na mobilnisvet izasle su slike uzivo i mob u toj crnoj izgleda mocno. bas cool
Printable View
na mobilnisvet izasle su slike uzivo i mob u toj crnoj izgleda mocno. bas cool
Ma da je od zlata 5000kn je previse,past ce ona brzo na nekih 3500kn 100%
vidio sam slike na mobilnom svetu i moram reću vauuu :respect:
Dobra je, ne može se reči da nije... Još samo da se ne kleca cijela (ko prethodnik) možda bi ju i čovjek kupio kad padne cijena.......
Kazu da je popravio gotovo sve greske koje su bile kod obicne N95ice.
Da,ali i neke dodao,primjerice izbačen zatvarač kamere (što je po meni sramota budući da mob ima 5MP kameru i VGA snimanje,ali dobro) :creep:
Mislim da je jedan od većih napredaka u odnosu na običnu N95 povećanje RAM-a, i to za duplo (sa 64 na 128) ;) To je stvarno hvalevrijedan napredak :)
Mogao bi ovo biti dobar mob,samo da mu kvaliteta izrade bude bolja nego na N95 :)
Evo, malo mi dosadno bijaše pa sam bacio pogled na Youtube gdje lik uspoređuje N95 i N95 8GB. Dosta je brza ova od 8GB.
Međutim, nigdje nitko ne spominje slide mehanizam. U biti, našao sam na all about symbian forumu nešto tipa "slide is smooth", ali onda tip zbuni izjavom da je slide takav (sličan) i na njegovoj classic N95.
Impresivan mob jest, poboljšanja najvjerojatnije ima (primjerice-veći ekran koji više nije ulegnut i okružen okvirom, nego je u istoj ravnini s ostatkom slidea-dosta dobro).
Također nitko ni slova o bateriji osim da je poboljšana za 25% što je već znano i prije nego je 8GB puštena službeno u prodaju.
Na allaboutsymbian kazu da je baterija u praksi bolja 50%.
http://www.allaboutsymbian.com/revie...ia_N95_8GB.php
takvu bateriju je trebala imati i N95,a ne da korisnici po cijelom svijetu gube zivce zbog baterije koja traje jedva 1 dan.
Tako je .Isto je bilo je i sa n95,Kada ga neko kupi neki napise mali revju za bateriju
Već otrcani Nokijin marketing zbog kojeg će jednoga dana platiti padom dionica na globalnoj razini.
No, da N95 classic ima i dvostruko bolju bateriju, po mom sudu to je loš mob. Naravno, u hardverskom smislu. Poluproizvod.
N95 8GB navodno je "ispravio sve probleme koje je imala stara N95". Pitam se samo jesu li napravili popis problema ili možda riješili samo problem sramotno slabe baterije.
Moby, tako je to u svijetu mobitela, pomiri se sa time. A Nokia je vec godinama bez ikakve prijetnje najveci proizvodac mobitela.
Procitaj recenziju sa onog linka gore, iako mozda je malo subjektivan.
Pa normalni da je bolji,pa nisu tulavi da dva puta istu gresku naprave...
mobis 6699 kn, hgspot 6359 kn
a jooooj pa taj vam se mobitel prodaje vec neko vrijeme:belj:
samot trebate znat di se trazi.
btw ima i N96 za kupit:belj: :beer:
Pogledajte ovo,zanimljiivo :)
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8g...o-news-362.php
Ej, što bi naše ženske udruge rekle na ovo???
Jadne djevojke sastavljaju dio po dio Nokija... Čovječe!!!
Ja bih mogao to raditi tri dana max., onda bih zatrebao službenu hospitalizaciju u Vrapču. :)
ja mislim da su te cijene stvarno malo prenapuhane...je da je mobitel tek izasao i sve to ali 6k kuna je ipak malo previse...a i taj mobis standardno vec precjenjuje sve...pa moja n93 nova dodje 5000kuna...IMHO...ugl nije ni cudo da svi imaju jeftinije cijene od mobisa...
EDIT OFFTOPIC...trebali bi otvoriti neki thread gdje cemo izrazavati svoj bijes zbog mobisovih cijena, mobisovih usluga i svega ostaloga sto ima vezu s mobisom...
evo konacno i review:
http://www.mobile-review.com/review/...5-8gb-en.shtml