a rusija dobi,pih hrvoje....
Printable View
a rusija dobi,pih hrvoje....
tak će sutra švicarska dobit francusku:)
nismo mi nikakve frajerice i nemojte me za_ebavat= Citat =:
Poslao: dj_velja
koje ste frajerice! zavidim vam 100%
daj ko je vjerovo da rusija moze dobit ikoga ovdje...kako su glupi!
...danas-> ENGLESKA - HRVATSKA ...
...rezultat: 4 : 2 ...(ovo se nije znalo)...
:-X :-X -> :( :(
2:0 za hrvatsku
= Citat =:
Poslao: andrea
nismo mi nikakve frajerice i nemojte me za_ebavat
offtopik ste cure!!!
totalka za qrac utakmica, imali smo prilika, ali i....
a ******, bili su bolji
bilo je teško ne biti bolji od naše repke...
ruku na srce,Engleska je jučer bila bolja momčad.nasš napad vs njihov je ko borba slona i mrava.
ali spazio sam jednog pravog igraća-Šimića.Lik se fakat trudio,niej uopce pusto enlgeze,bi oej izvrstan,isto ko i braca kovac.
******,3 tekme,jedan poraz, teska skupina, sve u svemu nisu podbacili.igrali su prema mogucnostima.
da baric zna stavit najjacu momčad u sustavu 442 ili 451 ma svejedno samo d je nkakav sustav to bi bilo nes bolje al jeb ga
ma boli me za njih,kad tak igraju,mislim to je naša realnost,bitno da je goran odigrao jedan od naj mečeva u karijeri
fulo si trid decko
bolje bi bilo da se "ćirodito" vrati
kranjčar isto moze
hrvoje on se ne može vratit,jer nikad nije bio u repki...može samo doći
?
nes si fulo,m.veliki kranjcar, za trenera, o tom je bila rjec.
ja sam jako žalosna zbog tekme, to mi je jako teško palo...kad smo zabili prvi gol mislila sam da ih imamo....ali nažalost NE.
jeste skužili kak je barić nakon kaj su dali prvi gol pokazao s rukama da se smire? e on je kriv mrcina debela stara
a pusti jadnog,pa nije on igro...
da,da ja bi htio da on bude...
Njemački nogometaši eliminirani su s EP-a nakon što su u odlučujućoj utakmici izgubili od pobjednika skupine Češke, unatoč činjenici da je češki izbornik izostavio čak devet igrača iz prve postave.
hehe čini se da smo u drustvu njemacke i italije...tak da i nismo tak losi.
ma sve u svemu u portugalu je bilo ok ali fakat je žalosno od repke da se nakon tekme protiv engleske i ispadanja iz eura samo 4-5 igrača došlo pozdraviti sa navijačima..........
sramota ja i frend smo u 10 dana prešli 7500 km,a to smo samo nas dva a di su ostali a oni se pokupili ko pi*ke...
jedino svaka čast niki kovaču...........
zasto nema ceske u anketi?! ja svoj glas definitivno dajem njima
jedan moj frend (član Foruma) imao je priliku upoznati i portugalsku buksu.
idem sad na drom dočekat ga. Evo prvi put je i ulovio priliku putovat avionom :)
ali nažalost nije gledao tekmu s Engleskom :(
damgol, donjeo si nam lošu sreču svojim odlaskom, više nemoj ići na repkine utakmice ;D
a hebiga ,nemreš sve staviti... ma niko je fakat zakon,pretrgao se na terenu...