@maher22: Evo, upravo isprobao i cuje se alarm... To imas paranoje jos od UIQ3 paltforme? ;)
PS: Odbrojavanje vremena ne radi (ne glasa se) kada je stisano...
Printable View
@maher22: Evo, upravo isprobao i cuje se alarm... To imas paranoje jos od UIQ3 paltforme? ;)
PS: Odbrojavanje vremena ne radi (ne glasa se) kada je stisano...
Dobro si me prokužio :) Zato mi g700 i nije glavni mobitel a to s alarmom mi jako bitno dok je utišano da zvoni...to već prešlo u psihu kad te noćni sms-ovi probude i bye bye spavanje a baš ga zbog tog alarma ne mogu isključiti. Pošto x10 planiram nabaviti ili neki sličan android...
Recimo da update softwarea dolazi u 49. tjednu. Dali to znači da ćemo u tom tjednu moći kupiti uređaj sa updateom ili ćemo morati čekati da se prvo rasprodaju oni sa 1.6 verzijom a tek onda dođu novi?
Nema ti to veze sa updateom, i dalje ce biti sa 1.6, ali ces moci odmah napraviti update na 2.1 (ukoliko izadje za tog operatera ili podrucje update).
Vjerojatno ce proci dosta vremena dok kod nas dodju na police ti noviji...
---EDIT---
Navodno u Rusiji dolazi update ovaj tjedan, barem se tako pise na Eseto forumu.
Pa ako bude update za naše područje automatski ga preko kompa napraviš...a to što @n00b za tog operatera misli tako sam ja imao k850 na njemački o2 branding za koji nisam mogao noviji update neki napraviti jer nije bio za tog operatera dok je nebrandirani k850 mogao!
Pozdrav ekipo!
Da li je netko možda isprobao ovaj mobač i jel ga može kratko opisati.
1000 kn mi se čini ok cijena za taj mobač.
Imas istu temu ovde
http://cafe.mobil.hr/threads/68142-S...sson-xperia-X8
Tu ti sve pise,samo citaj! ;)
pozdrav svima, ja imam jedno zanimljvo pitanje za prave znalce
sta mislite kako ce se cijene kretati u narednih pola godine. Mislim na cijene na pretplatu, u paketu i polovnih (najvise me zanimaju polovni).
Opće je poznato da je u bonbon-u 1000kn, dok je u tele 2 na najmanju pretplatu 995kn, što i nije baš "normalno". Koliko sam primjtio samo ga imaju bonbon i tele 2.
Znam da je malo offtopic, ali da ti odgovorim na pitanje upotrjebiti cu CDA listu od P990 koju mozes vidjeti ovdje.
Pogledaj si sa lijeve strane CDA stupac, on vise manje oznacava branding (regiju ili operatera). Onda pogledaj verziju organizera (to je verzija firmwarea), ove crvene su prastare, dok su zelene zadnje verzije. Brandirani mobiteli u Hrvatskoj su Vodafone i T-mobile i ako pogledas Vodafone onda ces vidjeti da se radi o gotovo najstarijem firmwareu (3. generacija), tj. update nikada nije ni izasao za njega. T-mobile je izdao nesto noviju verziju (4. generacija), ali i dalje dosta nestabilnu i nisu vise updateali. Sa druge strane je za Generic (slobodna prodaja u ducanima, ne kod operatera) izasao zadnji firmware (8. generacija) koji je najstabilniji i ima najmanje problema.
Nemora znaciti da ce se ovakva situacija ponoviti i u ovom slucaju, ali sve je moguce. Mene zanima da li netko ima generic verziju X8, ako ima neka izlista verzije firmwarea kako bi ih mogli usporediti.
evo naiso sam na vido o nadogradnji na 2.1 verziju, danas je uploadan pa mislim da ce vam zatrebat !!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8
je, kodiran je i dekodiranje košta 300 kn
Na stranici oc SE hrvatska stoji da je došao update za X8 ali kad prikopčam mob na komp veli da je najnoviji softver gore :(:cry:
Uz 2.1 ovo je drugi mobitel, brzi od 2.2 Hero-a definitivno....Mob je odlican!
I ja bi shmrtz :(
Da, mozda gubis garanciju, ali nakon updeata root ti nestaje...Tako da ti garancija koliko ja znam ostaje...
Danas je stigao update :D
Da, koristio sam taj prvi kod...
Da, nema vise bonbon boot slike...
2.1 se jos ne moze rootati...
Sređeno, updejtano. Tnx na odgovorima!
Mob je tek sad sjajan, stvarno su ga ubrzali. Dobra stvar za neljubitelje Timescapea, Launcher Pro je sada dostupan zbog nove verzije Androida. Sve je tako mekano i glatko, argh!
Mene zanima da li ce ikada za ovaj mobitel biti dostupan multitouch?