ma zezno se je malo, ne proučava on KZ RH, on trenutno piše novi, tipa čekić-prsti i to, jer takvih tamo nema ;D= Citat =:
Izvorno postao ira
Printable View
ma zezno se je malo, ne proučava on KZ RH, on trenutno piše novi, tipa čekić-prsti i to, jer takvih tamo nema ;D= Citat =:
Izvorno postao ira
Studiram na TVZ-u, gledam tv, cugam, jedem, pušim i učim. i to je to! Ja bih želio nešt radit da mogu zaradit...:-/
koji smjer ideš?= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ljudi u poslu nema pokazivanja slabosti,popusti jednom ,pa još jednom i gotov si.Mora se znati neka pravila,jer kod nas drugačije ne može.(nažalost)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
;D ne daj bože ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
je,je.samo strogo! :rifle:= Citat =:
Izvorno postao ledeni
eto, ja sam se danas vratio svom starom poslu, tak da sad studiram i radim 2 posla :) dokad; dok ne poludim :)
stari moj ti ces krepnut od iscrpljenosti.al ozbiljno fakat se divim ekipi koja istovremeno studira i radi. :klap:
blago tebi, da bar ja mogu tako...;D Iman ja još vrimena...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
motori i škola
A evo..maturantica jedne škole u Splitu..Trenirala odbojku 7 god..Voli izlazit vanka, voli se zahebavat, iskrena, temperamentna.LOL..itd..., voli house i cajke ;)
Ucim na posdiplomskom studiju, pocasni sam konzul jedne republike, treniram mjesovite borilacke vjestine (citaj ultimate fight) :), i igram COD2, e da, i gadged freak sam...ponekad.. :) uz to davno sam se bavio streetraceom,sada vozim samo za svoj gust.. ;)
čitaj slobodna borba:D
da nije ni to lose citanje.. :) samo ovako ljudi lakse shvate... ;)
ma ispravio sam te jer je od nedavno kao što znaš u Hr. prihvaćen naziv slobodne borbe umjesto UF..
...radim u računalnom servisu...
Idem u školu,u slobodno vrijeme bauštela kad uleti. Sad s frendom mislim pokrenuti nešto u stilu onih oglasa "imate problema s kompom?" ;D
ima li neki vodoinstalater na forumu:D ? područje - grad zagreb.
...mislim da ne ali ako hočeš platiti pijaču mogli bi se mi ostali prikrpiti...
Čovječe ovu temu iskopao iz dubina...;D
plivanje i skola...
Studiram, izlazim, zaje*avam se, jedem, pijem... Nothing much http://www.forum.hr/images/smilies/dunno.gif
trudim se ispraviti jedinicie koje sam nakupio ovo polugodiste
kopam po ancientskom blagu na ovom forumu. To mi je profesija ;D
Idem vani s frendovima,kad sam doma uglavnom sam na kompu ili gledam TV...programiram u PHP-u,VB-u,js-u,neš malo u perlu...vodim web stranicu...a kad sam vanka s frendovima ili su cure u pitanju ili je pjančenje ili je biljar :D
onda...skupljanje neopravdanih sati,igranje pokera na aparatima,ruleta....utakmice i sl.