Odlično, zahvaljujem!
Printable View
pozdrav,imam jedan problemćić,naime skinuo sam copilot na htc hd2(stavljen android)...i kad hoću downloadati mapu hrvatske kliknem na nju i ništa...pokušao sam tako da sam skinuo kartu hrvatske s kompa i prebacio ju u maps na sdkartici ali opet ništa,molio bih pomoć...hvala
Jučer sam jednostavno poludio krenuo za Osijek, idem starom cestom ona mene cijelo vrijeme pokazuje da idem na AC, pa onda jednostavno se nije tjela oglasiti (glasovna navigacija) cijelo vrijeme šuti, a sve uključeno
Vjerovatno ti je u postavkama namješteno da koristi Auto Ceste i da izračuna put za profil "Najbrže"
Ili su jednostavno zabranili pristup ilegalnim kopijama?
Vrlo moguce, skida sve osim mapa, a bez mapa... Jedino probati rucno ugurati kartu, probat cu navecer...
Da, ne želi skidati...jel ima tko mape po zemljama da se mogu skidati - hrvatska za početak!? U copilotu kaže samo 30 mb cijela hrvatska ali ne želi početi skidati... Koje bi bile najnovije mape? Gdje se mogu naći?
Evo, doskočio sam problemu. Skinuti file sa donjeg linka i raspakirati u sdcard/copilot/ direktorij na kartici:
http://www.megaupload.com/?d=U5PGQWSO
Evo sam uspio napokon, izabrao sam centralnu europu da skine cijelu - oko 220mb (ne sjećam se točno)...uglavnom to je odmah krenuo skidati i lijepo idu kockice i skida...dok kad hrvatsku izaberem ništa se ne desi, samo mi daje da izaberem gdje ću ići...ne počinje skidati.
Nisam htio cijelu europu (2 GB) nema smisla, šta će mi sve kad nigdje ne idem - tko ide po europi cijeloj neka si skida sve...
Zna li tko zašto hrvatska samo neće!?
Također, pod update sam updejtao kamere...
Radi odlično navigacija na x10 mini - biciklom sam malo isprobao...Samo što sam morao utišavati glas Ivane da mi se ne smiju ljudi na semaforu... :D :D
Jedino mi problem kod upisivanja ulice, on upisuje sva slova koja stišćem...neka greška u tipkovnici...? Kakvo je rješenje za to?
@Inovator - kakva je to mapa što si stavio na megaupload, tj. odakle?
To je mapa Hrvatske, posljednja, navteq.
Jel to isto kao i ovo što sam skinuo sada sa copilotom preko wlana centralnu europu - mislim taj dio hrvatske je jednak ili su to dvije različite karte hrvatske? Pitam jel možda ta tvoja točnija, novija, bolja ...ili je ista stvar!?
Naravno, morao sam staviti drugu tipkovnicu, Smart keyboard pro da bi sada funkcioniralo pisanje ulica...Sve je ok sada. Usporedbe radi, pokušao sam staviti navigon i sygic ali nisam uspio - govorilo da je pogrešan kod pa ovo pa ono...komplikacije...Uglavnom nisam uspio nikako upogoniti - za razliku od copilota koji sam instalirao kao i svaki apk, lijepo spojio na wlan, skinuo ivanu, karte i bez velike muke sve radi odlično. Eto, neznam samo zašto hrvatsku odbija skinuti...ali jednostavno se ubacuju mape i ručno, tako da mi se copilot čini dosta "user frendly".
I da, neki dan sam updejtao stock ROM nanovo, preko Pc companiona...i GPS mi je našao signal na copilotu ODMAH. Nisam ranije koristio GPS, upalio GPS, internet, pokrenuo Copilot i u roku par sekundi mi našao moju lokaciju - nisam ni primjetio da traži...Odlično!
Prije mi je My tracks znao tražiti minutama, morao sam GPS Statusom čistiti i nanovo tražiti satelite i sl.
Iste su karte, usporedio sam. Ovo moje mogu koristiti oni kojima treba samo RH...
Ako ti treba više zemalja stavi cijelu europu da ti skine iz copilota (nekih 1,9GB). Tako će ti onda raditi i navigacija između zemalja...
Ako se ne varam, za instalaciju karata je ustvari potrebno otprilike dvostruko vise mjesta nego su same karte velike. Jbg, takav im je sistem.
Nakon instalacije bude zauzeto samo koliko su karte velike, ali za vrijeme instalacije treba vise.
Malo blesavo jer ta "kompresija" ocigledno ne stedi skoro nista prostora, karte su i prije i poslije manje-vise iste velicine. Zato rekoh da im je glup sistem. Ali sto je tu je.
Ili ovo sto je zeljko rekao, ili kopiraj sve ostalo sa kartice na komp, obrisi sa kartice, downloadaj i instaliraj karte, i onda vrati sve nazad na karticu.
Bedast savjet ali evo: kupiti memorijsku od 8 ili 16 GB - nisu skupe sada...Kupio sam transcend class6 SD karticu u mercatoru za 250kn (za fotoaparat), a u mobitelu imam istu takvu samo microSD i od 8 GB...Mislim da su oko 100kn ovako od oka...Prostora nikad dosta - pa ako nekome ozbiljnije treba navigacija (pogotovo po europi), onda se isplati dati 100kn za 8 GB! Kartica je class6 tako da nevidim razliku kada mi je igra na memoriji telefona ili na memorijskoj - jednako brzo se pokrene i jednako radi/neradi...
Skinuti karte 2 GB na komp i onda ubaciti na memorijsku - mislim da ima u prvom postu, cijela europa!
nemam para trenutno za karticu, a namjera mi je postojećoj karti hrvatske dodati samo kartu slovenije. da li bi program prihvatio da mi netko uploada svoj folder od slovenije i ja ga stavim na sd uz folder Croatia? naravno, ako je netko downloadao preko mob aplikacije uspješno kartu?
imam galaxy s2 sa gingerbread 2.3.5. i nikako ne mogu instalirati verziju copilota 327. kaže mi kad ga učitava da sistem ne može učitati neki kod. jel netko zna u čemu je stvar? verziju 218 sam uspio instalirat ali s njom ne mogu skinuti karte hrvatske.. ako netko zna neka mi da savjet.. hvala puno
Cao ekipa imam HTC wildfirea a rom Cyanogen 7.0.3 i sve instalirao sa kartom HR samo sto mi GPS neradi... ikona je ukljucena i svijetli zeleno a ikona koja se treba pojaviti gore u tray-u nema je :)
Ima li netko slicnih problema?
moras flashat radio preko cwm mislim..ako si stavljao cm7 .. da ti proradi gps.. imas na xda:wildfire negdje o tome