Imali tko neku nježnu melodiju za budilicu?
Printable View
Imali tko neku nježnu melodiju za budilicu?
ima li ko incident.aac s nokie 5200 i geile zeit ili cat dance s samsunga u mp3? unaprijed hvala.
ima li ko melodiju za SMS kao i sa nokie 3310 al na kraju zavlaci kao da je baterija prazna, slicno 'A_fucked_up_old_Noki.mp3' al je zapravo
bip bip ________ bip biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooo...
jel ima netko možda melodiju ide nešto kao "ej borna je, čuj daj se javi nekaj te trebam", tak nešto... u stilu one pjesme Looka i Borna od Bolesne Braće...
Pogledaj u Nokia original tones tu na forumu!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13570
Jel ima tko onaj ton gdje lik govori po češkom ili poljskom ono (to sem ja tvoj telefon ja zvonjim ja zvaonjim) ??
1.Molil bi ako neko ima s Gruntovčanov Dudeka ili Cinobera,
A posebno ciljam na licitažu od cinobera
2.Ima neko ALF-ov smjeh? s serija Alf?
Ima li netko zvuk razbijanja stakla...?
Ima tko onu melodiju s špice nekadašnje Eurovizije, koju sad koristi HDZ ili neka druga stranka u svome spotu?
Ljudi kaj nema niko?= Citat =:
jel ima netko možda melodiju ide nešto kao "ej borna je, čuj daj se javi nekaj te trebam", tak nešto... u stilu one pjesme Looka i Borna od Bolesne Braće...
kad se zove na t-mobile mrezu "Osoba koju ste zvali iskljucila je
mobilni telefon". moze mozda netko snimiti ili nesto? hvala.
meni bi trebala melodija,tj zvuk ''orao,javi se..prijem''
imam onu verziju iz filma Maratonci trče počasni krug, al ova što ja tražim
počinje sa zvukom policijske motorole i onda kaže orao,javi se, i onda na kraju opet zvuk motorole, možda nekom pomogne ovo moje objašnjenje?!?! :)
@Sator ta verzija je ova što sam već naveo da imam,i to je iz filma ''maratonci trče počasni krug''..ono kad ona dvojica pričaju ''orao,pao,orao pao,sokol dolazi itd.''
al meni treba jedna druga :)
jel ima ko ono za dojavu SMS poruke, neka mala cvrkuce "civu civu civutuu, imas novu porukuu!", prejako je a nigdi nemogu nać
:hm:
Molim vas, može li mi itko staviti ili na rapid ili poslati na mejl - Nokijina midi stvar, zove se Dask phone high. Znači, obična zvonjava. Hvala.
Znam da sam trazio i jos trazim melodiju A La Mu Han u midi formatu, koju sam na nokiji 3510i skinuo preko nokia wap linka u file manageru...imale su to stare crnobijele nokie
IMA LI NETKO MELODIU PIG MIG IZ ONOG CRTICA Ptica trkačica
dali neko ima mozda skolsko zvono
hvala
Evo i od mene par
DJ Tiesto - Airwave
Deep Dish - We gonna feel it
Rihanna - Shut up and drive(Wideboy's remix)
Yves Larock - Rise up(Vandalism remix)
Fatboy slim - Right here,right now(club mix)
Link za download:
http://rapidshare.com/files/86027883...exxon.rar.html