poželio sam posao. zdrav jesam, sretan bez posla ne mogu biti, pa to povlači jedno za drugim :)
Printable View
poželio sam posao. zdrav jesam, sretan bez posla ne mogu biti, pa to povlači jedno za drugim :)
Zeliim... A neznam sta zelim... :-/ puuuno nofca! :notooth:
Ja želim mir u svijetu! :)
Zvuči ko neka nižerazredna misica koja sad očekuje pljesak prisutnih a zapravo zaslužuje šamarčinu da joj zvoni u ušima do penzije... ;D
Brat radi i zdrav je,starci su u mirovini i imaju za sebe i zdravi su također,ja posao imam,zdravlje me služi,novaca za sebe imam pa ovu godinu sve to želim svima ostalima,meni je dovoljno ovo što imam i neću bit zahtjevan kad mi ne treba...
:wave:
Od onda do sada sam radio ukupno 7 mjeseci jadnog posla. I naravno, još sam imao vremena završiti jedan od cjenjenih industrijskih certifikata u IT-u... Ne bi previše o tome, samo da se zna kako funkcionira država :)
Ajmo se veselit, mamić nas je sve razveselio, možda se i on priključi sanaderu, doduše ne u istoj državi, ali u ista četiri zida :D
http://www.youtube.com/watch?v=lR7XS...layer_embedded
Iskreno, ne znam što da želim. Sve imam što mi je potrebno tako da niti nemam neku želju. Eventualno nešto novaca da mojima bude lakše.
Želim da Gogs nađe posao.
Želim da Smuchac ne doživi strujni udar u 2011.g
Želim Luni blizance
Želim da georgy upiše željeni fakultet.
Želim da Cionn nauči latinski.
Želim da fico dobije novi iPod.
Želim svima ostalima ispunjenje želja i doživotni ban. Hvala.
;D
Da, nemoj tražiti ovo za ficu... :p
Meni ne treba ništa.
Kada vidim kako je nekima- meni je odlično.
Živ i zdrav, svi moji su ok.
Tako da jedino mogu poželjeti da sve ide svojim tokom :)
Možda da Luna ode u Černobil...
Ajde... i da se vrati :notooth:
Vidi je, nije ni "dobila" djecu- a već ih se rješava... :p
Kakve ja koristi imam od toga? :notooth:
Ne budeš mi donijela uranij kao suvenir? :belj:
Ja sve napisao u dobroj namjeri i za tren postaneš bannani bejbisiter. Kako dobri ljudi nastradaju, bemti :D
EDIT: i da, ako ti se blizanci rode 31. kolovoza, pozvani ste onda i na moj rođendan :D
Aaaaa fala na dobrim zeljama :notooth: a kaj se ti žorž pjenis, zas nebi to zelio, a? Teta luna daj mu ban! :biggreen:
A blizanci su fora. Neki dan sam videl 2 blizanca da su se svadjala u ducanu koj je prvi nes reko (radilo se o bonbonima) :D
Ja zelim da 1 osoba ostane u mom zivotu u iducoj godini :):)
Zelim Mariju da napokon rijesi probleme sa sporim mobitelu ;D
..zdravlja za moje bliznje.Ostalo ,materijalno i tak nije vazno zar ne?
Htio GT-R napisat xD..
:)
Bor nemam, a sve što mi treba imam :)