isto je, promjenit cu sutra
Printable View
isto je, promjenit cu sutra
OK!
nocas cu pokusat, ujutro javim prve rezultate
hvala na pomoci
Edit; jel ja ovo dobro vidim da taj 4.3.2 soft ima 420 MB za skinut? :evilgrin:
da, za cetvorku je tocno 666 MB :D
Evo, cini mi se da sam to uspješno odradio.
sada imam jednu novu ikonu na iphonu - Cydia
Idem malo to istrazit, nesnalazim se najbolje
Edit:
Ako moze pomoc
mogu li ja sad ovaj tetris od EA
http://itunes.apple.com/WebObjects/M...284800458&mt=8
instalirat na iphone?
hvala
Mozes. U Cydia-i dodaje repo cydia.hackulo.us i instaliraj Installous. I tamo nades taj tetris
Nije mi jasno ovo "repo" ... zapeo sam malo...
otvori cidyu-menage-sources-edit-add i onda tamo upises cydia.hackulo.us
kad to napravis instaliras instaulos nakon cega ce ti se i njegova ikona pokazat na ekranu koju stisnes i imat ces sekcije za skidanje. naravno prije moras skinut appsinc inace nece radit crackane aplikacije.
to je vec napisano po forumu dosta puta treba samo potrazit
Uz Installous se automatski instalira i AppSync
moze pomoc.Imam 4 kupljena u njemackoj i bila tvornicki odkljucana,frend ju je jb na 4.3.1 i nije stavljo karticu nikako kod mene dosla probo nece stavim u drugi oce i skuzim da je sa jb shebo lock.Upravo sam zavrsio JB i sada je na 4.3.2 pa me zanima jer se moze odkljucati ikako sa onom malom karticom gevey?
Neide više unlock s kartiom. Ako se telefon zaključao nakon restorea znači da nikad nije bio tvornički otključan. Za sada nema unlocka za BB od 4.3.2
jeli iko ima problema sa installousom...ja kad iden traziti nesto tesko naden iako napisen cili naziv igre ili aplikacije...jednostavno to tek bude na 10-15 stranici...tako da svaki put triban listati ili uopce ne naden
Dosao mi iPhone 4 i sad 100 s*anja s njim,treba mi JB i unlock,OS je 4.3 i bb 4.10.01,pa jel bi mogao dobiti konkretni tutorial za jalibreak,jer u temama nisam nasao...hvala
Pogledaj u sticky teme prvo. A unlocka nemas za taj baseband
A da dignem na 4.3.2 i automatski bb ode gore?
Da, sa svakim updateom ako ima update basebanda, ide gore. Sa snowbreeze mozes ostaviti stari baseband
ma dobro je ako ima te igrice...(iako na iphoneu od prijateljice mi nije tako)...nego mi je problem sta neke stvari uopce nema npr...upisen gran turismo i izbaci mi samo 2-3 guida i to je to...nema igre
Pa normalno da nema, GT je igra samo za Playstation.
Jailbreak sad ima, pogledaj u sticky temu, a za unlock ces morati cekati
Čuj malo bolje,pa ne može ti naći nešto što ne postoji. :D
Spreman se jailbreakati iphone 4 pa me zanima da li trebam update-at prvo preko itunesa na 4.3.2 ili ce se update-at preko custom ipsw-a (4.3.2) koji je u JB tutorialu?
I,da li je ovaj JB untethered? :D
Prvo trebaš dići na službeni 4.3.2. a onda pratiti redsnowom. Ja sam preko itunesa apdejtao. JB je unthethered.