ali zato igram vice city opet, jednostavno to mi je tako igriva igra da je stalno igram......
Printable View
ali zato igram vice city opet, jednostavno to mi je tako igriva igra da je stalno igram......
Oasti ja sam prešao i idem ponovo!
Prešo sam s mijaticom, samo sam se pred kraj malo prebacio na rx7 koji je isto fantastičan auto.
Sad prelazim s nekim dugim autom, neću s malim autima, razlikuju se dosta u tehnici vožnje pa ću si dat truda jer mi je igra predobra. :)
@svi dobro konacno mi recite koliko vam autek maximalno ide na DRAGU s beskonacno NOSA??(trainer)...frend mi je uspio dogurati do 390kmh, a ja 368kmh..
nemam trainer
nemam još ni igricu....
ma meni nijedan trainer ne radi
kad ti kanta ne valja ;)
Možda bi trebalo biti pitanje: Koliko maximalno na dragu bez trainera i bez da mašina ode u ... Ma pustite NFS, ja odigro Max Payne 2. Jao kak je to zakon igra, šteta kaj je toliko kraća od originala (prešo za 3 dana :( ). Valjda zbog dobre grafike i ogromnih nivoa ---> svakako probajte
ja baš nevolim takve igre....... a da je imam onda bi je probao....
Meni je max super igra, ali hrc zaigraj i mafiju, nema bullet time ali je predobra igra.
E ajmo sad momci koji vam je bio najjači drift? :)
Tata se odsklizao do 37 tisućica i kusur...
http://web.vip.hr/ezekiel.vip/dobar_drift.jpg
u driftovima ja carujem..... :) samo se nesječam koji je bio največi.....
Dobar je drift, svaka im čast jer je trebalo izmislit nešto novo.
Drift je odličan ali neznam kaj bi novoga mogli stavit u sljedeći NFS. BTW. Ch3lawy odigro ja Mafiu-zakon igra.Legenda koja je stara al ima bolju grafiku od većine današnjih igara na PC-u (i šire). Koji vam je najbolji mod u NFS-u? Meni je recimo drift nešto nevjerojatno
meni je lap knockout ok i sprint
a koji vam je najbolji auto......... meni je bio golf ok, pa onda neznam nesječam se pa onda skyline......... mislio sam da mi skyline neče bit najbolji ali ipak je..... problem je što si prisiljen promjenit auto dok ne dođeš do te faze kad jednostavno taj auto nemože izvuč snage za bilo kakvu pobedu
micubuši elipse -auto sa najboljim ''letecim' startom and max brzinom..
mazda mx5, najbolje drzanje
da mx ica ima najbolji handling, ali za pobjedu je bitnije ubrzanje i brzina nego držanje na cesti.........
e a zakon mi je i nissam zx...... ne..kak se zove......
najljepsi mi je ELIPSE sa prosirenim blatobranma and u crnoj boji s taknim kromiranim naplatcima(19')..morat cu sliku staviti ovde..
ja sam s mx5 zavrsio cijelu igru, tu i tamo sam za drag uzeo hondu s2000 (pozdrav chelavi :) )
Nisi mi se pohvalio da si prešao :)
Inače "ali za pobjedu je bitnije ubrzanje i brzina nego držanje na cesti........." (by killa) je neistina, ja sam prešao cijelu igru osim JEDNE (brojkom:1) staze sa mijatom, kad sam uzeo rx7 jer sam morao, budući da su me previše prali na ravnim šnitama.
Najvažniji je handling, jer ako dobro odvozim zavoj skinem ohoho vremena ak je tip ispred mene, a ak sam ja ispred (što obično jesam :p) onda samo bacim pogled unatrag i gledam kako su sve manji...
Ko je suprotnog mišljenja imamo online mod :)
preso ja odavno, cd-ovi su kod tome vec skoro tjedan dana, a jadan jos uvijek ne zna kak se instaliraju igre :D
...najveći drift...mislim,negdje oko 29000-30000...with Subaru Impreza...
je sam isto oko 37-38 tisuca, mx5
Makar kad se napravi takav drift to je više drž-nedaj-fulaj zid-totalni gubitak kontrole-vožnja :)