A sta mora ostati a da nis ne trosi.... to znam za A-GPS!!
Printable View
A sta mora ostati a da nis ne trosi.... to znam za A-GPS!!
stavi onda samo int. gps.
hvala majstore!!!
Jel nesto sporiji zbog toga sta se koristi samo to od ostalih magucnosti ili??
Sa A-GPS ti nađe satelit u roku nekoliko sekundi dok sa integriranim GPS-om treba u najboljem slučaju oko minute, ako je oblačno i 2-3 min. Dakle malo jeste sporije, ali uvijek bez problema nađe, barem meni.
Što se tiče pokrivenosti teritorije bivše Yuge a pogotovo Hrvatske i Slovenije najdetaljnije karte ima Garmin sa zadnjim kartama AdriaROUTE 3.0.Ažuriranje karti možete napraviti sa
njihovih službeni stranica.Nokia maps nema ni blizu tako detaljne karte kao Garmin a to znam iz iskustva.
Kad u mob.(N97) idem na ažuriranje softvera nudi mi Ovi karte 3.4(8561kb) a imam v3.03 kao i softver telefona 21.0.045 (2340kb) do sad imam v 20.0.019. al mi neće ništa od tog nadograditi jer imam samo 10mb slobodno na C disku. Inače sve instaliram na E disk (i poruke) i brišem sve priv. podatke kad surfam. Interesira me kako dobiti više memorije na C disku, da li je potrebno izbrisati prethodnu ver. nokia maps 3.03(246) koja se automatski instalirala na C disk. Molim podrobne uput, HVALA!
obriši cache web browsera i sve poruke koje sadrže neki file (npr. primljene BT-om)
možeš probati i sa brisanjem ovi mapsa
možda da probam izbrisati ovi maps v3.03 pa onda bar nadograditi 3.04.
pozdrav
instalirao sam danas nokia maps, i imam jedan problem, kada udjem u mape i odem na pretragu, on nadje lokaciju i kada odem da prikaze na karti izbaci me programa
ako zna netko kako ovo rijesiti bio bih zahvalan
edit: nokia je 6650 fold
verzija je 3.01
probaj staviti novi fw u telefon
u mobitelu je najnoviji fw, nokia update mi ne pokazuje noviji
a sto se tice mapa rijeseno je danas
otisao sam na net i skinio licence manager, dobio 90 dana free navigacije
hvala na pomoci
To što imaš su stare karte, nove (OVI karte) su besplatne.
Ok, ali ovo ti je tema o besplatnim Ovi kartama. Probaj na dotsis-u naći rješenje za ove koje se plačaju.
za sada je rjesenje 90 dana free navigacije, kada to istekne vjerojatno cu imati mobitel, na koji se mogu instalirati nove karte
a ovaj ode dalje
vader hvala na pomoci
postoje li OVI mape za bosnu i hercegovinu
mrsko mi je instalirati garmin a i ne putujem toliko cesto i daleko pa da moram imati detaljne mape,ove bi mo godile cisto da imam neku navigaciju,osnovne puteve i tako
ima li neki link da downloadujem ,naravno i glasovne upute bi valjale,balkanski jezici ili engleski ?
Imam problem sa Ovi mapama na N97... Skinio sam ovaj najnoviji update i kad ulazim izbaci mi prozorcic : nemoguce otvoriti ovi maps, instalirajte zadnju verziju sa www.ovi maps.... na ovi suitu mi pokazuje koda je sve u redu i nemogu instalirat ponovo ovi maps, a kad ažuriram sa mobitelom pokaže mi ovi maps ali necee updaeta uvik izbaci error...
Mozete li mi pomoc di se tocno nalazi na mobitelu ovi maps da ga izbrisem i probam ponovo instalirat preko ovi suita...
pozdrav svima .imam nokiu n85 instaliran ovi maps 3.0 i karte su ubačene. kad upalim navigaciju piše mi na su pronađene licence koje nisu kompatibilne da bi mogli rabiti licence potrebno je povezivanje...nemem pojma di sam pogriješio.molim poštovane forumaše za pomoć.hvala
a gdje to mogu naći tu prepravljenu verziju