Zahvaljujem na odgovorima. U tom slučaju se nadam da još uvijek nije dostigla puni kapacitet...
Printable View
Zahvaljujem na odgovorima. U tom slučaju se nadam da još uvijek nije dostigla puni kapacitet...
Dešava se to i meni na G810.
akon par dana sam shvatio u čemu je stvar.
Naime, nekada, u džepu, kad zaboravimo zaključati tipkovnicu, ili u ruci, na stolu, tipka sa strane (u modu kamere:zoom; tokom razgovora:glasnoća slušalice; U STANDBY-u: JAČINA TONA TIPKOVNICE!) slučajno biva pritisnuta, i tako se uključi ton tipkovnice... Samo je pritisneš jednom (ako je na nivou 1, 2 puta ako je na nivou 2, etc...) i isključit će se. Nema načina da se ovo otkloni, budući da nije u pitanju bug, već jednostavno pomalo čudno rješenje, valjda nisu znali što bi sa tom tipkom u standby-u...
Ovako je kod mene na G810, a budući da su slični telefoni (kamera, 9.2/9.3, male razlike...) vjerujem da je i kod tebe isti slučaj. Pozdrav i tebi.
Skuzio sam da se pojacava bas kao sto si opisao.....zna mi se to cesto dogoditi...
Imam na mobu negdje oko 12GB svega i svacega i u zadnje vrijeme sam primijetio da mi je malo sporiji prilokom otvaranja aplikacija.....da li je to samo meni ili je jos netko to primijetio?
Isao sam update softvare preko pc studio i rekao mi je da mi je ne up to date(ili nesto tako slicno).
Mob koristim od 10 mjeseca,3 puta mi je pao i ima tragove tih padanja,zadovoljan sam s njim...
poludio a??
Nije jos,budem probao napraviti sotware update kad se vratim doma...
a nije bilo namijenjeno tebi nego nekome tko je postao iznad mene neke gluposti.... sorry na OT...
Ne nego moderatori mi brisu poruku svaku ma gdje god napisao i to mi nije jasno ...pa sta se desava pobogu??
Jeli se isplati dati oko 2000kn za i8510 u tele2 pretplati?
da vrijedi tih novaca
Probao sam danas raditi update softwara i od 12h do 22:30 mi je citao informacije o softwareu s telefona,nakon cega sam ja iskljucio update.
Radio sam update preko samsungovog programa Studio PC7....ima li tko istih problema?
Savjet?
Buni me jedna stvar, jeli u ovog Samsunga ekran na dodir ili???
ne kužim odakle si to izvukao da INNOV8 ima touchscreen, dakle nema dileme - nema touchscreen...
Koliko vidin ti imaš i8510 pa iman par pitanja za tebe ako ti nije problem odg.
1) Jeli mu baterija kratko traje kako govore, jeli može izdržat bar jedan dan, pa da ga punim svaku večer?
2) Šta se tiče wlan-a, kakva je povezivost i sl.?
3) Jeli su mogu zaključati slike i ostalo ka na ostalim samsung mobitelima?
4) Kakva je kvaliteta slike kad se gleda video na njemu i kakav je zvuk?
5) Jeli mu navigacija funkcionira dobro?
6) Jeli se javlja ikakav problem kod instaliranja nekakvih programa?
Eto ako bi moga odg bia bi ti zahvalan jer ga namjeravan kupit u tele2 za cca 2000kn, pa...
Pozz
ajmo redom...
1.) baterija meni traje između 2 i 4 dana, ovisno koliko razgovaram (nikad ispod sat-sat i po dnevno)
2.) spaja se bez problema na wlan
3.) možeš zaključati slike, ali si trebaš instalirati dodatnu aplikaciju
4.) slika je odlična, zvuk je isto jako dobar
5.) navigacija - treba mu vremena da uhvati signal (cca. 2-3 min), ali inače radi dobro
6.) ja dosad nisam naišao ni na kakav problem kod instalacije bilokakvog programa (sad ih imam 5-6 instaliranih)
Nema kaj nisam probao s ovim mobom da mu osposobim bateriju da traje vise od 7-8 sati lagane upotrebe.
Malo internet..cca 15-20 min, 20ak min razgovora, 10ak minuta filmica, koji mp3 i to je to, hopa na punjenje...
Flashao firmware, formatirao kartice, postepeno instalirao software, stvarno ne znam, puni se sigurno 2 sata, a zgasi dok si rekao keks.
Mislim da cu u ponedjeljak skoknuti do servisa, ovo nema smisla.
Nisam kupil mobitel od par tisuca kuna sa svim onim mogucnostima da mi stoji na stand-by u dzepu.
Ako netko ima kakvu ideju sto bi se jos moglo napraviti, mozda neki noviji firmware, voljan sam isprobati.
Pozdrav
ja sam isto imao problema sa baterijom.....bio mi instaliran garmin xt i on je nesto stalno radio u pozadini.nakon sto sam ga maknu stanje se znatno popravilo tako da sad baterija traje oko 2 dana(ne gasim ga po noci).otkrio sam i koji to file trema maknuti na garminu tako da trosi bateriju....
Ja sam ga skinuo s punjača 9.6. u 9:20, pa baš da vidim koliko će izdržati (uključen uređaj 24h dnevno).
Za sad ima još 3 crtice na indikatoru.
Uspio sam potrošiti oko 40kn za pozive i poruke od tada, tako da, nije da ga ne koristim.
kad odem na net preko wlan-a na ekranu mi pise WEB: PRISTUPNIK NE ODGOVARA. jel itko zna kako to rijesit.
Imam mob 2 mjeseca. Sve super ali baterija užas. Traje 10h vrlo umjerenog korištenja. Tri puta sam je slao na servis i stalno mi vraćaju kao da je sve OK. Kao mijenjaju sftw, testiraju standbye i tako iste gluposti već treći put oni zadovoljni vraćaju mobitel. Je li ko imao slična iskustva sa Europatradeom? Koliko vidim ima ljudi kojima baterija traje 2,3,4 dana što samo znači da je ova moja neispravna (ili sam uređaj). Tražim novi mobitel ovaj put.
to je boljka kod svih.
nešto debelo ždere struju iz baterije ili ta baterija nije onog kapaciteta za koji govore da ima.
nevjerujem da baterija jecne nokie 5800 ili pixona moža duplo trajati od bateriej i8510.
izgleda da su nešto krivo napravili u uređaju ili je kapacitet puno manji.
pozdrav.Osim kaj je mob mrak moram reći da Garmin 50.50 radi savršeno sa Adriaroute 2.30.E sad možda imam problem sa neiskustvom pa je bolje da pitam neke stvari ko pravi laik.Tamo gdje bi trebala biti ikona antene piše E i ispod su strelice,jbga možda isprekidane ali su strelice.Odabir mreže mi je na GPS/manual,na Garminu je isključena inernet podrška za gps ,znači samo interni pa pitam jel to u redu,mislim jel tak može antena izgledat a da mi ne mazne lovu s neta,eto.thx
Ej da i ovo s baterijom je koma(jedina ali boli),novi mob uz minimalno korišenje jedva 24 sata-bez navigacije,5-6 poruka i možda 15 minuta razgovora.
Vidjet ču dal išta dobijem ako mi neko potpiše KillMe aplikaciju da ubijem nešto u Garminu nakon korištenja,eto.