu!! imam sp.2!! a mozda cd ima gresku!!!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Šile
Printable View
ja imam istu graf. ko i ti i radi mi ok. na 800*600 !!! probaj opet istalirati igricu!! imam sp.2!! a mozda cd ima gresku!!!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Šile
ja isto sp2,valjda onda neide na sp1
ja sp2 a za ziku kolko ja znam treba staviti shortcut
Kako ću upravljat hidraulikom na autu znači dizat prednje i zadnje kotačeve. sve sam tipke probao i ne ide
sa capslock i brojkama na desnoj strani
i ja sam tako mislio ali ne radi. I u controlama tako piše ali ne radi
pa napočetku kada udješ u njega kada si ga prvi puta dobio piše ti koje su tipke pa vidi! :thumbup: :thumbup:
ne piše to je ona misija kad dobiješ auto sa hidraulikom pa sa njim se natječeš u dizanju
a meni jednostavno gta ne radi stisnem mišem na njega i kao očitava onaj pješčani sat napravi jedan krug i nestane i igra se ne pokrene
Jesi li ga crackirao
da pa igrao sam i sad počne srat a sad mi izbaciva poruku da je gta_sa.exe nešto u k*** tražim crack već pola sata može mi ga netko poslati na vatroslav2003@yahoo.com
problem, instaliram krekiram, sve sredim, pokrenem,radi dodem do uvodnoh ekrna ono naslovna..i onda izbaci. gta_sa.exe has performan on an illegal opration, needs to close..bla bla...
send, Dont send, tipke..
e to se i meni dogadjalo pa sam skužio da ga blokira neki antivirusni program(zone alarm).
ja nemam nikakav antivirus instaliran ni nista... mozda nesto drugo ipak?
Je li imaš firewall možda ga on blokira
pa imam,ali sta bi on??
...vidim da ima dosta problema sa tim GTA:SA za PC...i frendu neće da radi...
Znaci khideng v ku**** smo nece i nece neznam sta da radim!!
ma niš ga ne blokira..meni je radio pa krepao..frend mi je rekao pa sad tražim neki 2u1 crack i patch od 12mb
Cim nades to postaj ovdje.
ja vec igram san andreas grafika je stvarno odlicna a da ne govorim o igrivosti
Dok vi svi govorite kakva je igra probleme s njom ja je ovde čekam da mi mob zazvoni i dobijem poruku:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:= Citat =:
Nabavio sam san andreas
Imam rijesenje mog problema pa ak nekom iskrsne isti evo ga:
Idete na Start, run i upisete regsvr32 /u mmswitch.ax zatim enter i toje to. Vise ne izbacuje na istom mjestu vec sad na logou od San Andreasa nakon onog uvodnog dijela s Creditsima.Jel zna ko rijesenje za to?
@khideg
Vidim daje to tebe mucilo si rijesio?
...a frend mi ima problema sa grafikom - naime, glavni lik o.k. izgleda, ali svi sporedni jednostavno nestaju, tzv. trepere... očito je problem sa samom igrom...= Citat =:
Izvorno postao salems
Sad me muci sljedeci error:
http://img92.imageshack.us/img92/803...rror4kk.th.jpg