@kara ovo su nove ikone menija na vodafone firmwareu
Printable View
@kara ovo su nove ikone menija na vodafone firmwareu
ej, ma znam da je ono za zahtjeve, mislio sam si u koju da stavim, onu, ili ovu u kojoj je sad.. na kraju odlucio u onu; jer ipak zahtjevam nesto:) al dobro..
tnx;) fora su mi te ikonice, naspram onih sa onog linka sta sam stavio, one stare ikonice od vodafona..
EDIT:
imam jos par pitanja..:)
- kad prelistavam glazbu u music playeru, neke stvari su sortirane po imenu, a neke nisu.. moze bit da je to do ID3 taga.. kakva je stvar kod vas?
-isto vezano uz sortiranje, u manualu pise za da se datoteke mogu poredati po izvodjacima ili naslovima.. ali nigdje na mobu nemrem naci di se to namjestava..
-kad ukopcate slusalice(za vrijeme razgovora,ili neposredno prije zvanja) jel vam pocne blinkati osvjetljenje na tipkama(na gornjem dijelu slajda) i tako tokom razgovora..
- da li vam se gasi osvjetljenje tokom razgovora?
e da, i jos jedno:)) kolko vam traje baterija, i kolko ga koristite? meni 2 i pol, 3 dana,dnevno oko sat i pol do dva razgovora, mpr/radio oko sat vremena, tu i tamo koja slika.. al ajd.. nova je.. mozda se ko na nokii 6300 nakon nekog vremena produzi trajanje.
znam da pitanja zvuce malo munjeno, al znam da danasnji mobovi imaju svakakve bugove, pa cisto da znam jel ovaj moj normalan:):)
Iako na stranici od SE pise da je max. kapacitet od 4GB, dali je netko probao staviti onu od 8?
Pa za K800i prema službenim podacima piše da podržava kartice do 2 GB pa su posvjedočili ljudi da radi i sa 8 i 16 GB, neki su čak rekli da s karticom od 4 GB pristupa podacima brže nego s karticom od 2 GB (čudno, to su vjerojatno neki iznimni slučajevi).
Al sve u svemu zaključak je da bi trebalo radit, osim ako je neka razlika s DB3150 mobitelima. Osobno nemam iskustva pa najbolje da ti potvrdi netko drugi.
da li ste zadovoljni s tim mobitelom? otac ga je kupio jučer, pa me zanimaju vaša mišljenja što se tiče mobitela. pa ako mi netko može reći, netko tko ga koristi malo duže vrijeme, dal sve radi kako treba?...
a što se tiče karakteristika samog mobitela, ne trebam dodatna objašnjenja, uglavnom znam sve, tak da se ne zamarate s tim :)
Meni je poznat jedan primjerak na kojem je pukao ekran, ali ostalo bi trebalo biti dobro na mobitelu. Jaka baterija, display dobar (dok se ne razbije :D) i tipkovnica malo prekratak hod, ali opet glavno da nije onakva kao na K530. Još uvjek se sjećam grozne tvrde tipkovnice na tom modelu.
Ljudi molim vas za pomoć!
Naime imam SE W910i, sporo smeće (po mom mišljenju) koje je završilo na servisu, al čini mi se da ništa posebno nisu učinili!
Ispričavam se unaprijed na pomalo dužem zahtjevu, ali napominjem da se apsolutno ne kužim u te sve izraze koje sam tu pročitala na ovoj temi, pa bih lijepo molila nekoga da mi zdravo-seljački objasni što da napravim sa tim svojim čudom od mobitela, točnije što mi je sve potrebno da bi mu ubrzala sam rad i upgrade-ala softver?
ovo je moja inačica softvera
1200-9124
R1EA030
080205
P.s.kupljen je u VIP-u!
Potreban ti je program SEUS.Njega možeš naći i na ovom forumu ili na http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?lc=hr&cc=hr
A ne moram objašnjavati ništa:Pokreneš program,odabereš model i pratiš upute i na kraju kad kaže finish onda možeš odspojiti mob i vidjet jesi li šta dobila.
puno hvala, krećem pa ak gdje zapnem opet se javim sa nekim zahtjevom ;)
Imam mobitel 3 tjedna, sve super, posebno mi se sviđaju igre i aplikacije koje rabe motion sensor... Također super stvar je što na mob možete spojiti bilo koje slušalice, tako da se lako nađu koje vam pašu...
Off-topic jel zna netko gdje u zg-u mogu flashati mobitel? Znači ne debrand nego samo flash...
Ne želim se zezati s tim, frka me da ne pokvarim mob, rađe dam 100 i sve sređeno. I pitanje: ako dam da mi se mobitel otključa u vipu, hoće li mi onda staviti originalni sony ericsson meni, ili će ostat vodafone?
Ostati će vodafone.
znam da je vec pitano i to u ovom thread-u, ali mozda ima kakvih novosti..
za sad imam 1GB karticu, a namjeravam staviti 4GB..
kakva su iskustva u radu tom karticom sa ovim mobom? i ovak ga malo muci listanje pjesama u walkmanu, hoce se to puno pogorsati sa vecom karticom? i spremanje slike nakon sto se uslika(sad je oko 2-3sec)
I kolko sam procitao, sandiskove kartice rade brze od sony kartica.
Postoji mozda jos koja marka?
I drugo pitanje je u vezi baterije(pitah gore,al niko ne odgovorih:))
Kolko vam traje,a jos bitnije sta radite sa mobom da vam tolko traje.
Uglavnom mi traje 2 i pol do 3 dana. Dnevno: razgovora nekad 1h nekad 1:30 h, oko 1h mp3 ili radio, nesto igranja.
Nije da se bunim, stvarno ju se moze muciti i izdrzat ce 2 dana ziher. Ali mislio sam da ce u umjerenom rezimu koristenja:) trajati vise.. bar su tak ljudi pricali da ima jaku i izdrzljivu bateriju,tj. po standby vremenu i talk vremenu.
Prvo listanje pjesama sredis s najnovijim softom,drugo radit ce s 4 gb isto ko i s onom od 1. Sto se tice baterije to tvoje je neki prosjek i to je to. Da si htio mob kojem drzi 7 dana baterija ,trebo si uzet nokiu 3310 ,NHF :D
Sto se tice novog softa, trenutno je gore R1FA035,tako da:)
Istina, nije clean nego vodafone, al prije je bio 030 i novim softom nije se promijenilo to listanje. Al cudno mi to, nekad lista bez problema, a nekad dok listas imas osjecaj ko da gledas sa niskim framerate-om :D
A za karticu, tnx! Znaci da uzmem sandiskovu ili ima neka druga marka(eventualno brza).
Aj kad smo vec kod kartica, jel probao neko vecu od 4GB?
A sto se tice baterije, ma sve mi je jasno za ovu tvoju nokiu:) Pitao sam cisto iz znatizelje,jer ipak, deklarirali su da ce vise trajati. Al stvarno mozes joj kako bi se reklo skakat po glavi i izdrzat ce 2 dana:)
Uzmi sandiskovu pokazale su se jako dobre.i Stavi clean soft gore, bez vodafone pizdarija.Mene zanima ak je neko fleshao ovaj mob ,jel sve proteklo u redu sa A2 flasherom?
Ma budem stavio clean soft, ali nakon sto ga odfuram na servis. Jer mi se cini da mu nes nije uredu sa zvucnikom(onaj sa prednje strane). Nekad se cuje zvuk zujanja(kao da je membrana otisla) dok netko prica, a kolko sam skuzio nije bitno jel se netko dere ili tiho prica..
A i imam osjecaj da je crkla koja ledica ispod tipki 1,4,7(tamo je malo slabije osvjetljeno).. ne znam kak su poslozene ledice ispod tj. jel opce moguce da tamo crknu ledice:hm:..
E to za zujanje sam i ja na svom g700 skužio...dok slušam snimak da netko priča zuji ilitiga škripi, kod muzike je ok! Ali nekako mi se čini da prije mjesec dana nije bilo tako kad sam ga uzeo:(
A na koji način mogu maknuti vodafone iz mobitela i gdje? Mislim da ako napravim debrand u nekom od dućana(ne u vipu), da onda moraju maknuti i vodafone softvare, kaj ne?
Da, debrand to i jest (micanje Vodafone ili bilo koje druge customizacije).
Debrand se radi stavljanjem generickog firmwarea.
Jeli jos nekome tipkovnica treperi kada se stave slusalice?
ajde ajde, nije tak los:))
nego, meni takodjer treptere one navigacijske tipke kad ubodem slusalice ili punjac, ali se za 10-15 sec ugasi osvjetljenje, i dalje nema vise trepterenja..
probaj ga ne dirati 15 sec nakon sto ustekas punjac..
ili je mozda stvar u temi.. jednom sam imao temu kod koje kad se mob puni (cinimise ugasen) ekran stoji upaljen,onak lagano svijetli