moze neko tko mob koristi vec duze vrijeme i ima instalirano nekoliko aplikacija koje malo opterecuju procesor reci malo o bateriji i o brzini samog uredaja. da li ima lagova nakon sto se napuni koje kakvim aplikacijama.
Printable View
moze neko tko mob koristi vec duze vrijeme i ima instalirano nekoliko aplikacija koje malo opterecuju procesor reci malo o bateriji i o brzini samog uredaja. da li ima lagova nakon sto se napuni koje kakvim aplikacijama.
ja sam danas dobio novi uređaj,jer je prošli imao grešku...ovaj radi perfektno,natrpao sam jedno 50-ak aplikacija...15gb muzike...nema lagova za sada
Imam jedno pitanje,ako netko možda zna...jeli moguće da HTC sense sprema zaporke od wirelessa? Kako sam imao uređaj sa tvorničkom greškom,danas mi je zamjenjen s novim...i sad kako sam ga konfigurirao pri samom paljenju,nisam odmah na početku konfigurirao WIFI mrežu jer nisam bio doma,a sve ostale podatke sam unjeo,znaći isti je račun za HTC Sense...i sad dođem doma,upalim wireless na HOX-u te se on sam poveže na mrežu,bez traženja lozinke...Mislim nema šta drugo bit,ali nisam to primjećivao kod ni jednog uređaja
nisam upoznat s tim. koliko znam samo uredaj pamti lozinke. sto bi moglo znacit da su ti samo popravili uredaj. mozda zamijenili ekran i vratili isti...a ne dali novi kao sto si pretpostavljao.
MOTOBLUR na svoj account uredno sprema i wifi keyeve, vjerojatno Sense radi isto, zasto ne.
da, sprema i prepoznat ce ti WiFi cim ga upalis, makar se nikad jos nisi spajao s njim ;)
Pozdrav!
Nedavno sam kupio One X i stvarno sam zadovoljan Nemam nikakvih hardverskih problema samo me jedna stvar užasno nervira.Svaki put kad
bluetoothom pošaljem neku pjesmu za sliku albuma mi stavi neku glupu fotografiju koju koju sam napravio za test fotoaparata i koju sam davno izbrisao. Kako da je maknem. Molim pomoć i unaprijed zahvaljujem.
Napravi si folder "music" ili tako nešto i onda premjesti pjesme u njega. Ovo sad ti se događa zato što ti je pjesma u tom bluetooth folderu u kojem vjerojatno imaš još hrpu ostalih stvari pa je onda on za sliku albuma stavio tu neku sliku iz bluetooth foldera :)
Jel netko stavljao rom na One X. Mozda Arhd tj jel ga rootao? Kakvo je situacija s tim? Koliko Vam traje baterija?
Ja sam stavio VillainROM, ARHD nisam stavljao jer ima cesto nekih gresaka i FC. LeeDroid je isto odlican.
Villain ima stvarno dobru bateriju, dan i pol mi može izdržati bez problema. Samo rootanje nije nista komplicirano. moras imati drivere za OneX i fastboot i adb jel.
Zna li netko da li je u t-mobile ponudi zakljucan na njihovu mrezu?
Nakon rutanja u franco kernela ja zadovoljan :)
http://i47.tinypic.com/msk804.jpg
Danas izašla nadogradnja koja podiže softver na verziju 1.29.401.11
Iznosi samo 14MB,a dostupna je samo za otključane nebrandirane uređaje,ostali će malo pričekati.
Nadogradnja konačno ispravlja bug titranja zaslona.
Instalirao,jako dobro! :)
Pozdrav!
Da li je One X moguće root-ati bez obzira što je kupljen u T-Mobileu? Nov sam što se tiče Androida, a kad mi istekne ugovor, vjerovatno ću uzeti One X na roduženje pretplate...
naravno da ga mozes rootat, bez obzira gdje je kupljen i dal radi samo na toj mrezi ili ne, dal je brandiran ili ne.
Jesu li lockani u t-mobilu? I dali je izasao unlock neki??
Mozes unlockat bez problema preko hrpe stranica
da li ste zadovoljni sa mobitelom nakon duzeg koristenja? kakva je baterija? da li steka? da li ga je netko nedavno kupio (mozda je stigla posiljka nove serije) i da li ima problema sa prelijevanjem boja na malo jaci stisak, skripanje ekrana i sl. problema o kojima se pricalo?planiram ga kupit sutra ili u ponedjeljak pa da nebi bilo problema.
edit: bio sam u jednom centru, 3 uredaja, 2 crna 1 bijeli, serija ht24, na sva tri su ekrani neispravni. prelijevaju se. u jednom vip partneru sam bio, 1 crni 1 bijeli, serija ht23, oba ekrana neispravna. napokon sam naisao na nekog strucnog u vipu. uglavnom, ustanovili su da su prilikom postavljanja ekrana slomili neki mali komadic unutar uredaja, zbog kojeg ekrana ne sjedne i prelijeva se. koja serija je ispravna,ocito se jos ne zna...
da, tako mi je rekla da je njen neki kolega zaluden s tim i da je istrazivao zasto kako i to je navodno razlog. a ja sam danas pronasao jedan model sn-a HT24E...sto bi trebala biti serija bez navedenih gresaka. nije mi ga htio upalit pa sam optimisticno isao kupit uredaj i produzit ugovor.i kad je napokon dopustio da ga upalim, prije samog potpisa ugovora, stisnuo sam ekran i na njemu se lijeva strana prelijeva. potrgao je ugovor i bacio ga.sad vise stvarno neznam sta napravit, kakav uredaj uzet. ocito je da nema veze sa serijskim brojem nego necim drugim. dakle i dalje sam bez hox-a a optimisticno trazim ispravan uredaj, kojeg nisam nasao ni u rijeci, ni karlovcu ni zagrebu...
Jeste razmišljali o tome da prestanete stiskati ekrane i posvetite pažnju bitnijim stvarima? :) Koliko je to stvarno bitan problem kod normalnog korištenja i postoji li mogućnost da se iz nekog razloga ošteti LCD panel ili vas jednostavno smeta što se eto kada stisnem rub ekrana prelijeva boja kao na digitronu? Ozbiljno pitam jer ako postoji rizik za ekran, otpisujem One X kao jedan od sljedećih mobova.
haha...a sad je to postalo opterecenje i prvo sta gledam je to i sn. pa ja na to gledam malo drukcije zbog cijene. u startu kupujem uredaj koji ima odredenu tvornicku gresku. uzeo bi ga takvog uz adekvatan popust zbog navedenog problema. al po punoj cijeni zelim 100% ispravan uredaj. ove modele koje sam ja gledao i nije trebalo bas tako jako stiskat.mrvicu jaci stisak i boja se prelijeva. moj desire star skoro dvije godine na izrazito jaki stisak nema prelijevanja. a dali moze doci do ostecenja ne znam. zasad su fer i priznaju garanciju a da ga malo duze drzim kod sebe i takvog odnesem na servis. mogu rec da sam sjeo na njega, da mi je pao i sl. pa da se zbog toga ekran odvojio i prelijeva...i oni ce jednom rec dosta i nema vise zamjene modela...pogotovo tu u hrvatskoj
Je li itko ikad primijetio da se na 99% ekrana u laptopima dogadja apsolutno identicna stvar kad mu se stisne ekran?
Ne shvacam zasto je ovo uopce problem, pa otkad su to ekrani namijenjeni za divljacko stiskanje?
OK, prihvacam da je tvornicka greska kao gorespomenut puknut komadic ekrana stvarno problem, no sve ostalo su po meni gluposti.