jel imaju barem htc desire hd u ponudi?
Printable View
jel imaju barem htc desire hd u ponudi?
kolko sam cuo nema iphone,desire i i9000 :)
znaci ako imam nesto na racunu sa bonova to se sve gubi?
tarifa 75
sta je na kraju sa pdv-om?
pretplata 35kn + rad.frekvencija 10kn + uspostave poziva 0.29kn i na to neide pdv jel tako?
sto se tice interneta dobije se 125mb, sta nakon sto se to potrosi jel se moze jos neki paket doplatit da se dobije da se ne placaju one nebuloze skupe?
jel se isplati kupovat kakav jaci mobitel pa prodavat ili uzet nokiju za 9kn i vidim u oglasniku po 300?
Ne gubiš baš novce, ali... kao da ih gubiš.. tj, te novce ti prebace na "račun". Caka je u tome da prvo trošiš te novce za slanje SMS-ova, pozive i internet (po cijenama koje vrijede nakon što potrošiš ono što imaš u pretplati) što znači da ćeš brzo ostat bez toga. Pokvareno od VIP-a...
pretplata ti je 37,5 kn + 10kn.. Na to još plaćaš uspostavu poziva 0.25kn. Sve te cijene su s PDV-om.
a sad, što se isplati uzeti (od mobitela).. ovisi
Piše na Vipovom siteu
"Tarifne modele Sve za mene moguće je aktivirati do 30.6.2011. Svi korisnici koji ih aktiviraju u navedenom razdoblju tarife mogu koristiti trajno."
Pretpostavljam da te tarife misle umiroviti i zamijeniti ih ovima bez limita.
Ja imam Sve za mene 250, ali sam krajem godine mislio dignut na 400. Znači li to da nakon 30.6. više neće biti moguće podići tarifu nego samo prijeći na bez limita?
Išao bih na vip zbog ove akcije di se plaća pola tarife.
Jel moguće nakon tih godinu dana plačanja pola pretplate prebacit tarifu sa 400 na 200 naprimjer?
Uzeo bih HTC HD za 9 kn uz tarifu 400 , godinu dana plačao i prebacio se na tarifu 200.
Jel to moguće?
Pa sad je opet akcija
to je nova akcija, a ne ta stara.. ona je bila za sve postojeće pretplatnike kao i one koji su tek prelazili na pretplatu.. i vrijedila je zauvijek.. ovo je samo za one koji prelaze na VIP iz neke druge mreže i vrijedi samo godinu dana (da plaćaš samo pola pretplate)..
Koliko je meni poznato, VIp do sada nije pružao mogućnost prelaska na niže tarife bez plaćanja "penala", odnosno, sigurno nešto gubiš prelaskom na nižu tarifu (ili moraš platiti razliku u cijeni pretplate što nema smisla ili puno cijenu mobitela).. znam da je kod t-mobile bial takva nekakva mogućnost (prelaska na nižu tarifu nakon nekoliko mjeseci), ali kod VIP-a nije bilo moguće
bio sam u vipu nedavno,samo što sam ih pitao koliko se plaća prelazak sa tarife 100 na tarifu 50,i rekli su 200 kn,ali možeš promijeniti tek nakon 6 mjeseci....
Pitanje,dal se moze sa te tarifu szm 600/potpisana u vrijeme promocija 24/pola zauvijek ,prebaciti na recimo bez limita600,a da mi je u pola cijene??:))
sumljam da može
Odakle to 6mj. ?
Kolko ja znam 365 dana je pravilo
da,a agent mi na mob rekao 6mj, i krenuo kupit iphone pa doznam da je 1god, i odustanem,uf.