Pa svi su naštancali stickove, a vipovci uvijek nešto rade a sve gore i gore. ;D
Printable View
Pa svi su naštancali stickove, a vipovci uvijek nešto rade a sve gore i gore. ;D
pitanjce,dal se dobi onoih 200mb ako se aktivira kartica do 31.08. ,mislim dal se dobi na bugovoj ili samo na onoj kaj se dobi sa stickom..thx ! :D
Na BUGovoj karitici dobijes 3 x 200Mb a na bilo kojoj drugoj kartici (pa tako i na onoj koja se dobije sa stickom) samo 1 x 200Mb jer to je sada promocija za sve one koji kupe VIPme interent stick:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=603797
Na bugovoj kartici se dobije 3x400 mb - ako se koristi carnet apn, username i pass od carneta - isto tako i za karticu s usb-stickom (1x400mb). Kada odem u stanje računa na vipmevmc.vipnet.hr piše: ostalo vam je još npr 70 mb a onda na tamnom polju ispod piše ako koristite carnet ostalo vam je 140mb.
sve je to divno bajno,,,al mi doslo par puta da razbijem sve zbog pucanja veze...il spore veze..al ok,izdurat cu pa ok
Već mi dva dana neželi surfat, inače koristim ovu karticu u mobitelu koji je kablom spojen na mob. Spoji se i onda neželi otvarati stranice. Nisam potrošio 200/400mb a i da jesam imam još 10-tak kuna na kartici.... grrrr
Ma boli vip neka stvar što korisnici nemogu otvarati stranice, što se vuče, što ne radi, što skine više para neg što treba itd...sve dok imaju korisnika koji to uredno plaćaju. Takav je i T-com. Ni tele2 nije daleko-iako su čini mi se brižniji... Imao sam prije 2 godine pretplatu vip internet i voice - svaki mjesec je bio neki problem, stalno sam se morao žaliti: što su skinuli 20 kn a nisu trebali, pa su naplatili 200 kn što zapravo netraba, pa greška na brojaču prometa, pa se brojač nije uključio, pa će mi vratit pare, a nevrate..pa modem ne radi, pa krive upute daju....UGLAVNOM: izgleda da baš i ne drže do BUG korisnika interneta, kao ni do ostalih korisnika... Usput, i meni puca veza u Osijeku, a na selu gdje nema 3G se vuče čini mi se GSM brzinom, čak ni GPRS kokad neradi...a EDGE je nedosanjani san!
mozda bi korisnici trebali znati cinjenicu da je GPRS kao opceniti paketni prijenos podataka (u sto naravno spada i EDGE, UMTS, HSDPA) best effort usluga a tako se i ponasa.
A BUG korisnici ne postoje, barem sa VIP. To je za njih SIM kartica kao i svaka druga i u sistemu se ne razlikuje od drugih.
Hvala na pojašnjenju! Naravno da je sve to GPRS samo je EDGE brži GPRS,a UMTS je još brži GPRS itd - sve je ista tehnologija...
BUG korisnici bi u ovome kontekstu bili VIP korisnici koji su dobili SIM karticu uz kupnju BUG časopisa (podigli karticu u VIP centru s talonom) - a sumnjam da sustav nezna koja je kartica free, koja je kupljena i kada i na čije je ime registrirana itd...Sad će još biti da sustav nezna ni pretplatnički (telefonski) broj SIM kartice.
Izgleda da generalno sve vipove kartice za prijenos podataka su loše! Tj, pristup internetu je loš, spor...(izvan grada) Toliko da se nemože napravidi update antivirusa, dok se otvori stranica cafe.mobil.hr može se komotno otići skuhati kavu, prošetati... U svakom slučaju, nepouzdano...bar na mom području (uz puni VIP signal). Dok TELE2 SIM kartica za voice uslugu ostvaruje nekoliko puta brži pristup internetu (preko T-mobile roaminga)...malo mi je to apsurdno!
Evo, ja sam u Umagu (točnije, 3 km od Umaga) i super mi radi. Nije brzo kao ADSL, naravno, ali je čist ok. Cafe mi otvara par (5-6) sekundi. To radim sa EDGE- om. Imam i 3G signal, ali ne vidim neku značajnu razliku.
Kada sam kupio karticu, nije mi se aktivirala usluga tih 600 MB, ali szk je to riješila kroz 24 sata.
Uglavnom, jako sam zadovoljan, još kad se uzme u obzir koliko je koštalo... :)
Kao sto sam vec pisao prije meni inace preko tjedna radi potpuno normalno,spojim se bez problema i brzina je ok;;
Ali vec dva mjeseca me redovito subotom iskljuce i nema spajanja na net preko
njihove kartice:;
Bas jucer probam i naravno nece.,Odem na posao,nekih 2km zracne linije od kuce i tamo radi normalno.,
Jel ima jos netko redukciju subotom?;D:hrv:
@Putumayo
Ne kod mene nema redukcija subotom, lokacija Osijek i jucer u Slav.Brodu!
ja sad opet molim da stvari koje nisu vezane uz BUGovu promociju ne pisete ovdije.
Dakle brzine i nemogogucnost spajanja nemaju nikakve vezesa BUGom vec je generalno vezano uz VIP mobile broadband.
meni se desilo nest cudno,idem prek carneta pa imam 400mb,i 2 puta je bilo ok i sad zadnji put pttrosim 350mb i stane,gotovo,nije mi jasno cemu to..
kako je bilo 2 puta ok? Imaš 400mb u 7 mj, 400 u 8 mj i 400 u 9-om mjesecu,... a ovog od 9-og mjeseca još nisi mogao krenuti trošit
a da,krivo,druga tura mi dosla..istina...
Zanima me na koju foru mi je na racunu ostalo samo 38 lipa ako imam 3 mjeseca po 200 MB,a nikada nisam sve potrosio i upravo koristim 3 paket_
Ako ne ne varam na toj kartici je bilo i 20 kn na pocetku?:hm:
mozda si se spajao nekad kada ti paket od 200 MB nije bio aktivan.
Jesi li SMSao?
Nije jedini kome nestaje lova sa računa. Niti jednog SMS-a niti spajanja prije aktivacije paketa, a stanje računa 15,33 kn.
Nije da me muči tih nepunih 5 kuna, ionako su poklonili daleko više, ali me muči da li će lova nestajat i kad prođu ta tri mjeseca i kupim bon vlastitom lovom.
to onda ne valja. zovi!
Znaci postoji vrijeme kad paket nije aktivan?
Pa zar se po isteku starog automatski ne aktivira novi paket?
Ako ne,onda su smislili super nacin da pociste tih 20 kunica sa racuna:rifle:
A sto se tice sms-a samo free sms nevezan za VIP:hrv:
Potrosio sam jedva 100 MB u jednoj aktivaciji tako da nije to sigurno.,
A neka im bude,ionako je to njihova lovica bila=):hrv: