ako se spojiš na svoju kućnu w-lan mrežu, onda ćeš trošiti promet koji imaš doma
ako nisi spojen na W-lan mrežu, onda ćeš trošiti promet koji imaš kod mobilnog operatera
Printable View
ako se spojiš na svoju kućnu w-lan mrežu, onda ćeš trošiti promet koji imaš doma
ako nisi spojen na W-lan mrežu, onda ćeš trošiti promet koji imaš kod mobilnog operatera
Ok imam i ja par pitanja...
Razmisljam o kupovini Iphone 3g u T-mobile sa Iphone tarifom...
Jedan od glavnih uvjeta mi je koristenje interneta pa me zanima:
1. Da li se moze Iphone spojit na laptop te da s laptopom sufram na internetu preko iphone i trosim iphone tarifu? (dakle koristim ga kao antenu) Umjesto da uzmam internet paket za laptop odvojeno... Ovo mi je bitno jer lijeti me nema u gradu, stalno sam u pokretu po otocima gdje nema ni Wifi signala...
2. Kakva je sema s Iphone kod T-mobile. Oni su lockani na T-mobile mrezu, ali mogu li ja instaliravat dodatne aplikacije? Mogu li se oni poslje dekodirat bez vecih problema?
3. Moze li se Iphone koristiti kao baza podataka. Znaci mogu li stavljati podatke u njega koje on sam ne podrzava?
4. Ima li iphone Office preglednike?
Unaprijed hvala na odgovorima ;)
1. Kada ga jailbreak-aš možeš svašta raditi s njim, pa i koristiti ga kao modem.
2. Iphone u tarifi je lockan na T-Mobile mrežu. No, postoji ti softversi unlock.
3. Neznam.
4. Možeš pregledavat .pdf, .doc, .xls, .ppt fileove.
za ove fileove ti treba neka aplikacija, zar ne?
Ok sad sam zbunjen...
Ako ga jailbrake onda gubim garanciju zar ne?
A kakav je to softwareski unlock? Sto on radi? Da li i tada gubim garanciju?
Gubis garanciju u oba slucaja, ali, ako se ista desi telefonu lako vratis original (ZAKLJUCANI) frmware i garancija ce ti biti priznata.
Gubiš garacniju u oba slučaja, no, ako moraš odnjet mob na popravak, jednostavno iz iTunesa napravi restore. On će snimiti gore zadnji original firmware i dovesti telefon u tvorničko stanje. Nakon toga se nikako nemože vidjeti dali je on bio jailbrake-an ili unlockan.
evo kako "jednostavno" zamjenit bateriju na iphonu 2g
http://www.intomobile.com/2007/11/30...o-edition.html
da jel se mob opet zaključa , a sve je softverski , ne ostaje nigdje "trag" da se prčkalo po njemu ... stavis ga na itunes i restore
jel zna neko podatak koliko je dosad tcom prodao iphonea? zanima me. mislim da su ga prodali u ogromnim kolicinama.
Jedno pitanje! Zelim kupit iphone a pretplatnik sam u TELE2, neki kazeu da ce mi iphone raditi s TELE2 karticom a neki da nece, sta je sada tu istina, sta treba napraviti da to proradi i da ne zaje...
Jel mi može netko objasniti najjednostavniji način stavljanja vlastite melodije i sms-a ako se može jer ono kaj sam čitala ne kužim...
Jel postoji neki file manager za iphone, ali da se koristi baš na iphoneu, a ne da browsam iphone sa kompa?:crazy:
Jedno blesavo pitanjce...jel piše na ovim iphoneovima iz T-mobile ponude negdje na kučištu "T-mobile" ili su čisti:flame:?
Ne piše nigdje, čisti su.
daj mi recite nesto. ako se mob jailbrejka da li se slobodno i dalje moze update-at software preko itunesa? ga se nece opet morati jailbrejkat? i kaj je to cydia?
Koliko sam ja skužio Cydia je "besplatna verzija" Appstore- a.
Ne radi mi po onom tutorialu na iclarified...doda mi source i ništa se ne dogodi , u categoriesima nema ništa novo.
apple je danas predstavio novi iphone os 3.0. donosi jako puno odlicnih stvari. jedni od mnostvo tih stvari je cut/copy/paste funkcija te mms. softver ce biti dostupan za sve iphone korisnike u ljeto.
vise o tome sto se danas dogadalo:
http://live.gdgt.com/2009/03/17/live...rage/#sort=asc
Ljudi sorry sto upadam, mozda negdje pise al u zurbi sam, pa da postavim pitanje>
Imam priliku kupit jeftino iPhone od t/coma, ali s obzirom da sam na vipu, zanima me dal ga se moze otkljucat da radi na vipu.
Znam da se mogu ovi vani kupljeni otkljucat da rade na svim mrezama, ali me zanima dal se moze ovaj kupljen kod nas u t/comu.
Hvala!
Ovi vani se u nekim slucajevima za male novce kupe VEC otkljucani.
Ako je u T-Mobileu verzija basebanda ISPOD 02.30.03, moci ces ga softverski otkljucati bez problema.
Ako je 02.30.03, jedina opcija ti je Rebel SIM kartica.
p.s.
Imas 3 teme na temu iPhone unlocka nize, ima sve sto te zanima :)
imam jedno pitanje vezano za iphone, mučim se već sat vremena da prebacim imenik na njega, znam da se mora sinkronizirati prvo preko itunesa pa tek onda prenijeti na iphone, jel može neko detaljnije pojasniti?? hvala..