gosn JosipD je meni poslao ovaj tvrdeći da je to taj o kojem pričamo, a očito nije... ne razumijem jel se on to šali ili šta!??= Citat =:
Izvorno postao boombadill
Printable View
gosn JosipD je meni poslao ovaj tvrdeći da je to taj o kojem pričamo, a očito nije... ne razumijem jel se on to šali ili šta!??= Citat =:
al ti imaš v300 , a kaj se tiče v525 i tog funlighta , tu smo jednostavno zakinuti ,meni još ni jedan nije proradio , a frendu sam na v300 složio bez beda , ko zna možda sad na 72r proradi? :-/= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Koliko vidim da taj moj funlight radi samo na v300. Meni i tvrtkod-u radi na v300 a svima na v525 nece. Zasto???? Probajte ga staviti preko p2kman-a. Ne mora biti do toga ali moze. Mozda ima sta u seem-u 0032 sto sam ja slucajno ukljucio a vi niste? Stvarno ne znam. Ako vam treba taj seem onda samo javite.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
I ja sam probao par njih ali nisu mi radili ali ovaj je proradio odmah iz prve. Mozda taj funlight mora biti tocno za odredjenu seriju motorole konfiguriran ili nesta slicno?
Ajd` nek netko kaze, kome radi na v525, koja mu je oznaka mob-a i sto su radili sa seem-om 0032.
Nek je veci popis, ali sa time koliko vec ovaj thread ima postova nece biti uzalud ako se otkrije krivac...
Moja je SUG3070DA i probao sam negdje 50-tak komada i niti jedna nije proradila (samo su manje-vise kocile javljanje na mob-u).
Hvala i pozdrav.....
Sa p2kman uvijek stavljam, tako da to možemo isključiti kao razlog zašto neće. Možda je razlog u seemu, iako ja ne vjerujem. Svojedobno sam probavao kombinacije uključivanja/isključivanja nekih opcija u seemu za koje sam pretpostavljao da bi mogle imati veze sa funlight.pat, ali i tu bez sreće.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Sve što sam uspio dobiti jest blinkanje tipkovnice, a i to samo sa funlightovima koji su se pojavili među prvima. Sa ovim zadnjim mi čak ni tipkovnica ne blinka ( koja šteta :rolleyes: )
Vidim da i ti imas v525 pa cisto sumnjam da ce i tebi to proradit. A i ja ne vjerujem da seem 0032 ima veze sa tim ali na kraju tko zna?= Citat =:
Ja iman orgigi v525 i mislin da mi je svaki funlight radio,kojeg san prova.Neki samo ekran,neki tipkovnica,a trenutno koristin ovaj sta ima sve kombinacije u jednom i samo ih minjan u stilovima zvona.
Oznaka:SUG3072DA,a sa seemovima san radio jako puno,al nista sta nema na popisu seemova...
@Lujito
I moj je origigi, samo seem edit i mma edit što ne bi trebalo utjecati na funlight i uspjevao sam samo tipkovnicu dobit da blinka. Oznaka je, pazi sad, SUG3070DA.
Razlika je dakle u jednoj dvojci (tvoj SUG3072DA, moj SUG3070DA). Možda ta mogućnost blinkanja vanjskog displaya ovisi o seriji? Kažem možda, jer i dalje ostaju otvorene i ostale mogućnosti, koliko malo vjerojatne bile.
Vidis,mozda je to do te dvojke.Ljudi,aj jos malo informacija saljite,o radu funlihgta i seriji mobitela.Mozda je stvar serije moba,ajmo otkrit!!!
Zato sam i rekao to jer druge logike nema...= Citat =:
Izvorno postao lujito
Makar nema i ovako... :-/
Pozdrav....
moja je isto SUG3070DA i jedino što sam uspio dobiti je blinkanje tipkovnice
Gdje mogu procitati seriju mobitela pa da i ja kazem svoju???
Moraš skinuti bateriju.
I koji od onih brojeva??? Evo broja: CFUG3514AL - ovaj pise ispod V300 REV2. Valjda je to taj. Evo ako moze nekome pomoci.= Citat =:
Ja imam dvije bijele naljepnice iznad sim kartice. Prva (gornja) je manja i na njoj je bar kod, "Made in China" i oznaka koju tražimo.
Ispod nje je veća naljepnica sa imei brojem i oznakom modela telefona.
Sada sam skužio da imaš v300 pa su kod tebe naljepnice vjerojatno drugačije, ali broj koji si postao čini mi se ispravnim.
SUG3070DA - ništa osim tipkovnice!
Meni isto samo na v300 radilo, a zanimljivo je to što sam stavlja isti flash i flex na v300 i na v525 i još sam kasnije prebacio seemove iz v525 u v300 i na v300 radi ali na v525 neće :( ... mislim da na v525 neće proradit
Sorry na kašnjenju, evo funlight.pat koji bi trebao raditi na v525 - ja još nisam stigao probati na svojoj...
P.S.
samo RENAME iz funlight.pat.zip u funlight.pat, dakle file NIJE zipan nego je samo dodana ekstenzija.
A da nisi nešto zaboravio :rolleyes: ?
Yup... i skužio sam, al' si bio brži ;D
Zamislite iznenađenja, ne radi.
Sada nama kojima ne radi preostaje samo da se tješimo da to blinkanje vanjskog lcd-a možda i nije dobro jer skraćuje vijek trajanja displaya :rolleyes:
Bas tako. A i baterija se trosi vise. ;D= Citat =:
kak bi ja sad to tbo renameat , zašt ste to u opće tako napravili?
Selektiraj file, pritisni F2 (ili desni klik>rename) i obriši .zip ekstenziju.
Time je funlight spreman za upload.