nokia maps je instaliran u telefon i ne možeš ga maknuti
ako ne rade linkovi sa prve stranica probaj malo proguglati
navigacija ti ne radi jer ju moraš kupiti, karte su besplatne
ide ti na 6650 nokia maps i 2.0 i 3.0
Printable View
nokia maps je instaliran u telefon i ne možeš ga maknuti
ako ne rade linkovi sa prve stranica probaj malo proguglati
navigacija ti ne radi jer ju moraš kupiti, karte su besplatne
ide ti na 6650 nokia maps i 2.0 i 3.0
ako stavim ovu nokia maps 2.0 i certifikat , potpisem i sve to onda ce mi raditi navigacija jel tako ?
ako da , dal se moze nekako samo potpisati ova verzija koju imam ?
nokia maps 3.0 je zapravo Ovi maps 3.0 ? Odakle taj Ovi u imenima sad ?
1. ako imas crackiranu verziju, onda da
2. ne, aplikaciju u telefonu ne mozes mijenjati
3. nokia maps, ovi maps, ista stvar
evo ovako, instalirao sam noki maps 2 i map loader na računalo, ali imam ovaj problem, nema nigdje za download stisnut, imam original verziju!?
http://slike.hr/slike/maploader_88ff1.jpg.html
EDIT:6120 classic spajam u mass storage modu, windows 7 x86, najnoviji suite, a map loader 2.0.2, jer na 3.0 samo stoji waiting for device
probaj ponovno instalirati map loader
kako nemogu da se registrujem na OPDA trebal na engleski prebacit
evo iskustva sa v3.01.2602.
instalacija na mobitel prolazi bez problema; bugovi se javljaju kad me želi bezrazložno provući po 50km duljem putu (primjerice iz kao da iz Zagreba za Veliku Goricu želi ići preko Varaždina). i to na opciji vozi do (razlike u načinu puta optimalno/najkraće/najbrže nisu uočljive). no to i ne bi bio problem da se ne ruši.
za svaku zadanu rutu koja je duža od 200 km jednostavno se sruši. počne obračunavati i onda samo izađe iz programa. ista stvar mi se događala i sa verzijom 3.01.1012 ili tako nekako.
ima netko ideju zašto je to tako? mobitel je 6650fold, slobodne memorije telefona ima još 14MB (od ukupno 30, koliko mi prikazuje X-plore), ima li veze kakva je memorijska kartica unutra (kapacitet joj je oko polovice prazno, kartica od 512MB)?
Kolko vidim nema još teme za Nokia maps 3.0 al su već nešto iskemijali.
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=142815
Potrebna je registracija i kolko vidim ljudima radi ali meni ne.
Eto probajte, ja dobivam na sve filove da mi nisu kompaktibilni sa uređajem.
Kako s ovim postupati, zna li netko?
http://diabo.freehostia.com/symbian/indexmaps.htm
poskidao i citam tutorial, raspakirao i buni me hrpa poddirektorija. Otvoris nulu u njoj imas jos 16 mapa i tako od 0-9 i od a-f. Isprobavam nesto pa javim sta se dogadja!
Nisam skuzio. Negdje su folderi prazni a negdje je file .cdt i pita me hocu li ga overwrite.
sve karte su ti spremljene u foderu "cities\diskcache" na mem kartici pa tamo i raspakiraj ovo kaj si skinuo, neka te ne buni količina direktorija, nokiamaps ne sprema karte u jedan veliki file nego puno manjih
slobodno napravi overwrite, to su ti stare karte na kartici
Znaci dovoljno je samo otpakirati i kopirati, nema veze overwrite? Sam si sve nasteli kako mu odgovara?
ja sam također probao (brisati već ugrađenu verziju nokia mapa) pa nemogu, skinio ovu cracked unsigned, pa mi zaštekao mob pri instalaciji, i na kraju odustao zato što je garmin daleko bolji (osijek) a obje navigacije su glupe (kažu da ulećeš u jednosmjernu suprotnom stranom, vode preko glavnog trga, ma strašno)
ps-ovo za traženje satelita netreba vas mučiti, ovisi o kojoj nokiji se radi (imao 6110 navigator) i satelit uvati za pol minute uvijek, sada na n95 čekam puno duže, razlog što je navigatorica imala gps gore iznad ekrana, a n95 ima gps modul ispod tipkovnice, pa teže hvata..
Za sve korisnike 5800 znaci OS60v5 ima OviMaps v3.01.2602 od CNSTeam, aplikacija je vise puta isprobana i radi,sa radarom i 3D objektima navodjenje ko pjesak i vozac auta.
Stavio sam ovu verziju, ranije sam imao 2 i nesto,= Citat =:
OviMaps v3.01.2602 od CNSTeam
Nova verzija detektirala je da stare karte nisu kompatibilne s novom verzijom i da ih obrišem.
E sada nemam karata uopće, kako da ih stavim? Trebam Hrvatsku i srednju Europu.
skini map loader
ma glup sam, treba malo i tread pročitat.... skužio sam.
Pozdrav!
U ponedjeljak sam kupio N86 od tele 2, tak da sam novi u cijelom tom symbian svijetu.. Uglavnom uspio sam koliko toliko čitati što pišete, al opet neke stvari me zanimaju..
Uglavnom, na N86 je instalirana verzija 3.0, e sada što mene zanima...
Koliko vidim navigacija nije besplatna, znači ili kupovanje ili crackirana verzija, ali vidim da se može dobiti i nekakav besplatni trial od 7 dana? Kako to aktiviram?
Nadalje, primjećujem u kartama da imam određene zemlje instalirane a neke ne... Npr. imam detaljno sjevernu italiju, grčku, hrvatsku, dio austrije... Jeli mogu nekako provjeriti koje karte imam instalirane, a koje nemam?
Unaprijed hvala, to je to što mi sada pada napamet...
hay...mobitel došao sa serviza,i ja formatiro mem karticu stavio sam sve novo,danas malo testiro navigaciju,jučer u gradu(slav brod)nisam mogao uhvatiti signal,mobitel mi bio u ruci/đepu od jakne,ali sam se kretao,no dobro danas upalim navigaciju,i u dvorištu pod vedrim nebom sam držao mobitel nekih 15 min,neće signal da uhvati....a prije serviza u roku 3-5 min je uhvatio...a-gps sam iskljućio zbog interneta...
u čemu bih mogo biti problem.i kako da napravim u postavkama da napravi naj jednostavniju rutu,jer on mi pokaže dulju rutu,npr od kuće do grada imam 15km,a on mi pokaže rutu od 45km.....
ako netko zna problem...
hvala....pozz
ove glave jesu ucrtane,dok neke sporedne i nisu...malo sam se jućer igrao s time i opet ista stvar...doslovno me vodi u slav brod,preko pleternice,naj duža ruta je bila cca 70km....
sve sam bio probo ali opet isto...