potpisujem kolegu zasto da svatko komplicira i smislja pravila BD je ipak pokazao dobru volju znanje iskustvo i mogucnosti sto se tice te narudzbe..nek bude kak on kaze..= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
Printable View
potpisujem kolegu zasto da svatko komplicira i smislja pravila BD je ipak pokazao dobru volju znanje iskustvo i mogucnosti sto se tice te narudzbe..nek bude kak on kaze..= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
Tako je.BLUEDEVIL odreduje pravila! :)
On ce nam sve rec,kako,sta,kada i koliko!
pa jasta da BD odredjuje! samo sam htio pomoci :-/
Ma Sve Je Ok Gesaugen,vidit Cemo Sto Devil Kaze!!!! :) :) :)
Zna li se jeli nam prošla narudžba?
i :confused:
Ja sam vec prije nekog vremena BD poslao da otkazujem svoju narudžbu.
a u Q!
jel se ima di u zg za kupit maski? ja sam pitao u onom dućanu u maksimirskoj (www.gsm-elecrtonic.hr) no tamo imaju samo full maske, bez anteni... a kromirano, kolko vidim na daydealu nije full maska vec samo poklopac i prednji dio
Bluedevil svi sada očekujemo da kažeš što je nakraju s tom narudžbom!
Ja konačno i definitivno odustajem od narudžbe.Dakle BlueDevile,ako još nisi naručio,slobodno me izbriši sa popisa.Dosadilo mi je iščekivanje.Ako si naručio(što bi svi ovdje voljeli znati),onda plaćam i sve to,ali ako nisi,još jednom ponavljam ja odustajem.
Damn, nisam obavijsetio pučanstvo naručio sam u ponedjeljak.
Ovo je naručeno, i očekuje se onaj tjedan od 14 - 20. 3. (vjerojatno i prije, ali da ne budimo lažne nade).
Sorry, negdje znam da sam postao, al očito je na nekom totalno krivom forumu bilo :)
==============================================
Invoice
Products ordered:
SKU Product Quan Options Price Amount
ANT104 Steel Cap Antenna 3 Stubby Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 8.99 $ 26.97
ANT101 Super Blue Flame Flashing Antenna 1 Flashing Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 9.99 $ 9.99
ANT186 Silver Bullet Metal Antenna 1 Stubby Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 8.99 $ 8.99
ANT173 Laser Dragon Super White Silver Flashing Antenna 1 Flashing Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 9.99 $ 9.99
ANT159 Super Blue Silver Flashing Antenna 4 Flashing Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 9.99 $ 39.96
ANT140 Super Green Leaf Flashing Antenna 2 Flashing Model: Motorola V500 V505 V525 V551 $ 9.99 $ 19.98
MOTV400-DBFP-CHROME Diamond Studded Chrome Faceplate w/ Battery Cover for Motorola V400 V500 V525 1 $ 14.99 $ 14.99
Subtotal $ 130.87
Discount $ 0.00
Coupon saving() $ 0.00
Shipping cost $ 19.52
Tax $ 0.00
Total $ 150.39
Payment method: Credit Card (VeriSign PayFlow Pro)
Delivery: Other International Airmail
==============================================
A šta je sa svim ostalim naručenim stvarima?!? Šta si sad samo antene naručivao?? Ili ovo nije potpun popis?
Tako imam na popisu - sve antene, jedan faceplate (to je naručeno) i jedan carrying-case koji je u onom trenu bio unavailable.
Taj carrying-case je vjerojatno bio onaj moj! Šteta, nisi primjetio da sam ti na PM poslao zamjenu.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ok. Kad bi moglo ostalo?
Kad ovo dođe, idemo dalje... Narudžba je 150$, ne bi nam trebali carinu odvalit. Al opet, čekam da vidimo kako će proći...
Znači naručeno je.Odlično.Ako si naručio u ponedjeljak(jučer ili prošli?) znači da je i moje na popisu.Ipak ću i ja dobit antenu..Moram priznat da sam si danas kupio mini antenu,sličnu onoj steel cap,al neće mi smetati još jedna.
NAručih ovaj ponedjeljak - bilo je ono čekanje prek vikenda da se još netko javi. I u pon naručeno, noćas mi je stigla poruka da je stvar u pakiranju i da će bit poslana unutar jednog radnog dana (mala vremenska razlika).
A onda ovisi o pošti, carini itd. Velim, iz iskustva, jedno 10-15 dana od narudžbe...
a fak! moja crome maska nije usla... :(
evo za antene; :thumbup: svi koji bi još htjeli naručit a niste stigli da se ne mučite previše:ima lik iz slavonskog broda, šalje ih poštom, to su slične onoj koju ste najviše naručivali, ona srebrna mala obična steel cap siva/brijem čak i manja jer sam vidio slike od nemeca na postu, dođe sve skupa s poštarinom 80kn. ja uzeo jednu i ok je, signal valja, paše na vxxx i slično
tu je slikica: http://www.igor.gmm-sb.com. Kontakt na: igor.sb@gmail.com
inače da ne bi bilo panike ja uzimam onu koju sam naručio preko bluedevila da vidim kak je pa dam frendu
@bluedevil: oćemo se mi iz ZG naći negdje kad to dođe pa da riješimo pare na ruke da ne kompliciramo previše
Što se mene tiče, to je najjednostavnija solucija. Ima onih koji nisu iz ZG i ne mogu doći, pa ćemo to poštom već nekako iskemijat.
Al piva u ZG je najbezbolnije (i najugodnije) rješenje
:beer:
Ajde onda čekamo pošiljku.
Možda se kad dođe i ja zaletim do ZG na :beer:
A zašto se na naručivanje sljedećeg dijela mora čekat da ovo dođe??
ma može piva, al bogati puno nas ima, jel možeš tolko popit
@gfgfgfgfgf: zato da vidimo šta će biti s carinom, i zato da se ne desi da se grupiraju paketi, pa odjednom na mene dođe 2-3 ili više paketa, pa da zato ne odvale carinu. Jer ceh je $150 (sad). Ak odvale 12% carine (koliko je na rezervne dijelove za auto, a brijem da je i za ovo tak nekak), to bi onda ispalo $168. PA onda PDV od 22%, ispada skupa $205. Plus nabiju nešto "manipulativnih troškova", nek bude $5. I onda platimo $210 za robu koja vrijedi $150 SA POŠTARINOM. $60 (oko 400 kn) bacamo u vjetar.
A ako još dođu 2-3 paketa grupno...
@tomy81: pa ne moramo se tako zapit. Al opet...zašto ne ;) Ma bitno da ovo stigne, lako ćemo ostalo sredit...