neznam bas malo sam skeptican nebi rekao hmmmm
Printable View
J a idem u utorak ali nece ni tada biti hmm a mogu skociti nije mi daleko 60km
pitanje:instalirao sam novi os..
pokazuje mi u ajtjunsima da imam sve aplikacije koje sam imao i on ih nade preko onog novog pretrazivaca i mogu ih pokrenuti,ali ih ja jed ne vidim nigdje u mobu..samo par...tj. imam samo jednu stranu aplikacije,pa di su sakrivene????:D :D
Evo i ja instalirala novi os :) sad pitanje, kako aktivirati a-gps preko mapa ili nekog drugog programa? Znaci zelim gps bez spajanja na net i glasovnu navigaciju
a-gps koristi NET znaci a-gps sluzi tome da se satelit sto brze nade a da se nemora cekati. kaj se tice NAVIGACIJE za iPhone dok god TomTom neizbaci aplikaciju i karte z aiPhone( za 2-3 Tjedna) ces se moci koristiti samo Google mapsom za sta treba bit spojen na net
Kao sto rekoh vec, baterija je dobila stvarno veliki shoot u doope :D:D:D 3 dana. Prije max max max 2...
Ajd Bogu hvala, napokon jer stvarno je bila kratkog vijeka...:respect:
i meni dulje traje.
al imam pitanje. jel se nekom čini da mu 3.0 računa veći 'usage' nego prije?
ja sam ziher da ga koristim isto ko i prije 3.0,možda i manje, al vec treće punjenje sam uspio nabit usage na preko 9h u dva dana. Za raliku od 4-5h prije updatea.
Pitanje je kako to računa... da li kad je upaljen screen, ili računa i kad radi nešto tipa fetch mailova i ostalog - možda prije nije.
Jel neko zna šta je sa Installous-om? Ne otvara homepage uopće.
Meni danas od negdje podneva ne radi (valjda ima je pala stranica, appulous).
Ali, imam jako puno aplikacija već skinutih i spremljenih na kompjuteru (112 aplikacija, 1,82gb :D)- pa ako ti baš par njih jako trebaju javi na pm, pa ti uploadam (ne da mi se sve, a i ne znam gdje bi ih uploadao). :)
Ma ne treba, valjda će proradit, no sad primjećujem da ni Cydia ne funkcionira?
Upravo mi se srušila i prvi put sam vidio safe mode, ali restartao sam i radi najnormalnije. :)
Meni opet ne radi. Gore piše Network error a u sredini ekrana Unable to load. Spojen sam na net preko kućnog wifi-a
A znaš koja im je adresa, da probaš sa kompa doma pustit ping, za početak, pa vidjet da li je stranica uopće živa. Ili je otvorit preko browsera na kompu, trebala bi davati znakove života - bilo što osim 404
Napravio sam restore i ponovo JB i sad radi. Restartanje prije toga nije pomoglo.
EDIT: Nakon upgradea Cydie nema opet Installera