sve je moguce iako ni ja bas nisam uvjeren u te nove cijene flata.
Printable View
sve je moguce iako ni ja bas nisam uvjeren u te nove cijene flata.
samo imam jednu stvar rec u svezi sa t-comom.zasto naplacuju upetrebu kabelske mreze to nije njihovo.to je vlasnistvo ljudi koji su ukljucili telefone jos za vrijeme juge i gradili je svojim novcem.samo sto je doso t-com i tu mrezu prisvojio sebi i sad zele ponovo monopolizirat,al ima i u tome dobra stvar (zacudo),a to je brzi razvitak bezicne mreze.
:rifle: :rifle: :rifle: against t-com front
a sta im mi mozemo, jedino da im kazemo da to ne moze vise tako, da su to nasi roditelji sve platili i da nam vrate svakome po 5m kabela ili koliko nas vec pripada :)= Citat =:
Izvorno postao CoReD
ovo zvuči predobro da bi bilo istinito...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
doduše, meni je svejedno: t-com mi je jedini dostupan pa ni ne mogu otići drugom operateru koji ima povoljnije cijene...:-/
Mislim da je ova slika djelo photoshopa...
Pogledajte malo ono gore gdje pise "Flat Rate Internet", nigdje , ali bas nigdje na t-comovim stranicama ne pise "flat rate" nego samo "flat".
Zasto bi samo tu stavili i ono "rate"???
svi OT postovi obrisani.
tako će biti i ubuduće, a onima koji nastave sa OT prijeti i odgovarajuća kazna.
isto tako, izbjegavajte pisanje poput; Slažem se, Potpisujem i slično, što nikako ne pomaže temi, niti forumskoj zajednici. Ovo je ipak tematski forum i molimo za malo ozbiljnosti i argumentiranje postova, a ne pisanje samo radi pisanja ili još gore nabijanja postova.
copy/paste
"Prema onome što sam ja čuo, negdje od 15.01. T-Com svim korisnicima diže brzine i to:
1 Mbit = 2 Mbit (79 Kn)
2 Mbit = 4 Mbit (199 Kn)
3 Mbit = 6 Mbit (369 Kn)
ali i pakete prometa:
START 1 GB = 5 GB (20 Kn)
5 GB = FLAT RATE (59 Kn)
Tijekom proljeća ponuditi će se i TRIPLE PLAY usluga gdje će MAXadsl, MAXtv i telefon biti nešto jeftiniji."
otkud je to copy/paste-ano?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
netreba se nitko ničemu nadat, već je bilo par puta da e nešt novo uves a nakraju ispadne to nečija šala
satelitski forum= Citat =:
Izvorno postao nijala
dobro, ali zašto vjeruješ u to što je napisano? ta je osoba vec bila u pravu kod nekih predviđanja ili...?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
u povećanje brzina još i mogu povjerovat, ali da će flat pojeftiniti za 70% teško...
Ovo mi djeluje kao čista šala... Pa ako to naprave, mislim ono... Cijelo vrijeme nas tu deru i sad šta? Uhvati ih duh Božića... Aha.. Mo'š mislit... Ja se samo nadam ovome za flat, drugo me ništa ne zanima... Skroman sam. ;D= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
zato kaj mi je frajer rekao na SZK da će se mjenjat paketi i brzine početkom 2007 godine :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nijala
i kad sve zbrojiš ispadne te isto kao i AMIS od 2 mbita ....jedino što oni imaju 40%jeftinije telefoniranje ....
ako malo bolje pogledaš t-com spušta cijene radi konkurencije jer AMIS je napravio revoluciju i sada mora t-com regairat a reagira tako da ne sputi cijenu već da ti da veću uslugu ......i takva im je sstrategija ....zadržavaju iste prihode samo povećavaju uslugu ......zato svi korisnici start paketa će bolji proć kod konkurencije ...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Što se tiče ovog copy/paste_a... nekako sumnjam... ajde da spuste cijenu prometa, to nekako mogu vjerovat i realno je za očekivati da će to napraviti... Ali ovo da će dignuti brzinu, to nekako sumnjam...
bio bi zadovoljan kad bi za 138kn bila brzina 1Mbit/s i flat... :rolleyes:
naprotiv,vise sam uvjeren da ce podici brzinu nego da ce doci do drasticnih smanjenja cijena flata pa mi se vise cini logicnim ono sto Ludacris navodi.
Ovo nije sala ljudi, budemo vidjeli ,zasada samo mozemo nagadjat..
Ali ovo sta je Ludacris postao to mi se vec od davnih dana u glavi vrti, nazalost moja veza mi ne zeli ili ne moze potvrdit ali osjetim da bi se to moglo desit to sta T-Com jos ne reagira ne treba znaciti da ne zele reagirat, to je sve marketing, trikovi. Ako ne onda nista drugo preci na drugi provider..::>Iskon<::...
pa da će brzinu još dignut valjda a falt to je malo teže za očekivat
ali čekamo 15.01
Ako se nista ne desi iza 15.01, onda je ova tema PATKA da ljudi ostanu kod T-SHIT....:-/
ma ne treba njima takvo nešto kad većini ljudi uopće nisu dostupni drugi operateri...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao exotica
e upravo oni to znaju i svjesni su i zato će neš bit...= Citat =:
Izvorno postao exotica
Nisi baš u pravu. U Zagrebu živi otprilike svaki 5. stanovnik hrvatske, a kad još dodamo one koji tamo borave, a ne ubrajaju se u stanovništvo onda vidimo da se u Zagrebu nalazi imopozantna količina stvarnih i potencijalnih korisnika. Kad k tome još dodamo da je Zagreb i financijski i tehnološki napredniji od većeg dijela Hrvatske onda T-com ne može nikako ignorirati ulazak konkurencije na područje Zagreba i ako ne želi izgubiti dio zarade mora zadržati postojeće korisnike i pridobiti nove.= Citat =:
Izvorno postao nijala
Igrati na to da će nezadovoljni otići u Iskon, pa će sve opet u istu kasu, je u najmanju ruku neozbiljno.
I na kraju, kad jednom izgrade mrežu, a izgradili su je već dovoljno, prodaju nam "zrak" i prema tome imaju dovoljno prostora za spuštanje cijena i povećavanje brzina kao i za druge pogodnosti za korisnike da ih ne bi gubili.
djelomično si u pravu, ali uzmi u obzir da se u tu 1/5 stanovništva ubraja u i zg županija, kojoj iskon i dr. nisu dostupni, da su neki potpisali ugovore na 1 ili 2 godine i da oni koji samo borave u zg rijetko uzimaju adsl (moraju biti vlasnici linije da bi aktivirali uslugu).= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ne ostane jako puno ljudi... tako ja gledam na to.:-/
Sad sam 100 % siguran da ce nesto biti. Ili ce smanjit cijene paketa ili povecat brzine. Sad mi je frend pricao da mu je ujak (radi u t-comu) rekao da ce nesto biti ovaj mjesec ili pocetkom godine ali nije rekao sta. Nesto spremaju to je 100 % sigurno.
kak smo krenuli još če i poskupit;D ;D ;D