Ma pravi beogradski narodnjak ok.ali ova današnja sr*nja kojima se izvlaće pare tatinim sinovima...indira radić?pa di je ona bila dok je npr. safet isović pjevao?= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Ma pravi beogradski narodnjak ok.ali ova današnja sr*nja kojima se izvlaće pare tatinim sinovima...indira radić?pa di je ona bila dok je npr. safet isović pjevao?= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
A sta ti mislis da ovde svi slusaju narodnjake?Mislis da se ne pljuje po njima?
Ali,koliko sam ja primetio vas samo iritira njihovo poreklo!!!
Zajebi Safeta,daj nekog narodnjaka iz Srbije koji ti se svidja,cisto da vidim tvoj ukus?
daj pinokio ne seri, sve delije koje dolaze u zaprešić dolaze se šorat, a ne gledat nogomet
A lepa brena(nije baš "čistokrvna" srpkinja) je imala dobre pjesme u početku kasnije ti isto postaje komercijala...= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Imam pun k. tih starih narodnjaka na kompu ali nemam imena tako da teško da cu odredit...a ni Haris Đinović nije loš(jel se tako piše?)
Meni je smiješno ovo danas...malo basa nabace,sintisajzera-i naprave narodnjak,u spot stave koju drolju i mercedes...i na to se pali zagrebačka mladež,zaboga pa nema veze s porijeklom(ali ipak većina tog smeća dolazi iz srbije),ali kako se netko može paliti na nekog čija je pismenost na razini mentalno zaostalog čimpanze?Čije pjesme su samo udaranje basa i malo glasa?
Jeste primjetilo još noviju foru npr. indira radić-ratovanje?Muzika je kopirana od onog stranog muzičara,dodane riječi i eto ti novi hit
Sa ovim postom se apsolutno slazem!!!!= Citat =:
Izvorno postao IggXy
uglavnom,samo zelim da vam kazem... slusajte samo kvalitetne stvari i ne vodite racuna odakle su... zajebite komplekse,to vas nigde nece odvesti :thumbup:
slazem se sa Pinociom. Iako ja ne slusam narodnjake jer= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
jednostavno ne volim takvu vrstu glazbe. Ko voli nek izvoli.
nije mi jesno ovo prepjevavanje srpskog folka na hrvatski...
ako toliko smeta srpski, ili možda strani jezik, onda bi trebali sve pjesme obrađivat.a ova teza o hrvatskim narodnjacima ne stoji, kristalno je jasno
da pravi folk izvire iz Srbije i Bosne, kod nas su narodnjaci tamburice, a trube i harmonike su ipak srpski štih. Stoga, malo je isprazno pljuvat po nečemu što očito vrijedi, jer ipak tisuće ljudi odlazi u folk klubove, koncerti folk zvijezda su kod nas posjećeniji, no koncerti naših zabavnjaka. Ali ipak treba onda ostaviti taj folk čistim, ovo guranje naših pjevača u to samo kvari sve. Ponajprije jer svi se rugaju toj glazbi, a nema niti jednog pjevača u nas koji je sposoban ispjevat bilo koji srpski narodnjak. Ili ih potpuno zabranit ili ih ostaviti u izvornom obliku i pustit ljude da uživaju. Nitko nije veći Hrvat ako pljuje po folk muzici, niti je izdajica i sl. Masi ljudi u nas odgovara ta muzika, zbog našeg mentaliteta. A sjećam se svatova
u doba rata, pjevale se pjesme Severine, Olivera i sl, što je definitivno izgledalo kao neka tužaljka, a ne veselje. Žene+piće+narodnjaci=veselje! A za sve ostale prigode svakome odgovara ono što mu odgovara, ali nema fešte i veselice bez narodnjaka, od toga ne možemo pobjeći.
Uostalom, tkom alo pažljivije sluša Thomsonovu glazbu, naći će masu poveznica njegove glazbe i folka. Vjerujem da on ispjeva neki hardcore narodnjak, ali da malo ubaci svoje metafore s nacionalizmom bio bi to HIT no. 1 mjesecima. A znate vjerovatno tko piše Mati Buliću pjesme...
Ljudi, idemo se veselit, pustimo barem umjetnost da se razvija bez nacionalnih konotacija. Svatko ima pravo voljeti ono što izvoli, pa ako su to narodnjaci, neka su!
Da ali vi rvati ni ne znate šta vi slušate(oni koji slšaju narodnjake) to su vam u Srbiji najgora provincijska smeća..ono što ni cigani zapravo ne slušaju...imam legu geđu iz Zemuna pa smo baš o tom raspravljali(TAK DA NE MISLITE DA JA SVAKOG SRBINA MLATIM 8) ja specijalno volim srbkinje......!volem da ih kolj...hebem,jel! hahah!
CAJKE RAUS!
lijepo ti je pinocio napisao, nisu ni oni toliko ludi za njima, kao ni mi. tko voli sluša, tko ne ne....iako su ovi noviji u globalu zbilja komercijalno smeće, oni stari ipak drmaju.= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
e vidiš palo mi je napamet..iako ih ne slušam niti volim..jel iko od vas ikad slušao židovske narodnjake???? vjerujem da bi i naše ljude digli na nogu da čuju= Citat =:
Izvorno postao Inovator
a recimo frend mi je i jedan CD neki bio posudio..bugarskih narodnjaka...i mogu ti reći da su mi draži nego srbski!
Narodnjaci,
svi smo mislili, negdje 90 i neke, da je to prolazno i da ce brzo da se zaborave, medjutim- greška. Ovo je fenomen neke vrste za mene, za tako malo vremena je potopilo citav Balkan. U Bosni, Tuzli i okolini vise ne postoji ni jedna diskoteka sve su folkoteke, sto je bilo diskoteka je propalo ili se preobratilo. Imam osjecaj da ta muzika ne utice pozitivno na svijet osim na svadbama i sl. kad mogu jedino da je slušam, inace u ostalim slucajevima ide mi na svašta-nešto.
Etno muzika bilo kojeg naroda je nesto sasvim drugo od narodnjaka pogotovo novokomponovanih.
u subotu idem u Lake na cajke ak me puste
ak ne potegnem neku žnoru,neće
21 traze godinu
yeah right
daj se ubite
cuj narodnjaci su danas u trendu..kušž' hrvati se okrecu il prema zapadu il prema istoku, ovaj put je prevladao istok;)
Da nije sve tako crno u Srbiji kako vi zamisljate pokazuje vam i pesma zvezdinih navijaca koja se orila Zapresicem: "Kako je dobro,videti te opet,staviti ruke na tvoja ramena... " ;) Vidite da moze i bez folka :)
...eto na mom kvartu neki novi hit- mislim da se pevač zove Viki Miljković, a pesme Mahinalno i Obeležena ;D ....ko voli nek izvoli, meni je bolji Deep Dish- Flashing for money (sultan c mix) ;)
Kod nas se vec peva obrada,a zove se Vaginalno ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
Viki je pjevačica (poznata po "Crno na belo" op.a) , Obeležena i Mahi Mahi slsam vec mjesec dana...sad je in Seka Aleksić - Dodji i uzmi me :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tomo
....viš gruntovčan je u trendu..jjjeeeee:thumbup:
zasto vidim nek ironiju u tom postu...ma i novi album od Škore,bas sam jucer skinuo..= Citat =:
Izvorno postao lili
Miroslav Skoro - 2005 - 11 - Hag.mp3
:evil:
:) ma kakva ironija...mene je držala Jana(ima dobrih stvari)
meni je dobra "Ne pitaj" .... jaka mi je ta stvarno :D
neko je spomenio ETNO mjuzu! e pa vjerovali ili ne to je sasvim deseta stvar! i ko god ima prilike poslušat neki etno prepopručio bi mu!
to je moderniziran folk iz svih zemalja...
itd....
Slažem se da je treba svako poslušati kome god padne u ruke ili uši,= Citat =:
neko je spomenio ETNO mjuzu! e pa vjerovali ili ne to je sasvim deseta stvar! i ko god ima prilike poslušat neki etno prepopručio bi mu!
to je moderniziran folk iz svih zemalja...
ali mislim da je folk nastao od Etna, modernizacijom i koje kakvim preradama.
nego što!:thumbup: eto ti odmah jedna žena..Loreena MCKennit ako sam dobro napisao:-/= Citat =:
Izvorno postao pobudali
ajme dudek kud si ti otišao sa svojom mjuzom,rega će poluditi...a babica da ne pričam...