ma da, ja sam kyrillos instaliro (nakon 10. pokusaja-.-) i kad sam uso u postavke APNa mob se zaledil. i tako triput nakon restarta. sad sam na dobrom starom JPFu
Printable View
ma da, ja sam kyrillos instaliro (nakon 10. pokusaja-.-) i kad sam uso u postavke APNa mob se zaledil. i tako triput nakon restarta. sad sam na dobrom starom JPFu
stavi 3.0 vrziju mora radit
3.1 sam imo... odusto sam. cekam da gingerbread dodje. ak je mogo na x8, onda moze i na g3
3.1 nevalja prvo stavi 2.3 i onda idi flashat na 3.0 ali moras wipe/chache napraviti reset kao sto pise u uputama i to je to. ako radi 90% njima mora i tebi :)
stavil 3.3. zasad radi super
Ja cu cekati da nude sad neki veci update. Za sada sam zadovoljan
Sent from my GT-I5800
Je li se može napravit update na JPM preko Kies-a? Ja imam Custom fw, pa ne želim vraćat na originalni 2.1 ako se još ne može...
nemoze
Kažu da će biti ovaj ili sljedeći mjesec...
pošto nemogu pronači temu za antivirus na i 5800 ako može odgovor tražim antivirus za taj mob ...jel ima šta da je free a da služi svrsi i gdje se može skinuti...
oprostite mi nije tema ali nadam se da čete na sekund zažmiriti...
ja ga nisam nikad stavljao i nije mi za sada ni trebao, sve sto skidas sa marketa ti je sigurno,
Dali je netko pokusao napraviti ovo LINK da ga overclocka, ja sam uspio preko odina flashat ali neznam sta dalje. Ako se nesmije stavljati link sa xda foruma molio bi admine da ga maknu ili cu ga ja maknuti. hvala
pa u tome i jest problem što skidam i van marketa ovo u marketu mi nije baš nešto neki programi su trijal a igrice nisu baš nešto trebam bolje igrice i mixer za muziku ali preko marketa to nije to...
ja sam skidao sve i svasta i nikad insta nisam pokupio, u apk jos nisam nikad nasao virus i sto sam skidao van marketa.
Dali mi netko moze napisati kolko ima slobodno memorije u mobitelu, znaci kad ode u opcije i pod sd kartica, meni pise da trenutno imam 403mb slobodno.
Za sve koji zele da im mobitel bude super brz neka odu na LINK i nek procitaju detaljno kako staviti taj rom jer ce im mob biti super brz i necete vise imati 667Mhz nego 1.3Ghz :) ali detaljno pratite uputstva
ovaj ROM rulz, ja ga imam i fkt je brutala. Iako 1.3GHz pozdere bateriju:)
Izašao je novi firmware: I5800XWJPE CSC = I5800SERJP1 531.OPS 2.2 2011 March 30, pogledaj te na stranici http://www.samfirmware.com , ne znam kakav je još ga nisam stavio... Čitam na forumu http://forum.xda-developers.com, da nije navodno bolji od JPM, dok jedan od onih koji su ga isprobali vele da je sve OK osim što neke aplikacije, nije naveo koje, zatvara malo duže (15 do 30-tak sekundi).
pozdrav,
prije par dana sam si uzeo Samsung galaxy 3 i za sada sam prezadovoljan, instalirao sam si navigaciju navigon i ona radi i sve ali kad se treba spojiti na gps ne moze nikako, ako netko moze pomoc bio bi jako zahvalan...
hvala
googlaj "gps fix galaxy 3" ima o tome dosta. I instaliraj CoPilot, navigon malo fula za cca 15 metara
meni je navigon tocno radio
imam pitanje uh kupio sam mob dolazi mi sutra samsun galaks 3 ali je kupljen u t mobile prima sve mreže ,itd nov a nisam pitao dali t mobile još ima onaj glupi logo kad se pali nadam se da nema,ako neko zna hvala
Pozdrav,
ja sam ga isto kupio u t-mobileu i nema nikakav logo kad se pali osim sto pise samsung i gt-i5800