Da se malo javim - i ja imam malih problema s wlan-om, ali mislim da je zanemarivo, naime isto mi se ugasi browser sam od sebe, i to jako rijetko, ali mislim da je to stvar do NEoptimiziranih net stranica na kojima se mob muči ih učitati, i onda puni samo memoriju, i na kraju se ništa ne desi, nego jednostavno izađe iz programa.
To mi se dešavalo samo u 2 slučaja - ima jedna stranica kod koje mi se to npr. non stop događa (tako da je tu stvar vjerojatno u stranici) i događa mi se kada recimo surfam jako duugo i pogledam hrpu stvari, pa se onda možda isto tako memorija napuni, pa me izbaci.
Ne vidim nekog rješenja osim opet pokrenuti browser (i opet sve radi normalno), ali meni se čini da su za takve stvari krive neoptimizirane stranice ili možda neoptimizirani browser u nokiji za takvo surfanje - znači više kao nekakav mali bug.
Eto, meni se to desilo samo nekoliko puta u 5 mjeseci, i ne mislim da je neka velika stvar.
Ono što me zanima može li se na E51 dobiti horseshoe meni (ili v-meni kako ga još zovu)? Vidio sam na youtube-u filmić gdje tip ima takav meni, ali zasad nigdje nisam našao kako to napraviti na E51, pa ako netko zna...