trebao bih zip menager za nokiu 5800
Printable View
trebao bih zip menager za nokiu 5800
Ima li tko još Adriaroute 2.20? Vidim da više link na navigo.hr ne radi postan na tutorialu za Garmin. Bez toga ne mogu instalirat Mapsource.
Imam n95 8gb. Treba mi par aplikacija.
Da li postoji program preko kojega bi se mogli gledati .avi fajlovi (divx)
Da li postoji program za zakljjucavanje moba (tj, poruka, galerije i sl...)
Da li postoji program kojim bi mogao upravljat preko mobitela racunalom (al da nije bluetooth, nego preko wifia)
Zahvaljujem na odgovorima!
Evo Handy Weather s60v3.
A crash imam samo Crash Bandicoot Nitro card 3D i Crash Nitro card 2...
trebao bih nekakav antivirus za nokiu 5800xm
sa uputama za instalaciju ako nije problem
Ima li kakav soft za 6650 Fold da može recimo biti upaljen blic kratko vrijeme pa da se mob koristi kao baterija?
Bok ljudi, molio bih vas quickoffice za e66, ne mogu nigdjee nać link koji radi, i ne treba mi update nego basic verzija.
hvala
Dali netko ima igricu Quake ili Lock'n'Load ili Doom a da radi na Nokiji E71
postoji neki program il neka opcija kojom bi mogao zakljucati tipkovnicu passwordom?
Treba mi program "Best Blacklist for S60 3rd" i "Fake Messege" (koj radi)* za N81 8GB......
Po mogućnosti da nije demo jer vec imamo demo :S
*jer pola aplikacija koje skinem nemogu instalirat! Kliknem na nju i pojavise na mobu da instaliram ja kliknem prihvati i ono samo izbaci "Pogreška s potvrdom. Obratite se...."
ako neko ima neki infrared daljinski upravljac (za televizore i slicne shitove) nijedan psiloc ne radi :S i nakon potpisivanja jednostavno ne radi. dakle ako ima neko verziju koja radi na n95 8gb. naravno da je full
Program za brojanje prometa w´n´w usluge! Ima li tko?
Nisam skužio dali ti je mob hakiran ili ne.
Stavio sam Unsigned verziju (radila mi je na N73 savršeno)
I Stavio sam Signed verziju (nisam siguran dali radi)
Psiloc IrRemote Control
Tražim sljedeće SIGNED programe za N82, ali da rade na nehackiranim mobitelima:
-Opera Mobile (nije bitna verzija, glavno da je što novija i da je SIGNED) -> RIJEŠENO
-Symbian Guru (BT Guard) (nije bitna verzija, glavno da je što novija i da je SIGNED)
-Mobiola webcam (nije bitna verzija, glavno da je što novija i da je SIGNED) -> RIJEŠENO
-Wild Palm Camera FX (nije bitna verzija, glavno da je što novija i da je SIGNED) -> RIJEŠENO
-program koji pokreće FLV videe (u mom slučaju Core Codec Player, ali može i neki drugi, bitno da je SIGNED)
-Handy Taskman, Handy Clock, Handy Blacklist (SIGNED) -> RIJEŠENO
Za sada bi to bilo to.
Molim lijepo ako netko ima Handy Weather i Handy clock, ali signed verziju jer mi mob nije hackan!
Slovo ed srpski - engleski, engleski - srpski. Hvala
Dobro moze i hrvatski - engleski, engleski - hrvatski, mada je to isto
Core Player signed cracked (free link, max 10 downloada)
http://rapidshare.com/files/23666870...igned.rar.html
Dakle trebam:
Psiloc irRemote v1.4
Psiloc Hotspot finder v2.16
Epocware Handy Shell
c2Doom (po mogućnosti da je verzija na kojoj nije potrebna bluetooth tastatura)
Sports tracker
Nokia Conversation link
Po mogućnosti da su sve aplikacije crackane i signane
Ove dvije su free, možeš ih tu naći:
http://betalabs.nokia.com/betas/view/conversation
http://sportstracker.nokia.com/nts/main/download.do
A većinu ostalih imam potpisane ali neće ti raditi makar imamo isti mob. Morat ćeš ih svejedno potpisivat za svoj. Pročitaj moj prethodni post :)
edit: sad vidim da nema prethodnog posta, otišao sam malo offtopic
Od toga ništa. Regan sam i promet mi prikazuje do sada kao 193 poziva, nigdje ne vidim količinu podataka. Šta je sa opcijom kad ne potrošim cijeli paket, prenosim li ga u slijedeći mjesec?
Evo našao sam, nije bas nešto. Šta kad hocu preko moba pogledati, a nemam komp blizu? Oči da bečim na ona sitna slova kad učita stranicu? Ima li kakva aplikacija za S60v3?
Trebao bih adobe reader cr*** za 5800 potpisani,ovaj s pocetka stranice mi nece instalirati
jel postoji neki emulator da se igrice sa n-gage igraju na e71 ..