LOL @ T-Mobile & Apple :D
Printable View
LOL @ T-Mobile & Apple :D
A da se malo smirite, svi skupa? Cijene ce biti poznate nekoliko dana prije prodaje, a ne tek na pocetak.
Mene u ostalom boli patka :)
mene isto boli patka makar ga nemam:crazy: cijena bi trebala biti, ako je u americi 200 dolara, tu kod nas 200 eura uz, naravno, ugovor.
Mene isto boli patka što je stigao jer ga imam tak da mi je svejedno.
Ajmo sad svi po redu: boli me patka jer...
Mene samo zanimaju cijene... that's all folx :)
Mene samo jedna stvar zbunjuje zasto su stavili na stranicu za simpa korisnike iphone, bice zele namamit simpa korisnike da pređu na pretplatu. Ili su seljačine ili su stvarno pošteni ako če ga stavit u simpa ponudu
Mozda hoce al cijena ce sigurno biti paprena...
iphone: 999kn
pretplata: 2 godine
paket: 100kn 5GB
200kn 10GB
300kn flat
sam uredjaj 4400kn
nesluzbeno sa newsgrupa
mislim da je pre malo
Shame on you because you don't know what you're talking about... :)
copy-paste (koju iPhone ne podržava) sa t-mobile stranice
U skladu s Appleovom filozofijom da sve mora biti vrlo jednostavno, a možda i zbog uštede na nekim elementima, iPhone ima i nekoliko nedostataka. Primjerice, kamera je razlučivosti dva megapiksela, što nije loše, ali nije ni vrhunski, jer uređaj ne podržava slanje MMS-ova ni funkcionalnost copy-paste. No ako možete preboljeti ove kompromise (a mišljenja smo da ih većina korisnika neće ni primijetiti), iPhone ostaje jedan od najzanimljivijih, najfascinantnijih, najbolje dizajniranih i najpoželjnijih mobitela na tržištu.
mah... meni smeta samo sto (jos) nema copy-paste funkcije. u ostalom to su samo, vecinom, software nedostatci...
daj ne prdite,imaš wifi,šalji mejlove,za koi vrag mms slat -.-'
ako je soma kuna,ja uzimam
Moj prastari t230 (kupljen čim je izašao prije 5 godina) ima MMS ,a iphone kojeg neki nazivaju vrhunac današnje tehnologije nema fucking MMS.= Citat =:
za koi vrag mms slat
Pa šta onda, neki stariji mobiteli imaju infrared a većina novijih nema, jel to znači da ne valjaju?? :jehon: Mislim, slažem se da je to nedostatak, ali s druge strane mi se ne sviđa to pljuvanje po iPhoneu , pogotovo onih koji ga nisu probali (ne mislim tu direktno na tebe Alienware ;) :))...
Ajde jedno pitanje, baš me zanima koliko vas koristi uopće taj mms? Iskreno, ja sam ga koristio samo dok je trajala ona akcija na tele2, ali od onda nisam poslao nijedan jedini mms... Kao što je rekao već blek_hrcak, mislim da pokraj wifi-ja i e-maila stvarno nema potrebe za mms-om ;)
Ma dobro, hajde više pustite taj mms, vidite da se da srediti.
Mene više živcira problem sa bluetoothom.