to mislis prckat po mojim meniima ha??
Printable View
da, da...tako mozes napraviti i sve novo, pa ce to biti tvoj meni. a i to sto ti mislis napravit ti nije bas da udes u program vidis broj 4 i zamjenis ga sam 6 i imas drugi password. i meni koji sam napravio taj meni treba dosta vremena da ga promjenim a koliko bi tek tebi trebalo dok se snades i tom dumbusu a i pitanje da li znas raditi u flashu?!:chatter:
uroszg, ovaj tvoj menu sa passwrdom je odlicna stvar, ali ima veliku manu, Lako se zaobilazi, kad se koristi bilo koja precica te sifre nevrijede, jel bi se to moglo nekako zakrpiti??? Inace nije funkcionalno......
da, znam to. ne mogu ja nista protiv toga jer uvijek mozes napraviti precac u "mojim precacima" tako da mozes zaobici flash meni. a ja mogu staviti u njega zastitu kakvu god hoces ali ti nece pomoci jer nece ulaziti u flash meni. ne znam kako je sa drugim mobitelima, za w810 postoji patch koji ne mozes zaobici.
Nazalost mislim da za W610 nepostoji takav patch, inace bi ga dacno stavio na tel :(
2uroszg:
ev probao sam svakak al ne štima nešt :confused:
s kojim tecompilerom radiš ?
moj dekompajlira u flash 6,7 ili 8, a ne u flash lite ???
imam onaj neki trillix ili kak se već zove :-/
jeah uspio sam...
ha ha...
bitno je slijedeće...
moraš napraviti meni sa najmanje 2 frejma...
u prvom frejmu učitavaš focused varijablu, a u drugom postavljaš onaj uvjetni hajlajt sa if petljama...
i bitno je kod usopredbe da ne koristiš == neko eq ili tako nešto ( znači string operator )
ja sam samo kopitrao postojeći frejm sa menijem, i napravio novi u akšnskript tajmlajnu...
u prvom akšnskript sam stavio da učita a u drugom akšnskript sam stavio da hajlajtira, i na kraju drugog frejma u akšnskriptu staviš stop(); tak da ne vrti u petlji...i...vuala...to je to...
jer mi može netko spojiti ovaj menu i flash temu da rade zajedno, hvala
http://rapidshare.com/files/94085039...6x220.rar.html
[quote=DomagojX;747579]jer mi može netko spojiti ovaj menu i flash temu da rade zajedno, hvala
evo
http://www.esnips.com/doc/4dbe08a5-e...4/carbon-by-me
masva jer mož stavit onaj link kak se spajaju flash teme, ravilov je obrisao
Zanima me koji su programi potrebni za ubacivanje flash tema na k850?tnx
skinul sam far manager v1.71,jel još kaj treba ili...?
@Masva: hvala
@zvone, treba ti far i plugin koji se zove jdflasher
Za k850i ne trebaš nikakve programe jer on podržava flash teme !
Pogledaj na netu gdje možeš skinuti flash teme za i onda ih samo ubaci u mob !
Imam pitanje koji od ovih nabrojenih moba podržava flsh menu
i koji je njbolji:
Sony Ericsson W880i gold
Sony Ericsson K770i
Sony Ericsson W660i
Sony Ericsson k810i
Kupit ću si jedan od ovih mobitela ali neznam koji pa informirajte koji je najbolji!:scool:
Pa stavi ih na memorisku karticu u teme
ma stavil sam temu na karticu,al kak ikone naterat da se promjene?
Onda ak ti se ikone ne mijenjaju to sigurno nisi flash teme to su obične teme ima ti ja neke flash teme ak očeš !
Evo ti shake teme to kad protreseš mob pozadina se miče itd..
evo ti link gdje to možeš zvaditi http://eseth.net/k850/download/
Ravilov je i ispravio link u originalnom postu, ali to se nismo potrudili pogledat, jel? :jehon:
@zbozic25,
Prvo se informiraj a onda pisi. Flash teme koje mijenjaju meni (ikonice) trebaju imati flash file u /tpa/preset/system/desktop/flash da bi radile, a zasad se u K850 ne mogu nikako ubacivati fileovi.
I koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
brus,znaći još niš od mjenjanja ikona na k850
imam jedno pitanje:
s topse skinuo sam extractovani fs od k850.
vrlo mi se dopao flash meni od njega pa ga odlucio ubaciti u svoj w660.
onda sam uploadovao flash meni u tpa/preset/system/desktop/flash (tamo gdje i treba da stoji)
laser precision tema je inace v4.6 pa sam je konvertovao u v4.5 preko SE Themes Creatora. Nakon toga sam snimio mtc i odabrao desktop style: Precision_desktop.swf.
medjutim, nakon sto sam uploadao, tema radi ali nigdje flash menija?
zelim napomenuti da sam tako kombinovao teme od w880 i od w610. od w880 sam preuzeo flash menije, a thm od w610 i sve radi ok. ne razumijem u cemu je onda fol kod k850 laser precision?
k850 ima veći display, ja mislim da je u tome caka
Evo ljudi pozz svima.Tu sam novi clan i molio bih vas za pomoc,procitao sam sve postove i probao sve nacine da ubacim flash temu na svoj mobitel,nikako nejde.Inace nisam bas vjest za kompjuterima i ne znam bas dobro engleski jezik.
Dakle,pitam se da li je mozda stvar u operateru na mobitelu,tj.dali ima veze u kojem paketu si kupio mobitel.Imam frenda na faksu koji ima isti mobitel ko i ja i njegov mobitel ima Orbit themu (flash meni).On je kupio mob u Vip paketu a ja u T-mobile paketu,on je otvara kao flash a ja kad mi je on posalje otvaram kao obicnu temu(bez flash menija).Imam i frenda koji ima W810 i on isto tako imam mob iz Vip paketa i flash tema mu radi bez problema,a meni ne.
Ja imam SE W850i ne mogu ubacit flash temu na mobitel.Kako se to radi,jer mi moze neko rijecima objasnit postupak a ne preko linkova.
PLZ.
I samo jos da pitam sta mislite jer mi bi mogli to sredit u SE servisu.
naravno radije bi to ovako sredio,jer nebi htio placat ono sta mogu ovako sredit.
Znam da su ovo neki vidjeli 100 puta i da im je dosta svega,ali stvarno mi je potrebna pomoc.