ja idem sutra po svoj u servis , valjda bu ok , svakako javim
Printable View
ja idem sutra po svoj u servis , valjda bu ok , svakako javim
ajde sretno...i javi nam cijenu...
evo i mojih pitanja:
1. kad instaliram temu ( http://www.zedge.net/themes/366283/v...ts-uiq3-theme/ ) na standby ekranu mi je wallpaper prugast tj vide se prijelazi između boja...a kad uđem u Main menu taj isti wallpaper je ok...jel i kod vas tako?
2. dali se modanjem gubi garancija? (htio bi promjeniti ikone)
hvala na odgovorima!
- Nisam isprobavao, ali koliko vidim, ova pozadina u main-u ti je 24 bit-na, dok je ova u meniu 32 bit-na... To je jedina razlika osim velicine...
- Modanjem gubis garanciju kao i svakim neovlastenim "prckanjem" po mobitelu. Ali modanje se lako makne, formatiranjem internog diska ili update-om preko SEUS-a. Tako da nemas straha, samo naprjed...
Probaj onda ovo:
http://slike.hr/slika.php?z=logo11th.png (Ista slika u 32 bita)
http://slike.hr/slika.php?z=logo20th.png (Ona manja slika naljepljena na vecu - 32 bita)
PS: ja sam isprobao na P990 i slike imaju iste prelaze...
Makar, isprobao sam temu isti je problem na P990 (tema je za P1, M600 i W950, pa neke stvari nedostaju na P990). Inace nebi ti trebalo biti razlike izmedju te dvije slike unatoc 24/32 bitnoj verziji, posto UIQ3 podrzava 18-bitni sistem boja (256K boja)...
Najbolje da probas naci neku drugu temu, ako ti ova ne odgovara... :)
evo mene opet s novim problemom. znači, prilikom razgovora, događa mi se da, pretpostavljam uhom, dodirnem na ekranu tipku "hold" i tako sugovornika stavim na čekanje. to me već pomalo izluđuje. znači, može li se ta tipka "hold" maknuti pa da umjesto nje stoji nešto drugo? jer znam tek nakon 2-3 minute primjetiti da sam sugovornika stavio na čekanje!
Tesko, jedina je mogucnost da se sa modanjem pomakne u neki podmeni... Ali to nije tako jednostavno. Treba naci file u kojem se nalazi taj bumb, ali posto je to u Phone aplikaciji koja je stalno ucitana (tj. nemoze se iskljuciti), moram priznati da bi bilo tesko ovako na daljinu to izvesti, posto ja nemam P1...
Mozda bi ti bilo rjesenje da si stavid na "@" tipku iPhone lock i da si zakljucas mobitel dok razgovaras...
:lol: ma baš upravo suprotno, uopće nemam iznadprosječno veliko uho! nekad mi se to dogodi i 2 puta tijekom razgovora, a nekad se ne desi i po par dana!
@noob: a ništa, probat ću tako, sad ne znam jel ima u postavkama da se na tu tipku može zaključati fon, jer ima samo nekoliko ponuđenih opcija, ne znam jel zaključavanje telefona među njima...
Nazalost, gotovo sam siguran da nemas lock na toj tipki... Ali mozemo mozda nesto iskombinirati... Trenutno sam u nekoj stisci sa vremenom, ali kad nadjem vremena cu to pogledati pa ti javim sto se moze... :)
Uglavnom morat ces malo modati, tj. morat ces dodati "hardware button" mod... :)
ludi pomagajte-zvuk u slusalici mi je pojacan do kraja na P1 ali se ipak slabo cuje.....ima li kakvog lijeka za to(NooB care pomagaj)
mobac je star mjesec dana i od pocetka je tako...
jucer napravio upgrade i dobio hr menu
mislio sam da ce se updateom rijesit moj problem ali nije.....
koristio sam i P990-i on je bio malo tisi ali nije kao P1
molio bih pomoc-hvala unaprijed
Meni je isto P990 "tih", ali sam si nabavio bluetooth slusalicu i preko nje si poglasnim kako mi pase... :)
Mozda bi ti neki mod pomogao, posto postoje modovi za pojacavanje zvucnika (eksternog), mozda postoji i mod za slusalicu...
e pozz imam jedan problem sa P1
kad hocu da instal neku apllikaciju
automaski mi se kaci na net i provjerava jel program krivotvoren-legalan i onda mi ne dopusta instalacuju
help plzzz
ma brate ham kod svi recimo sto sam nekad mogao inastal sad nece
radi tog dzavola nekog ne znam kako se to ukljucilo-pojavilo
killl nucu se :cry:
evo naso sam da trebam kao iskljucit "online certification check" al ja nemam blage gdje se to iskljucuje znal kooo ????
Jel postoji negdje neki music player pomoću kojeg je malo jednostavnije raditi playliste nego u ovom njegovom? Na starom SE 750 sam trebao samo otići do foldera na kartici, selektirati mapu i to je to. Ovdje u P1 moraš otvorit Tracks (trenutno ih imam preko 300) i klikat pjesmu po pjesmu. A budući da neke nemaju ime ni podatke sa kojeg su albuma, to je poprilično frustrirajuće.
Savjet, pomoć?
Jacina zvuka na p1 me uzasno nervira otkako sam ga kupio zvuk prilikom razgovora postepeno se smanjivo sve dok nije doslo do te granice da se uzasno slabo cuje i uvjek moram imati u blizini HF inacer nebudem nista cuo.
Jel ima tko slican problem? Ista stvar mi se desila i na w800 pa sam ga promjenio za p1, i neko vrijeme je bilo super
Sta mi je ciniti?
Pokušaj napraviti Sound MOD FULL,
UIQ3] Hack / Mod
Ili možda format internog diska, ako je do samog softwarea moba.
Zahvaljujem, budem probao.
meni se događalo da kad bi stavio na najglasnije (za vrijeme razgovora/poziva) da mi je lagano kao krčio i nejasno se čulo ali čim smanjim na malo tiše više nema toga pa nesmeta...
Imam problema ogromnih.
mob je debilan skroz.
Stalno gubi signal od mreze i od wlana.
nemogu primat poruke ni pozive.
ukljucim wlan odem na net on se nakon par minuta izgasi pa sve moran nanovo.
ima li rjesenja?
napravi backup podataka i updateaj soft. to možeš prek pc suitea.
ja bi prvo to napravio pa ako idalje zafrkava onda bi išao kopat po mobu al ovo je najsigurnije.
Odjednom više ne prikazuje ime, ni kod dolaznih ni kod odlaznih poziva, samo broj. Imenik je normalno dostupan, izaberem neki kontakt, pozovem, a on napiše Calling broj, a ne ime.
Pomoć!
Si ga pokušao ugasit/upalit?