jest istina ali cyber ga je uzeo više radi izgleda nego
radi funkcionalnosti,koju naravno ima na n6600....
isto to ću i ja napravit
Printable View
jest istina ali cyber ga je uzeo više radi izgleda nego
radi funkcionalnosti,koju naravno ima na n6600....
isto to ću i ja napravit
i kakvo je vase misljenje? hoce li vip u narednih mjesec dana dobit p900/p910? ili bar k700.........
ja ionako planiram prodat mob, koji god da kupim, i kupit lcd monitor... :)
P900 se više ne uvozi
pa dobro ali mozda ih imaju na lageru... a onda jos bolje, doc ce p910 i bit ce moj za 500kn :)
jos da se to ostvari....
a nada uvijek umire posljednja;)
mada iskreno ne vjerujem da će ga biti
neki dan sam dobio nesluzbenu informaciju da su na dan 12.11. u vip centru na iblerovom imali P900. informacija je tocna oko 80%.
tako da, nade ipak ima, uvjek ce je i bit :)
pa to znam jer ja kad sam saznao da postoji ova ponuda odmah sam zvao
vip SZK i rekli su mi da ima P800 i P900 ali ja sam naravno htio P910....
e vidis i ja isto! ali sad sam shvatio kakvo je stanje, i da necemo niti kruha dobit...
e a jesam ga zeznuo, nije 12. nego 19. 11. dakle prije nesto vise od tjedan dana
ma ne živciram se kaj nebu možda bilo p910
nego kaj uopće ne pune zalihe skupljih mobova
a neke su i povukli iz prodaje,naravno one preko 4500 kn
ma.... a jel se uopce ti mobiteli mogu prodat? (preprodat) mislim naravno da mogu, ali ako oni to prate...
ma kaj bi pratili pa to su ti dali mob s popustom kao
nagradu za vjernost od prije,tak i tak si ga ti preplatio
ali lijepo od njih na ponudi..
koji god da kupim mob, prodat cu ga, jer mi treba cash... zato sam htio p900, imao bi ga neko vrijeme kratko pa prodao da dobim sto vise
kod mene je situacija 1 "cigla" i jedan "šminkeraj"
a kaj će od toga biti vidjet ćemo.....
Ma šta bi pratili. Njima je sve jedno šta ćeš ti raditi s tim mobitelom. Oni su tebe obavezali da moraš još 2 godine plačati pretplatu i to im je najvažnije= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zast nedaju 6630 za 300kn!!!!
Zato što je još nema u hrvatskoj a i ak dođe do 31.12 neće je sigurno dati u prodaju= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
...pa po ovakvoj politici kakvu vodi T-HT,koliko sam vidio ovdje u Novoj Gradiški,Nokia 3650 još košta 3400 kn...mislim,koja je to logika...i da se nadam povoljnijim cijenama...pa nisam blesav...= Citat =:
Izvorno postao damgol
Koliko sam vidio u VIP-u u ČK, 3650 košta oko 1500kn.
= Citat =:
Izvorno postao damgol
Zalihe se pune kao i uvijek i niti jedan telefon nije povućen iz prodaje osim onih koji su rasprodani i više nisu na tržištu. jednostavno telefoni od 5K-6K kuna se naručuju u manjim količinama kao i ranije jer nije bilo tolike potražnje za njima i nema razloga da se sada tih telefona narući 10000 komada da bi se ljudima poklanjalo. recimo P900 se naručivao npr u 200 komada, a tako je i sa P910i. e sad ko ga ubode njemu super.
ma sve to stoji nerede;)
ali siguran sam da je za p900 i p910 bilo jako puno
upita preko službe za korisnike a sigurno i za ostale
mobove malo skuplje pa zašto ih onda ne naruče
kad ih konkurencija već ima:Dunno:
pa ima ih ali nema na njih takvog popusta. a zašto bi ih ovi naručivali još da djele telefone đabe, pa nisu ludi :).
pa možda zato kaj su ih neki stvarno i zaslužili;)
ti si neki šaljivđija :)
kupio i ja k700i mob je stvarno zakon al imam jedan problem.pregledavam slike i odjednom umjesto nekih slika dođu neke prekrižene ikonice i nemogu gledat slike ,restartam mob i sve radi kako treba-bar neko vrijeme dok neidem opet tako gledat slike i tražit po folderima slika! Dali netko zna šta je to i kako da to rješim? btw sory šta je offtopic!
Pravac elekrtomagic po novi softwer :comp: