ma joj ovde je tema multiplayer okupljanje i okupljamo se :D moze cod2 cod4 moze w3tft mozeeee splinter cell ct (mislim da i on podrzava lan) sta ja znam zato kazem dajte prijedloge pa da se dogovorimo
A šta ćeš glasati, tko hoće igrati nek ti se javi. Ovako bi svi izglasali nešto, a na kraju bi vas se troje sastalo.
Ako ćete se dogovarati za igranje preko Hamachija to možete slobodno napraviti i ovdje, al opet držite se teme (kasnije razmjenite IM podatke pa pređete na chat i bok, kud ćeš jednostavnije)
ima tko za css?
Evo, otvorih ceh za one koji koriste xfire (iz razloga što ja koristim xfire :)).
Pa, tko je željan igre (bilo koje igre) i dogovora sa ostalim članovima cafe mobila- neka se pridruži (za sad imamo jednog člana- mene :)).
Puštam sve članove cafe mobila unutra, samo recite svoj nick da znam da ste s foruma.
Nadam se da ovo ne treba u promociju :D
Pa, ja samo udaram cod2. :)
Ali, pridruži se i ak ne igraš cod2, pa će se valjda pridružiti još ljudi koji će igrati to što i ti.
A xfire ti je ko msn, samo za igrače- vidiš ko šta igra, na kojem serveru, možeš se dopisivat s njim...
ma evo bas gledam u instalacijski dvd coda2 pa se razmisljam dal da instaliram, no meni da je igrati sa forumasima da ih malo preslusam :D
command conquer tiberium wars je jos dobar za lana odlican samo sto trenutno nemam njegovog diska a nemam ga ni instaliranog trebam kupit, ajmo forumasi javljajte mi se na pm sa prijedlozima sta bi ko igrao. peace
Primljen si, weeeee- imamo 2 člana:D
cak.......nudimo Intel Core 2 Extreme QX9650 tko pobjedi u turniru......a utjesna nagrada je.....za drugo mjesto CPU AMD Sempron LE-1150.....i za trece mjesto Monitor EIZO LCD SX3031W-BK, crni, 30".............:bat:
eh sutra onda vjerojatno dlam xvatru i instam cod, racunajte troje ;) btw imal tu lagga
i ce biti na raju koji war na cod2-u???........ili ste svi na godišnjem.........
zas i xfire ne cita cod5???......
e odlučio sam postaviti counter strike source server na lan pa želim vidjeti da li se može na njemu igrati preko HAMACHI-a
ime mreže: cs source hamachi_test
password: secret
moći ćete se spojit na mrežu(dakle spojite se na mrežu, upalite cs source i pod LAN tab-om pogledate da li se vidi kakav server):
četvrtak, 8. siječnja 17:00 h
EDIT: pošaljite odgovor na ovu temu tako da znam da li se može igrat ili ne može preko HAMACHI-a
kada se spojite na moju HAMACHI mrežu (ime i password pogledajte u prvom postu) i ako u igri pod LAN tabom (karticom) ne vidite nikakav server dodajte u favorite ovu IP adresu:
5.155.131.241:27015
evo za counter strike source ,al ne preko hamtachia nego preko novoh hrvatskog non-steam servera (DUB) HRVATSKI HOSTING, evo IP adresa 85.25.73.72:27035 nadam se da cete posjetit serever, cheating i ostali oblici varanja su naravno zabranjeni!!
tko do dovede oveci broj igraca ima mogucnost da postane sekundarni admin
ostale informacije su na www.vul4.webs.com
Palo mi je na pamet malo zaigrat COD2 preko neta. Jel to puno siše? (posto nemam flat) Hvala...
meni siše oko 300 mb na 1h...mogli bi zaigrati jednom neki serijal cod-a...
yep, im in.
Ja igram cod 2 mp, ima cafe mobil group-a, ko hoće uć u nju pa da se sve dogovorimo pitajte Georgy-ja, on je napravio tu grupu...
ne na ~60.....tak nes..........boo....mah sta me briga imam flat......kad bi mogli odigrati koji war....
Evo, javite se na ovaj moj link u potpisu- pa da se dogovorimo nešto. :)
Ima nas čak 10 ;D