Izvorno postao
mdgrgic
Evo nakon skoro 2 tjedna koristenja mogu rec da je uredaj odlican. Nemam problema sa zagrijavanjem, pa cak ni kad se puni. Malo se ugrije ali to nije ni blizu onoj temperaturi kao moj desire. Sto se baterije tice, izdrzi mi cijeli dan bez problema. S tim da na kraju dana imam jos cca. 20-ak % koje jedva potrosim prije spavanja. Cijeli dan je spojen na net, sinkronizacija 3 racuna, vremenske prognoze, viber stalno ukljucen ( nekoliko poziva i preko 100 poruka ), u prosjeku sat vremena razgovora i 40-ak sms. Tu i tamo neka igrica, vijesti i sl. Jedino sto sam skuzio je da kad se instaliraju neke aplikacije (jos ne znam koje) zna na sekundu zastekat kada se iz odredene aplikacije vracam home tipkom. Tj.malo sporije otvara home screen al to je neprimjetno i vjerujem da ce se nekim update-om to jos malo ispeglat s obzirom da jos niti jedan update nije izasao. Kad smo vec kod toga, da li su i koliko cesto izbacivali nadogradnje za s2? Koji je najjednostavniji nacin za rootanje samsunga? Do sad sam bio na htc-u pa nisam bas pratio samsungove forume. Koji rom preporucujete? I jos uvijek mi ne radi tapatalk, 24 sata i erste mbanking aplikacija kada sam na mobilnoj mrezi-iskljucivo na wifi-u.