rekao tip da ce se mjenjat darovi do bozica pa cu pocekat navigaciju il nesto :) a sta se tice filmova,igrica i laptopa to mi je trebalo i na ovom poslu tako da dolazim opremljen :)
Printable View
rekao tip da ce se mjenjat darovi do bozica pa cu pocekat navigaciju il nesto :) a sta se tice filmova,igrica i laptopa to mi je trebalo i na ovom poslu tako da dolazim opremljen :)
Nema nista od poklona trenutno jel?
Imaš eksterni hard 320GB+simpa kartica; do 31.12 je akcija, samo moraš nazvat SZK i tražit specifično hard i produljenje.
I ove standardne koji rijetko kome trebaju
mene zanima jedna stvar..istekao mi je i maxtv i adsl
dal ja mogu prekinuti ugovor,pa dr. dan novi napraviti i iskorisiti onu ponudu od 50% nize cifre cijele god?jer ovako mi se nikako ne isplati produzivati:))
Ne mozes, ima vremensko ogranicenje kad mozes opet postat korisnik. Par mjeseci mora proc, ne znam tocno.
Koji supci,to nisi istine..novima sve,nama Nis...odo ja na b net..sve cu tam iz principa prebaciti
http://www.t-com.hr/privatni/interne...pogodnosti.asp
evo nove "pogodnosti" za postojeće korisnike
Evo upravo sam zvao T-com da pitam koliko mi jos vrijedi ugovor za moj flat i rekose mi da je istekao.Pitam ja njih dali imaju neke akcije za produljenje ugovora pa mi je rekla zena da imaju Nokiju.E,a Nokija je...ma najbolje da vidite sami:big smile3:
http://www.t-com.hr/privatni/interne...ti-nokiac1.asp
Sad pitanje,dali se isplati cekat da bubnu neku akciju pa da onda produzim ugovor, ili su im pokloni uvijek tak jadni?Mislim,ako npr. poptises ugovor na 24 mj sa T-Mobile-om mozez dobit pristojan mob a ne ovaj otpad kojeg dobijes uz Hamburger u McDonaldsu...
odjavi ga pa ponovo uzmi i onda bi mogao dobit onaj samsung. ja cekam vec pola godine posten poklon al nikako...
to sam ija misli napravit ali čeka se isključivanje oko mjesec do dva tako da velike su šanse da te kasno isključe i poslje kasno uključe..
to sam pitao baš u Tcentru da šta bi bilo ako raskinen pa ponovno potpišen..
procedura nije toliko brza da se uspije u par dana to napravit..
meni je drukciji slucaj bio. u t-c mi rekli da se relativno brzo rijesi1-2 tjedna samo kako sam na selu a puno ljudi uzima adsl i tv postoji mogucnost da ostanem bez mjesta u centrali za svoj prikljucak. nesto kasnije sam cuo i da ako imas tv a otkazes adsl nemozes ostat bez parice al sve je to rekla kazala