Pa i nije tako lose,mislio sam na one ostale konfiguracije,sta npr. dijete od 8 god moze radit na onome???Nista!
Printable View
Pa i nije tako lose,mislio sam na one ostale konfiguracije,sta npr. dijete od 8 god moze radit na onome???Nista!
A kaj ce djetetu od 8 godina neki P4 3,2 GHz, 360 GB, DVD RW, Ati Radeon 9800, 19" LCD monitor????????
Milsim.....ja bi to volio imati, ali djetetu od 8 godina je za početak dobra i dobra stara 286-ica! U osnovnjaku još uvjek imaju 6 takvih!
Gledaj djeca traze igrice na kompu i normalno da im se mora nabavit nesto u okviru cijene i funkcionalnotsi znaci nesto izmedu one najbolje kofniguracije i onih par losih
A na onim konfiguracijama nemozes nista
Ali ipak bi ovu najbolju konfiguraciju djeci od 8 godina bilo šteta kupiti!
Dati tolke pare za to da neki klinac može igrati neki GTA ili šta ja znam 2-3 mjeseca, a onda mu to dosadi po meni je to bacanje novca!
Prvo kupiš slabiji komp, igra igrice koje su za njega (najnovije igrice osmogodšnjaci i nemogu igrati jer su pre složene), i onda vidiš, ak se klinjo zainteresiral zbilja za komp, neke programčiće i ostalo, onda se kupi nekaj bolje, a ako ne, nikome ništ!
Inače, kaj se tiče najslabije konfiguracije,... moj sadašnji kom je slabiji od nje! Zbog toga ja i razmišljam na način na koji razmisljam!
Mislim da je za nijh ona druga tj. "Gold" najbolja jer je razlika od najslabije 400kn, bolji procesor i bolja grafička.
Da i ja tak mislim!
Najjače su mi ove fore kad napišu modem, kućište, samsung monitor..... Neke ljude zanima kakva sranja stavljaju u te gotove konfiguracije. Pa trebali bi napisati točno šta je unutra a ne prodavati mačka u vreći.
Najvažnije da komp ima kućište :D :D :D
Koliko je brzina dvd-a na najboljoj konfi???
I još ako ima tipku na kojoj se pali, čovječe, kaj očeš bolje......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tek ako imaš kakvu lampicu koja zasvjetli kad ga upališ, prva liga!!!!
:-))
Dobro da na napišu u te konfiguracije: "Zeleno i crveno svjetlo na kučištu, zeleno svjetli kad je računalo upaljeno, a crveno kad obrađuje podatke!"
Vjerojatno 16x
Ako misliš RW, nema ga.
To nigdje nećeš naći jel ti uvale najjeftinije sranje od DVD-a= Citat =:
Poslao: IggXy
Koliko je brzina dvd-a na najboljoj konfi???
krivo sam napisao koja je brzina przenja?
To me danas malo razje.... niti jedna konfiguracije nema DVD-RW, a nemožep ga ni zamjeniti s nekim DVD snimačem, nego moraš kupiti snimač i ovaj ostaviti gore!