ne danas sam neki torrent skido na 16 kb/s ali mi je dopizdilo ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Printable View
ne danas sam neki torrent skido na 16 kb/s ali mi je dopizdilo ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Svaka čast ljudi. Ali kod mene nije niti blizu dobrome još od jučer . Danas sam čak uspel napraviti test brzine i evo rezultata: download iznosi 31kb/s, a upload je normalnih 161kb/s. Sam ja kaj krivo postavke složil od DNS servera ili kaj već?? Ja sam iz Varaždina. Možda to ima kakve veze.
Ja isto u vžu i torrenti su koma, neće radit nijedan.= Citat =:
Izvorno postao Majky
http://img139.imageshack.us/img139/6051/69982694nc3.png hi hi hi
al fučkaš sve to kad mi torrenti ne rade
Konačno radi surfanje i skidanje istovremeno. Skidam sa rapida sa 110kB i surfam bez da veza osjeti da je pod opterečenjem.
Inače smatram da je nepotrebno raspravljati o brzinama i kvaliteti jer ipak nitko od nas nije dao niti kunu za flat a ipak svi skidamo kako tako.
Sigurna sam kada će svatko dati tih 49kn da će i svakom sve raditi.
Torrente nisam sada isprobavala ali nisu mi niti tako bitni ali i to će raditi 100% jer nema smisla zabranjivati neke stvari.
Za mene je ovo beta testing od strane VM-a i ništa drugo. Nakon 1.1. treba raspravljati o kvaliteti a ne sada dok oni još sve podešavaju.
Jer ni t-com nije bio sjajan i bajan u počecima svako malo pad sustava, nisam jednom zvala i prijavljivala nedostupnost nego više puta i nitko se nije pretjerano bunio glavno da je imao MAX adsl.
A da ne spominjem MAXTV koji isto tako zna blokirati pa serveri "padaju" itd.
Meni je važna jedna stvar: ako postoje neke restrikcije, ja tu uslugu ne mislim uzimati bez obzira koliko povoljna bila... Meni internet treba za sve, znači uključujući i za surfanje i e-mail i p2p i torrente i streaming...
neda memi vrag mira pa sam ih zvao u vezi torrenta i lik veli vjerojatno je velika navala, vjerojatno je velika navala
Hej :D
Ok imam mrezu dva dana i mogu reci da nisam zadovoljan ponuđenim.
Igram WoW i prijasnja apsolutno perfektna i stabilna veza od max 100-150 MS postala prava koma. Ogroman lag min. 400ms i povremena iskljucenja :-/ .. Uistinu se nadam da ce stvari nakon nove proraditi glatko jer zaista ne zelim potpisivat ugovor pa makar morao placati nekih 150 kn vise da si spasim zivce i nesto zadovoljstva.
Isto tako sam primjetio slabiji promet opcenito. Download sporiji, sporiji pristup stranicama koje su vec u temp-ovima. :O
O nemogucnosti torrenta ne zelim ni govorit jel ima nekih stvari koje se skidaju svaki thedan i stvarno neznam kako cu bez toga.
Zanima me dali oni koriste vlastitu infrastruktura ili koriste bandwidth od HT-a jer onda je moguce i da ih HT sabotira. A ako koriste svoji infrastrukutu tada moza veza nikada nece biti na razini one sto nudi HT.
Ljudi,treba malo pričekati.Iskreno ja mislim da ih T-Com malo koči, a ako kažu da je navala, treba i vremena da se sve posloži.Uostalom, ja sam među prvima imao ADSL, pa se sjećam problema sa njim.Svakih par dana sam zvao službu za korisnike.A i moja sestra je prošle godine uvela si ADSL, pa je također bilo problema - veza joj je svako malo pucala, download je znao biti katastrofa i sl.
Između ostalog ovo piše na stranicama od VM Mreža:
A i same VM Mreže su rekle da će se nakon 01.01. situacija bitno poboljšati.Ako gledamo da je kod nas do sada bio flat dostupan za 300 kn, a nakon toga netko ponudi za 80 + 50, normalno je da je navala velika...barem ja tako mislim, te da neće sve raditi od početka idealno...= Citat =:
Nakon dugih pregovora uspjeli smo isposlovati dodatno proširenje našeg linka prema T-comu.
Mreža sada ponovo radi s normalnim brzinama,te su time ispravljeni problemi sa brzinama.
Trenutno smo u slanju prigovora na adrese Telekom agencije i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da bi se izborili za mogućnost pružanja bolje i povoljnije usluge za Internet korisnike ADSL usluge.
Nakon rješavanja ovih problema moći ćemo ponuditi još bolju i povoljniju uslugu Vama našim sadašnjim i budućim korisnicima.
A kad će t-com smanjit cijene, i hoće li uopče smanjiti???
Može mi netko reći s sigurnošću??
ako se idem ovaj mjesec spajat prek njih na net..dal samo za ovaj mjesec pošalju račun ili bi to mogli napraviti i za cijelu godinu??
jer još nisam siguran kako će im to funkcionirati..mislim na brzinu..
Svi koji se spoje od danas na dalje, dobijat će račun od 49 kuna za mjesec u kojem su se spojili... Ako se ne spojiš niti jednom u mjesecu, neće ti naplatiti... To vrijedi za one koji nisu potpisali ugovor i poslali ga...
I, kakvo je stanje danas što se tiće brzine, torrenta, p2p i sl?
Dal je sve u normali ili?!?
da to i mene zanima dajte javite što prije:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool
Još uvijek radi sporo, neke stranice uopće ne rade, ping loš itd...
Kod mene je od danas sve normalno, vidi se da mreža "lakše diše". Ovih prethodnih dana je preko noći bila odlična veza 110 kB/s dok je preko dana bilo dosta manje, oko 30 kB/s. Danas mi je cijeli dan veza između 100 i 110 kB/s što je i više nego u redu. Ja sam zadovoljan, s obzirom na to da u jednom danu skinem više nego što sam kod T-Coma smio u mjesec dana, a za iste pare. :)
Meni još uvijek ne rade sve stranice, brzina je napola manja nego na t-comu tak da još to nije ni blizu usluge koju bi htio, ali dajem im mjesec dana, tj. cijeli mjesec ću ih koristiti, i ako usluga ostane na ovom nivou jednostavno ću se morat vratit na iskon 5gb paket. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Očito je kod vas u Varaždinu nešto u banani jer ovdje u Zagrebu radi normalno, možda mrvicu sporije nego dok sam bio potkradan. Evo šta kaže firewall o prometu:
http://img152.imageshack.us/img152/6443/vmvezakp3.jpg
Hm... a kakav ti je ping i dal ti je takva brzina dok skidaš bilo šta sa stranih servera ili samo domaćih?= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Jel mi sad mozete malo ovo pojasnit: Znaci t-comu placam 79 kn brzinu i vm mrezama 50 kn flat? I jel to to? Ja sad imam kod t-coma start paket i znaci ak ga ne trosim platim t-comu tih 79kn i vm mrezama 50 i to je to ili moram dva puta platiti 79kn?
79 kn T-Comu, ako se ni jednom u mjesecu ne spojiš preko njegovih postavki plus 49 kn VM-Mrežama za Flat...
Plaćaš sveukupno 128kn, ali nemoj se prerano veseliti jer vmdsl za sad ne radi baš bajno.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Još jedan problem u vezi skidanja s rapida. Do sada mi radilo disconnet connect pa novi IP i rapid shvatio novi user a sada mi stalno javlja vaš ip 80.253.169.110
upravo skida, a moj stvari ip je 77.104.20.128 :confused:
Stalno detektira VM-ov ruter a ne moju stvarnu adresu i by by rapid
neka neko pokuša doći do counter-a
http://rapidshare.com/files/7066255/...iON.part10.rar
ili je to samo meni ili je to sljedeći problem osim torrent-a koji ću imati preko VM-a, a to mi se i ne sviđa previše.
Ne znam kakav mi je ping i ne znam kako bi ga testirao, to je vezano uz igrice jel'? Ne igram baš igrice tako da mi to i ne znaći previše. A što se tiće domaćih i stranih servera, sa svih skida isto. Evo ovo je kad skidam s rapida:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
http://img406.imageshack.us/img406/6...pidvezahr8.jpg
Meni sad isto ne radi šema s diskonektanjem, do prije sat vremena je radila normalno. Valjda će se srediti to. I dalje nisam nezadovoljan. :)= Citat =:
Izvorno postao josipa04