ok, tnx
Printable View
ok, tnx
Produženo do 15.10.
Ide i dalje produzenje?
Vidim da simpa ima 50% vise...
Vjerovatno
Već mjesecima produžuju... bio bi red da ponude nešto novo, ili da daju 2 paketa u 50% cijene za nadoplatu s 80kn
napravio je bonbon korak.....pisao sam o tome...
i uplata od 160kn daje opet popust na dva paketa...dok traj ekcija naravno....
Jedini pametni korak bonbonu je bio 80 kuna popust na 2 paketa i brzo ga je ukinuo, tko u danasnje vrijeme ima 160 kuna da dobije popust na 2 paketa jer u danasnje vrijeme na mobitelu ti najmanje triba 1gb prometa i 500 minuta . Ako niste u mogucnost staviti bon od 80 ili 160 kuna ta dva paketa cete masno platiti.
Ja stavljam 80 kuna mjesecno i ovo sto si naveo placam 60 kuna.
500 min prema svima i 800 Mb prometa.
Meni dosta.
I jos ostane 20 kuna na racunu.
Bez nadoplate bi to kostalo 90 kuna sto je dosta istina, ali opet isplativije od 150 savrsene ili tako nesto.
Sve ovisi od korisnika do korisnka.
Vjerujem da je vecini "normalnih" korisnika dosta 500 minuta i 800 Mb, pa onda savrsene po meni za normalno koristenje telefona nema svrhe, odnosno je prepreskupo.
Ha, u Tele2 bi na Smartu, da preneseš broj, 1000 minuta i 1 GB platio samo 35 kuna. Ostaje ti samo plaćanje uspostave poziva, ali ti si spominjao normalno korištenje i to ne bi bio preveliki trošak. Usto bih ja dodao da za uplaćeni iznos na račun dobivaš 75 posto bonusa (50 posto ako si novi korisnik i 25 posto ako nadoplaćuješ preko interneta).
I klub novcic zavisno od bonusa
Na koji način se može ostvariti popust na 2 paketa uz minimalnu mjesečnu potrošnju 80kn?
Copy/Paste s njihovih stranica pod Promotivna ponuda:
4.3. Promotivni mjesečni paketi 50% off za kanal prodaje odlazni pozivi
U promotivnom razdoblju između 20. lipnja 2013. i 12. siječnja 2015. godine, svi korisnici koji su aktivirani kroz kanal 'odlazni poziv' u svakom mjesecu tijekom 12 mjeseci od aktivacije priključka u kojem odaberu veću minimalnu mjesečnu potrošnju od osnovne bit će u mogućnosti aktivirati promotivne mjesečne pakete:
Uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 kn (PDV uključen) moći će aktivirati dva promotivna mjesečna paketa 50% off po izboru. Ako korisnik ima više aktiviranih paketa koji se reaktiviraju početkom idućeg mjeseca, umjesto dva najskuplja aktivirana mjesečna paketa reaktivirat će se dva najskuplja promotivna mjesečna paketa 50% off.
Uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 160 kn (PDV uključen) moći će aktivirati tri promotivna mjesečna paketa 50% off po izboru. Paketi će se početkom idućeg mjeseca reaktivirati automatski osim ako ih korisnik sam ne deaktivira.
Sa 80kn nije moguće.
Treba biti 160kn i tada ćeš imati popust na dva paketa.
U zadnjem odlomku pise da za 160kn idu tri pkaeta?!
To ti je promo koji možeš ostvarit preko Iskona.
Na koji način? Moram biti Iskon korisnik ili samo preko Iskona prebaciti broj u bonbon?
Preko Iskona napraviti pretplatu.
Popis mejsta možeš ovdje nać: http://www.bonbon.hr/ducan/popis-pro...ervice=4&area=
Nađeš Iskon, odeš do njih i tamo ti srede.
Dodatak:
To možeš ostvariti jedino ako te Iskon nazove i to ti ponudi.
Javi se na info@iskon.hr i nazvat će te.
interesirao se moj kolega nazvao je szk, pa su mu rekli kako mora bit iskon korisnik da bi iskoristio ovu promociju