zahebant na forumu uvjek nekog zahebava.
Printable View
zahebant na forumu uvjek nekog zahebava.
tomo.....voli mi spustat ego na forumu:))) like him....
...kaj piješ ? Apartman te čeka!Simpatična ,djevojka pred kojom je svjetla budućnost,neda se za**bavat,oštrog mača(ili wotever) i jezika.Voli kolače!:licklips:
= Citat =:
Izvorno postao lili
:beer:
lil..tebe ceka apartman na moru:)))) bicu ti osobni skiper..hehheheh
fakat neznam kaj bi o eriki reko kad neznam nis o njoj.
radi dost pogresaka u pisanju - điii na kog me to podsjeca :rolleyes:
mozda zgodna , iako ju ne vidjeh nigdje
...to se traži!Btw-tam je grdo plovit pogotovo ako su valovi pa moraš ići skroz uz kraj Ugljana ili čekat da se smiri(a to dugo traje).:thumbup: :five:= Citat =:
Izvorno postao erika
kolko se sječam erika je pristupila ovom forumu tako da je odmah objavila svoju umjetničku fotografiju:)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
e pa nije bas tako....:) erika je slucajno dobauljala i prva osoba s kojom je stupila u kontakt bio je simpaticni gospodin iznad mene,koji mi je ukratko objasnio sto se smije a sto ne:)))
ovom prilikom mu se zahvaljujem
i pozdravljam svoju obitelj koja mi je najveca podrska u ovome
i svog bratakoji budno pazi na svai moj korak
i sve vas...volim vas i bog vas blagoslovio
(suze radosnice):)))))))
...dobro Grunt kaj trebaš ić okulisti?;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
zasssssss?
ja bi za lili reko da je nabildana plavuša sa mrak ceckama!(ak je avatar njena fotka-;))
Lili - fina zagrebačka dama, kakvih je jako malo ostalo, s istančanim smislom za torte.
Tomo - dobri dečec, na mjestu, zgodan, u najboljim godinama (ko vino), iz dobog kvarta
Gruntz - drogaga je zela ;D (mladi dečko, na mjestu, zahebant, švaler)
..Grunt-slatki dečec,dobročudan,pomalo zanesen,voli:pivo,vino,žene,aute i cajke!
Smogovac-pravi dečko,ponekad impulsivan,za avatar ima Mela čime me je dokrajcio!
Blue- za njega imam samo jednu riječ:You are the best!(pa dobro nije baš jedna):thumbup: :thumbup: :thumbup:
Lili... ima osobinu koju bih volio imati kao i ona 24/7: dobro raspoloženje. :)
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
nda i to jos Braveheart....:thumbup:
Je, to stoji. Stalno je dobre volje.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A s druge strane, ni Eriku nisam nikad ulovio loše volje... Bit će da je to nešto vezano uz količinu estrogena u krvi...
Apropos, opet Goga nema ;D
..Frish-ki-čovjek s kojim možeš pričat o svemu i s kojim nikad nije dosadno.Prvi koji me je nasmijal do suza,da sam skoro pala sa stolca,pa me je i moja papiga čudno gledala.Kupil si je novu Kiu.Muči ga nemarnost i nepravda.Voli filmove.Šteta kaj je tam di je!Svida mi se kao osoba!!:thumbup:
Je, frish-KI je za 5. I kad nešto pita ili predloži, pa se tema izokrene naopako, ne izgubi živce (a što se meni često desi).
Blue Devil - uvijek spreman pomoći (pogotovo dami u nevolji).
Spreman za raspravu o svim temama, a o stručnom znanju da ne govorimo!!
Ne gubi živce toliko često koliko misli!
Izmoli dva ocenasa i tri zdravomarije i idi u miru dijete, oprosteno ti je! ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
bimbi:)) ima mi neke velike tople oke...ne znam na oga me podsjeca:)
onako...nekako..malo prica,al stoji sve sto kaze...ostavlja dojam...cisti finjak:))
.....:blush:.....
Bimbi je kul! Ne čitam ga često,budem kad ću kupovat/kupim fotić. Jedan od forumaša s najviše znanja,kolko sam skužio. :thumbup:
Niten-dobar dečko ,koji ima svoj stav i baš ga brige kaj će ko reći.Kad sam došla puno mi je pomagal (a tko nije)Voli se s Gruntom raspravljat.Još sam mu dužna horoskop(sorry):thumbup:
lili je najbolji korisnik na forumu. Uvjek ima neke l00De ideje (sa dvije nunle i veliko D) i zanimljiva je.
Lili respekt