jer može netko dati neki dobar camera driver za w610??
Printable View
jer može netko dati neki dobar camera driver za w610??
je li ko probao flashati fs na k550 od w610 s novim xs++. bar meni sad na k750 radi customizacija svih softova. npr. stavim europe_1 main, i fs od emea2 i stavim customize europe 2 ili 3 (bilo koji europe) i kad sam flashao bez problema sve radi i jos je automatski prebacio na emea2 regiju (ubacio te jezike)
ja sam probao, naravno moraš skinut custpack za našu regiju i flešati ga
moze li maska od w610 na k550
moze bar kolko ja znam
i kolko dode maska od w610
prva da al mobi staraš tipkovnicu mjenjat, a da bi stavio zadnju moraš i kučište od w610 stavit
znam to,na k750 sam mjenjao pun kur.. maski,ovih dana cu kupit k550 pa me zanima
mogu li staviti camera driver od k800 na w610. ili moze od k750? ili bas idu specijalni. jer s driverima koje sam nasao ovdje na ovoj temi ispade bolji original. i da, moze li mi neko dati link za custpack emea2, nemam vremena traziti.
Ljudi hoce li neko da bude ljubazan pa da fino kaze kako se radi flash u w610 sa posljednjim xs++ jel on radi na principu drag/drop.Gdje da ubacim ovo sto sam skinuo odavde (W610-R8BA024-RED52) a kad odpakujem unutra su 3 fajla(HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE,W610_R8B A024_FS_S_E_EUROPE_RED52,W610_R8BA024_MAIN_GENERIC _NA_RED52)sad gdje koji ide.Citao sam sve sta ste pisali ali samo sam se zbunio.Hvala unaprijed:hrv:
Hm, pa sve je detaljno objasnjeno u prvom postu. :jehon:
Firmware za flashanje se sastoji od 3 dijela: MAIN (W610_R8BA024_MAIN_GENERIC), FS (W610_R8BA024_FS_S_E_EUROPE_RED52) i custpack (HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE).
MAIN i FS su svaki svoj file, a custpack je arhiva.
Procedura je otprilike: napravis u folderu gdje je XS++ podfolder \own_custpack i tamo otpakiras custpack arhivu. Onda pokrenes XS++, oznacis kvacicu kraj Flash MAIN i pronadjes na disku MAIN file, pa oznacis kvacicu kraj Flash FS i pronadjes FS file, onda oznacis Customize filesystem, i odaberes u popisu zadnji redak (\own_custpack), stisnes gumb Flash i cekas.
Ne znam sad napamet jel se opcije bas tocno tako zovu, ali to je to.
EDIT: ako su ti MAIN i FS isto u arhivama, prvo ih naravno otpakiraj. MAIN treba imati ekstenziju "mbn" a FS "fbn".
Hvala ti puno a sad me opet interesuje posto je na 1 str.receno:kada ga je očitao odite tamo kod main i browse na ovaj main što ste skinuli sa rapida i nemojte ništa više stavljati jer fs nije moguće napraviti customisation pa vam mob neće raditi znači samo main i puknite flash!ZNaci on je rekao samo main bez fs
To je stari podatak, kad jos nije bilo odgovarajuceg custpacka.
Buduci da imas svoj custpack, slobodno stavi i FS.
Hvala jos jednom a sa ovim trecim sta da radim HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE kad ga otpakujem dobijem folder tpa_preset_custom i unutra nekakvi playeri i sl.?
bok,ja sam flesao k550 u w610,al nemogu nigdje nac jezike di je hrvatski,pa ak neko moze stavit link za download...i neznam stavit flesh temu,a bas imam jednu koja zakljucava poruke,datoteke,imam swf format,al neznam kak stavit da bude ko tema...
javite na msn: kac.93@hotmail.com
hvala
reperr to trece sto si napisao ide u mapu own_custpack\tpa\preset\custom (znaci tim redosljedom folderi).tu mapu napravi u folderu gdje ti je xs i u zadnju mapu custom raspakiraj to sto imas to ''trece'' i onda kod custmoizationa odes na najzadnje own custpak.
a sto se tice maske ako cete mjenjat mora se mjenjat sve,posto ona sredisnja maksa od w610 nije ko od k550 i na nju nece sjesti samo prednja od w610.znaci ako hocete masku od w610 nema mixanja ko kod k750/w800/810.ili sve ili nista.
Link na full firmware je u ovoj istoj temi, drugi put potrazi.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=139
I to si mogao naci preko searcha.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=173
Zasto? Sto fali odgovoru ovdje?
Fleshovao sam ga i zelim da se zahvalim Xulos-u na pomoci koju mi je pruzio:respect: hvala i ravilov-u koji mi je ponudio ovde odgovor :respect:
Pitanje jedan sam flešao k550 u w610 a drugi nema šanse evo vam slika pa ako šta uspijete razumjet i pomoć mi ,hvala unaprijed,neki link ili kakva pomoć cid 51 je a neda se.
http://img444.imageshack.us/img444/8...3zg6ei2.th.jpg
Hm, sigurno si procitao upute na pocetku teme? :jehon:
Tamo pise da se CID51 telefoni ne mogu flashati, samo CID52.
AFAIK moras prvo napraviti update preko SEUS-a da ti ga digne na CID52.
ne fali nista,al tu sam rijetko...
EDIT:
evo,sad sam pokusao stavit jezike,i kad stisnem flash pise mi ovo:http://img165.imageshack.us/img165/3...shot043wh8.png
Sigurno si se potrudio i pogledao par postova gore, gdje imas identican slucaj. :jehon:
pokusao,al nece...mozda je problem u tome sto ne mogu stavit kosu crtu na ime foldera(\own_custpack)??
Ni ne trebas, to je samo oznaka da je to folder.