savjetujem da se zapocetak naucis koristit androidom. kad naucis, onda ces si odgovorit na pitanja.
Printable View
savjetujem da se zapocetak naucis koristit androidom. kad naucis, onda ces si odgovorit na pitanja.
ma znam se koristit :-) skinija san preko njega neke stvari ali zanima me navigacija koja se može instalirat i di je mogu nać... misim neki sajt di toga ima.. 4 free :-)
Dali ce upgrade na android 4.0 donjeti poboljsanja kamere?
Jučer sam ga uzeo,danas tek počeo koristit,odličan mobitel zasad,jedina zamjerka je gornji gumb za gašenje/otključavanje...
Jel ovo neki bug ovo što piše ili to tako treba biti na Sensu?
http://img.tapatalk.com/5d88d05f-1f44-70ca.jpg
Misliš na ovo FOG?
To je oznaka za maglu, kada je maglovito uvjek će ti pisati Fog.
Jel to kao da razlikuju maglovito od oblačnog vremena pa su zato stavili i tekstualni prikaz?
Pa vjerojatno da.
Bez natpisa Fog izgledalo bi kao oblaci. A mislim da te to nebi trebalo smetati jer se ionako rijetko pojavljuje, najčešće ujutro i ostatak dana prži sunce ili brisači rade :D
Fora su mi ti brisači kada kiša pada, ili kada pada snijeg pa se "smrzne" ekran.
Meni je ovo prvi telefon sa Senseom, izgleda mi lijepo, i ima dobre widgete, aplikacije i općenito je lijepo to sve ukomponirano, ali brate troši resurse nenormalno :eek: Zasad ću ga zadržat dok sve radi fluidno i dok nemam vremena rootat ga :D
Jel se zna kad treba ICS doći, pošto Sensation već dobiva ICS, a dosta su slični mobiteli?
EDIT: Jeli i vi nemate slovo đ na ovoj HTC-ovoj tipkovnici? Ako imate, recite kako ste ga dobili? :)
Da,odlične su im animacije,meni osobno naljepši UI,pogotovo brisač :D
Inače,za sad sve pet,mob radi odlično,fluidno,čak sam i s baterijom zadovoljan,ali za kojih tjedan dana cu ga rootat!
Kakvi su sa garancijom glede stuck piksela... Primjetih jedan na lijevom dijelu statusne trake. A ipak se radi o mobu????
bas sam ono... LUUUUUUUD... gore u lijevom kutu, na status traci je. Ne kuzi se tolko an status traci, al tipa kad upalis kameru i daje tamniju sliku.. ono strsi mi i silji da me srce boli :)
Dobio sam novi mob, zahvala Moby freaku u VG sto su mi zamijenili mob bez ikakvog natezanja!
Je li normalno da se u potpunosti prazna baterija puni 4-5h ?
Prema izračunu snage punjača i baterije ispada da je to 2h te sam na netu pronašao mjesta gdje tako i kažu, ali isto taku pišu da zna trajati i do 4h (na HTC stranici).
Imam ROMeOS3D + Anryl kernel, ali i na stock romu prvi puta je punjenje bilo negdi 4h.
Baterija mi u prosjeku traje dan i pol.
Je li sve to ok ?
Hvala
Bateriju uvijek u potpunosti isprazniš skoz do kraja, da se mob ugasi?
Punjenje na istoj kombinaciji, Romeos3d+Anryl mi traje 2,5-3 sata
Ne uvijek. Jučer mi primjerice došlo do 1% i tada sam ga priključio bez da sam čekao da se uređaj ugasi i trajalo je 5h punjenje.
Prije sam znao na negdje između 5 i 15%. Obično negdje 4 sata je trajalo, ali ovih 5h jučer me stvarno iznenadilo...
Samo hint u slučaju da to nije uključeno u izračun - baterija se ne puni linearno, tj. punjač ne daje cijelo vrijeme punu nazivnu struju na izlazu.
Možeš instalirati Juice plotter koji će ti nacrtati graf punjenja baterije pa istražuj :) Najduže se puni onih zadnjih 10%, a koliko vidim po komentarima korisnika, mob zna "zapeti" na 99%.
Da, razmišljao sam da stavim koji program pa da pratim. Baš ću probat s tim JP. Istina za tih zadnjih 10% i 99% :)
Meni je munjevito brzo punio do 90%, a onda stane na 99% i stoji dosta dugo.
Kada usporediš sa drugim mobitelima, to ti je gotovo ista stvar, samo na drugima ide polako ali sigurno do 100%.
Moj S2 se punio od 0-100% (ugašen) 3h 25 min.
Nije potrebno ispražnjavati baterije do kraja, staviš ga punit kad god želiš, ništa mu neće biti.