[QUOTE=eddie666;900307]Zna li netko na koji način je moguće dekodirat ovaj model?[/QUOTE
Moze jedino preko kodova i vrijeme cekanja kodova je 2 do 15 dana
[QUOTE=eddie666;900307]Zna li netko na koji način je moguće dekodirat ovaj model?[/QUOTE
Moze jedino preko kodova i vrijeme cekanja kodova je 2 do 15 dana
može li mi netko reći gdje bi u splitu ili zadru mogao dekodirati nokiu n97? zaključana je na t-mobile.
Kupi neki Turbo Sim, i problem riješen....
Pozdrav jel moguce ikako ovaj mobitel unlockat besplatno?
nema vise dzabe ni u stare babe-provjereno-haha
poz
uzeo bi 6500 slide zakljucanu na t-mobile
e sad zanima me da li se moze ona unlockat preko Haris DCT4 CALC V2.4 (ili ima neki drugi sw)
ili moram kod lokalnog 'dekodera'?...
i kolika je okvirna cijena u tom slucaju?
zahvaljujem
:beer:
neki kazu da pomocu nekog softvera besplatnog i pomocu usb kabla mogu otkljucati neki bb5 modeli e sada dal je istina prosudite sami
http://www.gsm-info.net/dekodiranje-....html#post8918
Pozdrav svima...ovako imam mali problemčić kupio sam za poklon 2700 classic ali ne znam tko ju može dekodirati i gdje. Molim vas info bilo kakvog pouzdanog servisa i broj na PM.
Unaprijed hvala
dali se može odkodirati N 5130xm sa t-mobile. probao na nekoliko servisa odgovor isti "još nemože, a kada neznamo".:cry:
Kako se da otključati Nokia 6120 Classic Slo Simobil i Nokia 6070 Mobtel (Telenor) stariji model ali ne ide sa kodam http://www.odkleni.si valjda je duplo zaključan. Zna li ko šta je problem.
6120 kod unlockera, 6070 bi trebao ići kodom osim ako nije previše puta unesen krivi kod
Za 6120 Classsic, je li skupo otključavanje i kako stoje stvari sa Turbo sim; ima li slabosti i razlike u cijeni. I još me zanima Nokia 5530 Xpres music kako ide sa otključavanjem cijena i da li s turbo sim otključan normalno radi.....
Pozz. Imam Nokiu 2610 zaključano na T-mobile.
Se je našlo kakvo riješenje za free unlock ili ništa bez Boxa?
Hvala.
Nisi pomislio na Turbo sim?
Kako to radi? Taj turbo sim*?
Ovo je samo primjer s e baya
Ne kužim čemu to? To rokneš unutra i onda ti je unlockan Phone?
da...imas toga i kod nas za uzet i nemoras onda tuc MILF zbog kodiranog telefona...haha sala mala....
uglavnom ubacis to zajedno sa sim karticom u telefon i on zaoibilazi zastitu tako a ti je mob otkljucan a kad izvadis ga van,mob je ponovno zakljucan te garancija na mob vrijedi i dalje....imas turbo sim na kojem se sim kartica reze u cosku,a imas i turbo sim u obliku folije koja se samo nalijepi na sim karticu i gurne onda u mob
iako ima na ponekim telefonima manjih problema.tipa brze praznjenje baterije itako.....
Dobro nisam baš skužio ali ok. A moram nešto koristiti dok ne kupim mob..
evo ja imam e71 lockana na t-mobile... znaci cijena otkljucavanja je 150-200kn?
hmmmm... to je dosta... znaci nema nikog ovdje na forumu tko to jeftinije radi? onda izgleda cu ipak morati prodati mobitel...
zasto? e71 strava mob, ja bih investirao stotinjak kn u otkljucavanje tog moba
A da potražiš Turbo sim za 40-70kn i riješiš se problema otkodiravanja