Neznam zasto svi kazu da je bez predinstaliranog GPS programa, meni je tomtom tu... Samo sto kad sam se spojio na net nemogu naci hrv kartu? Di se moze nac?
i kako mogu gledati youtube?
Printable View
Neznam zasto svi kazu da je bez predinstaliranog GPS programa, meni je tomtom tu... Samo sto kad sam se spojio na net nemogu naci hrv kartu? Di se moze nac?
i kako mogu gledati youtube?
odi na ppcwarez.org
nadi flashVideoBundle 1.43 i instaliraj ga na DEVICE
onda skini tcmp player 0.81 i instaliraj ga na DEVICE i to je to
meni radi
zna li tko koja je cijena za TyTN II u Austriji? I isplati li se kupit gore?
Ili pricekat da padne cijena u HR.
cijena ti je oko 650 eura sa porezom, znači kad ti vrate porez oko 530 eura, preračunaj si pa odluči (ispada puuuuno jeftinije, ali samo ako ga sam kupiš ili ti ga netko kupi pa ga prošvercaš da ne platiš carinu). inače je i dosta povoljan u VIP-u ako produžuješ pretplatu i imaš puno bodova
imaš inozemnu garanciju koju ovi naši maloumnici ne priznaju... ako razmišljaš o produženju pretplate, odi sutra u VIP i pitaj za koliko bi ga dobio. ako je cijena tu negdje moraš sam odlučiti, a ako je cijena znatno povoljnija u austriji onda ti se isplati u austriji (ovom bi ja dao posebnu prednost ako često ideš u austriju pa ti nije problem sa garancijom)
Iako je kasno za odgovor, problem inače u Austriji je da PPC-i (ja uglavnom gledam HTC-a) imaju njemački OS, rijetko se nalazi na engleskom. Često idem gore, i baš sam nedavno tražio Trinity-ja (P3600) i u cijelom Beču ga nisam našao.
eto, tako da pripazi na to.
Pozdrav
nije to nikakav problem, sve se da flashat
Pitanje...
Jel izašao kakav update za rom i to službeni ili je još uvijek sve na onom xda rom-u koji jedini ubrzao rad moba koliko toliko...
Ja sam još uvijek na originalnoj verziji i fakat mi je prespor mob...
Jel si uspio naći i druge karte za via cardinale? Ako te smijem pitati, gdje si našao kartu koju si uploadao za cardinale, tj. na kojem forumu? Isto vrijedi i za onu hrpu karata za igo, tj. link koji si mi dao preko pcekspert foruma...
Pitam to zato, jer bih htio downloadati stvari direktno sa izvora od kojeg ti uzimas, cisto da mogu pratiti ako dodje neka nova verzija programa i karte...
Što se tiche cardinalea, nisam ga jos probao, ali cu ga staviti zajedno sa igom na mob, pa da imam cardinale za HR, a igo za ostatak...
btw. jel postoji opcija da se nove karte skidaju direktno sa satelita kao recimo kada koristite klasicnu navigaciju tipa garmin u autu? Jel onaj program quick GPS mozda sluzi tome?
quick gps ti pamti zadnji polozaj, i prema njemu brze pronalazi signal satelita, ali samo ako si u neposrednoj blizini zadnjeg polozaja gdje je on zapamtio
www.ppcwarez.org
tamo sve skidam
Bok ekipo.
Bas sam jucer uzeo preko Ebaya AT&T TILT Model 8925, uglavnom isti Tytn 2,samo bez te prednje kamere koja mi ionako ne treba.Izgleda puno bolje od MDA VARIA 3 i dodje otkljucan na sve mreze. Platio sam ga s dostavom 2900kn, makar mi je prodavac napisao manju vrijednost paketa i poslao ga je kao poklon. Jos samo neznam da li ce ovi nasi naplatiti kakvu carinu. Sta mislite dali se to isplatilo ?
Javi ti nama da li se isplatilo kad ti stigne..:)
nisam pratio vijesti vezane za origigi htc rom
uvijek koristim kuhane :)
A jel izašlo nedavno kaj novog kuhanog ili njet hehe ?
evo ti hint: baci pogled na xda-developers forum pa pogledaj što ima novo :ideja:
tak je
osobna preporuka je dutty v3 rom
koristim ga, nakrcan je svim, dosta brz i stabilan, sve u svemu odlican rom
i dutty ima dobru podrsku, sve bugove rjesava brzo....
s njegovim romom ne mozes fulat
Dali ti kuhani romovi pasu na mda vario 3 ili at&t tilt modele
rade normalno (bar bi trebali), jer su at&t tilt i mda vario III zapravo obični HTC Kaiser (TyTN II) samo brandirani (dobro, uz neke manje hardverske preinake)
rade normalno, ne svi, neki rade normalno
svaki kuhar :) ima naznaceno za koji model je taj rom
Rade svi ROMovi bez problema, ako je ROM za HTC Kaiser, radit ce na HTC TyTN II, AT&T Tilt i MDA Vario III jednako
jed2i hvala na "odgovoru".
symbianer polako
ako je najbolji onda nema kaj drugo bit nego mireo viagps
je to je novi al u zadnje vrijeme nekaj steka pa trazim nacin da ga pokrpam s prijasnjim verzijama
Ne mogu u svom USB readeru procitati ovu karticu sto dodje s Variom 3. Da li netko zna koji reader pouzdano cita ovaj MicroSD?
Hvala